Katalin hercegné sokkal többször vált hajszínt, mint gondolnád!

Egy csomó árnyalatot kipróbált már az évek során – szerinted melyik áll neki legjobban?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné sokkal többször vált hajszínt, mint gondolnád!

Fogadjunk, hogy úgy van a fejedben: amióta ismered, a haja egészséges, ragyogó, gesztenyebarna. Royal hölgyként nem engedheti meg magának, hogy drasztikusan megváltoztassa a külsejét, mégis szeret kísérletezni. Egy csomó árnyalatot és festési trükköt láthatsz a frizuráján, ha jól figyelsz – valójában cseppet sem uncsi, hanem kifinomult, profi és trendi az a hajkorona!

Profimedia/Red Dot

Legújabb fotóin a napfényben gyönyörűen csillogó gesztenyeszínben néhány vékony mézszínű melírcsík fedezhető fel, elsősorban elöl, az arca körül. Játékosabbá, üdébbé és lendületesebbé teszik a világosabb szálacskák az összhatást, és nagyon jól illenek a hullámosra szárított fazonhoz!

Profimedia/Red Dot

A karantén alatt sötétebb, egységesebb frizurát viselt – állítólag még az otthoni hajfestéssel is megpróbálkozott. Ugyan ezt nehezen hisszük ezt el, de ha így van, akkor elég ügyes volt!

Profimedia/Red Dot

Kora tavasszal Írországban jártak Vilmossal. A hercegné frissen vágott, gyönyörű csokibarna árnyalatú fürtökkel tündökölt – és a vastag hajpánt is nagyon jól állt neki! A szeles időben praktikus viselet!

Profimedia/Red Dot

Január elején még egy jóval sötétebb, hamvasabb árnyalattal mutatkozott, aminek épp csak a végében volt néhány aprócska melírtincs, hogy feldobja a jellegzetes loknikat.

Profimedia/Red Dot

Szinte szőkésnek látszott a hosszú copfja 2019 augusztusában, amikor egy vitorlásrendezvényen vettek részt. Nagyon jól álltak neki a beach-hatású loknik. Simán lehet viszont, hogy az árnyalatért nem kizárólag a fodrásza, hanem a sok szabadban töltött idő is felelős – nekünk azért bejön!

Profimedia/Red Dot

2019 júniusban egészen sötétre festett tincsekkel mutatkozott – a szokásosnál szigorúbb tőle az arca, nem gondolod? Biztosan a konty is hozzájárul, de mintha ez a hűvös, sötét árnyalat keményebbnek mutatná az arcvonásait, és egy kicsit idősebbnek látszana tőle a hercegné.

Profimedia/Red Dot

Sokkal jobban áll neki ez a melegebb, barátságosabb, világosabb árnyalat, amit 2018 év végén láthattunk rajta. Az ikonikus, hullámos befelé szárítás és az arcot keretező, alig látható highlightok adják az igazán vidám, mégis elegáns, “Katalinos” összhatást.

Profimedia/Red Dot

A világosabb, hűvös barna sem áll rosszul neki (2017 év elején viselte), nagyon elegáns vele, de a vonásait ez az árnyalat is keményíti kissé, a jellegzetes mosolya sem az igazi így. Valószínűleg a hamvas, hideg tónus az, ami elvesz egy kicsit az arca élénkségéből.

Profimedia/Red Dot

Milyen szép volt 2016 őszén ezzel a vidám sötétszőkével! A melírtincsek a copf miatt nem igazán érvényesülnek, pedig ha finoman is, de ott vannak, és még lágyabbá, nőiesebbé teszik a hercegné arcát.

Profimedia/Red Dot

Hát, ez a frufru 2015-ben kissé melléfogás volt, és a sötét, hideg fényű barna sem az igazi, de a csillogó loknik játékossága így is levesz minket a lábunkról.

Profimedia/Red Dot

Első terhességét 2013-ban mesés sötétszőke loknikkal csinálta végig – ezt az eleganciát akkor is nagyon irigyeljük tőle, ha tudjuk, hogy egy egész stáb segíti őt abban, hogy ennyire jól nézzen ki. Mert azért azokat a mesés fürtöket viselni is tudni kell!

 

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Címkék: angol királyi család brit királyi család cosmo beauty Katalin katalin frizurája Katalin hercegné Kate Middleton katherine royal

Még több Frizura

5 hiba, amit elkövethetsz a hajbalzsamoddal

5 hiba, amit elkövethetsz a hajbalzsamoddal

A legnagyobb baki, ha nem használod – de azért van még pár dolog, amire oda kell figyelni, hogy a hajbalzsamod hatékonyan ápolja a hajadat.

Végre nyitnak a szépségszalonok: ezt üzeni neked a fodrászod

Akár a te fodrászod is írhatta volna ezt a levelet, hogy a lezárások utáni várva várt viszontlátás a lehető legkevesebb parával járjon mindenki számára.

Könnyű befesteni, de szupernehéz megszabadulni tőle – óvatosan, ha fekete hajat szeretnél!

A fekete hajszín szexi, különleges, és hosszú távra szól. Ezt kell tudnod róla az oktatófodrász szerint.

Titkos trükkök a hajbalzsamoddal sztárfodrászoktól

Ott van a fürdőszobapolcon, (remélhetőleg) minden hajmosás után használod, de fogadjunk, hogy tud még újat mutatni a hajkondicionálód!

Amit mindenképp tudnod kell, mielőtt hennával fested be a hajadat!

A hennás hajfestés természetes is, egyszerű is, miért ne próbálnám meg? Azért csekkold előtte, tényleg neked való-e!

Lehet, hogy a hajszíned öregít és nem is tudsz róla!

Nem, nem arról beszélünk, hogy feltűnt egy-két ősz hajszálad. Inkább arról, hogy ha nem jól próbálod eltakarni őket, azzal sokkal rosszabbat tehetsz az összképnek!

Nem vársz tovább, befested magadnak a hajad? Ezt mindenképp olvasd el!

Eddig fodrász festette a hajadat, de most, hogy zárva kell tartania, elgondolkodtál, hogy megoldod magadnak otthon? Ha betartod a szabályokat, jó lesz a végeredmény!

A világ legcukibb hajpakolása – KELL neked egy ilyen!

Egy kis vicceskedés a fürdőben feldobja a napodat, és a hajad is gyönyörű lesz tőle!