Ettől a trükktől minden fotón tökéletes lesz a hajad

Mit neked filter, ha ilyen tipp lapul a zsebedben?

Ettől a trükktől minden fotón tökéletes lesz a hajad

Az összes A-listás kedvenced dühítően menő frizurával pattan ki még kora reggel is az ágyból, és látszik rajta, hogy tényleg nem fodrász keze van a dologban, egyszerűen magától hibátlan és pont. Nyugi, ez nem a sztárok egyik veleszületett kiváltsága, hanem okos kis cselek egész sora, amit minden egyes alkalommal bevetnek, hogy tökéletes képeket tudjanak lőni magukról:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Good morning everyone!!! #MorningFace

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Az effortless hajcsodák mellett szerencsére olyan hackek is felbukkannak Instagramon, amik elárulják a mesésen csillogó lobonc titkát. Egy lelkes hajstylist, Adina osztotta meg ezt a fotót, amiből kiderül a lényeg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Biggest struggle to get the best hair photo is lighting 💡 Can I get a amen ⁉️🙏🏻🤪 . .📸 I love taking hair photos outside in indirect sunlight. On this particular day the sun was so strong I couldn’t get the right lighting. It was a game changer once she stood on the chair- it pushed her up out of the direct sun to get the best hair photo. . .⁉️ Where’s your favorite place to take photos⁉️. . . #hairstylistproblems #hairphotography #contentcreator #photographytips #btcteam #behindthechair @thebtcteam @behindthechair_com #haireducator #haireducation #brunettebalayage #brunettehair #brunettehighlights #fallhairtrends #fallhair #fallhaircolor #mastersofbalayage @mastersofbalayage @bestofbalayage #bestofbalayage #saloncentric @saloncentric #maneaddicts @maneaddicts @modernsalon @beautylaunchpad #beautylaunchpad #modernsalon

ADINA | BALAYAGE + HAIR VIDEOS (@adina_pignatare) által megosztott bejegyzés,

Adina legfontosabb tanácsa, hogy természetes napfényben készüljenek a hajas fotók. A poszton látszik viszont – ami veled is simán előfordulhat –, hogy túl erős a fény. Ebben az esetben a direkt napfény fölé kell kerülnöd, például állj fel egy székre, ahogy Adináék is tették, és kérd meg a barátnődet, hogy úgy kattinsta le a fotót, hogy a kamera lencséje a direkt napfényben van. Így nem tükröződik vissza a fény, mégis elég éles és világos lesz a végeredmény. Más szavakkal: tökéletesen csillogó és selyemfényű lesz a hajad a képen. Ha még több ilyen inspóra vágysz, csekkold a @maneaddicts oldalt, ahol egy csomó trendi megoldást találsz.

Még több

Frizura