Meghan legújabb videóüzeneténél nincs meghatóbb

Sőt, még a nappalijába is bepillantást enged.

Meghan legújabb videóüzeneténél nincs meghatóbb

Meghan az America’s Got Talent című tehetségkutatóba küldött videóüzenetet, hogy elmondja az egyik versenyzőnek, Harryvel mennyire szurkolnak neki. Senki sem számított a meglepire, arra pedig végképp nem, hogy ekkora betekintést kapunk a pár nappalijába is. Persze nem ez a lényeg, hanem az, hogy a versenyző nagyon örült az üzenetnek, akit történetesen úgy hívnak, mint Meg és Harry kisfiát, Archie!

„Szia, Archie! Csak el akartam mondani, hogy nagyon meghatott a történeted minket, és minden héten neked szurkolunk, persze nem csak azért, mert a neved miatt részrehajlóak vagyunk. Úgyhogy van egy nagyon különleges üzenetem számodra, amit rengetegszer elmondok az életem során, de ma este csak neked szól: Archie, büszkék vagyunk rád, szurkolunk neked, nem bírjuk kivárni, mit hozol legközelebb. Melletted vagyunk, legyen szép estéd!”

Archie Williams egyedi és hátborzongató történettel érkezett a tehetségkutató színpadára, ami után mindenki könnyes szemmel nézte a produkcióját. A férfi ugyanis 37 évig ült börtönben ártatlanul. Mindössze 22 éves volt, amikor megvádolták azzal, hogy megerőszakolt és megölt egy nőt. Végül 2019 márciusában mentették fel, amikor kiderült, hogy a helyszínen talált ujjlenyomatok egy szexuális bűnözőé voltak.

Tudtam, hogy ártatlan vagyunk, nem követtem el bűncselekményt. De csak egy szegény fekete fiú voltam, nem volt lehetőségem arra, hogy Louisiana állam ellen harcoljak. A napok hetekké váltak, a hetek évekké, az évek pedig évtizedekké. Olyan, mint egy rémálom. A szabadság a fejben kezdődik. Börtönbe vonultam, de sosem engedtem, hogy az agyam is börtönbe kerüljön. Amikor sötét időket éltem át, olyankor imádkoztam és énekeltem. Így leltem békére – mondta a férfi a műsorban.

Még több

Frizura