Billie Eilishnek már megint új frizurája van?

Igen is és nem is…

Billie Eilishnek már megint új frizurája van?

Billie Eilish stílusa igazi különleges színfolt a többi sztáré között, a hosszú „karmaitól” kezdve a laza cuccain keresztül egészen az egyedi frizurájáig. Az énekesnő tavaly novemberben debütált neonzöld-fekete mullet frizkóval, amit úgy tűnik, azóta is imád és nem szeretne megválni tőle. A Bundesliga-séró a ’80-as évekre visszatekintve igazi cikis trendnek számít, ám Billie ezt is képes nagyon menőn viselni.

A sztár múlt héten Instán mutatta meg, hogy a hajtöve már eléggé kifakult, és a fanok azonnal találgatni kezdtek, vajon mire készül a kedvenc énekesük. Sokan arra tippeltek, hogy tuti beújít egy másik fajta retró sérót, ám egyáltalán nem ez történt.

Billie tegnap sztoriban mutatta meg, mi történt végül a hajával: újra neonzöldre festette a hajtövét, a többit pedig kékre vagy feketére – utóbbit nehéz megmondani egy kép alapján. Azt viszont ő is megerősítette, hogy nagyjából ugyanazt kaptuk, amit eddig: „Szóval azt hitted, hogy valami újat kapsz majd?” – kezdte nevetve, majd hozzátette: „Valójában teljesen ugyanaz! Minden alkalommal elhiszed” – fejezte be ördögi mosollyal.

Fotó: Instagram/@billieeilish

Billie ezúttal is hű maradt mullet frizurájához, valójában csak meg akarta prankelni a rajongóit. Ami nem véletlen, hiszen szinte elvárás lett, hogy a celebek időről-időre új külsővel jelenjenek meg. Legutóbb például Maisie Williams jelentkezett új frizkóval, aki szintén a Bundesliga-haj mellett tette le a voksát.

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

Még több

Frizura