Neked hogy tetszik Maisie Williams új frizurája?

Cuki vagy ciki?

Neked hogy tetszik Maisie Williams új frizurája?

A Trónok harca sztárja, Maisie Williams új frizkóval debütált Instán, amiért mindenki odavan. A sztár mullet hajat vágatott magának, és sötét szőkére festette a tincseit. A sorozatban barnán szoktuk meg, de láthattuk már vörös, pink, fekete vagy épp kék frizurával is.

A Bleach London, aki bevállalta az átalakítást, két fotót is posztolt a színésznőről, és ezt írta mellé: „Mullet az édesemnek. Szín és vágás Maisie Williamsnek Freddie-től” –a színésznő erre válaszolva pedig elárulta, hogy egy álma vált most valóra.

A mullet, vagyis a bundesliga-haj a 80-as években volt igazán menő, ám akkoriban felül rövid, hátul hosszú tincsekből állt. Maisie mulletje modern csavarral: röviden, tele fokozattal hódít. És persze nem lenne teljes a retróhatás középen elválasztott frufru nélkül. A színválasztás viszont teljesen 2020, hiszen a szőke tincseket sötétbarna hajtővel dobták fel.

Nem Maisie az egyetlen, aki beleszeretett ebbe a stílusba és próbálja újra népszerűvé tenni. Miley Cyrus is hasonló frizurát újított be augusztusban, természetesen kissé edgy végeredménnyel.

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Még több

Frizura