Jennifer Lopez frizurája letarolta az internetet

Azonnal látnod kell!

Jennifer Lopez frizurája letarolta az internetet

Ha laza kontyról beszélünk, akkor általában két verzió jut az eszünkbe. Az egyik, amit a menő képmegosztó oldalakon látunk, ahol a csajoknak tökéletesen néz ki a frizurájuk, aminek olyan a hatása, mintha épp most keltek volna ki az ágyból, mégis tudjuk, hogy valójában elképesztő sok időbe telik, amíg a konty szándékosan nézzen ki lazának és egyszerűnek. Ehhez persze gyakorlatban szükség van hajgumikra, tömérdek hajcsatra, hajlakkra és minden elképzelhető kellékre, ami megadja a végén a „most keltem fel”-érzést.

A másik verzió pedig az, amikor ebédhez készülődünk, de a hajunk belelóg az arcunkba, ezért szó szerint két mozdulattal fogjuk össze a hajzuhatagunkat egy laza kontyba. Ez persze közel sem néz ki olyan jól, mint az Instán influenszerek képein, de épp ezért általában nem is osztjuk meg a követőinkkel.

Jennifer Lopez viszont 50 évesen ismét bebizonyította, hogy nem csak az alakját irigyelhetné meg bármelyik 20 éves, de a menő frizuráját is! A sztár ugyanis legújabb Insta-posztjában a tengerparton fekszik, a kontya pedig olyan, mint amiről mindenki álmodozik; laza, stílusos, az összhatás pedig olyan, mintha a kép egy reneszánsz festmény lenne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2020, időpont: 1:51 (PDT időzóna szerint)

Még több

Frizura