Igazából csak erre a 2 hajformázóra van szükséged – Hailey Bieber fodrásza szerint

Valójában a menő frizurához nem kell sokféle stylingcucc!

Igazából csak erre a 2 hajformázóra van szükséged – Hailey Bieber fodrásza szerint

Neked is lapul a fürdőszobapolcok leghátuljában évek óta nem használt hajlakk, rég elfelejtett hajhab vagy egy-két alkalommal használt zselé? Rengeteg szuper hajápoló kapható, amelyekkel a szakemberek specifikusan bizonyos frizurákat tudnak hatékonyan, tartósan és ultramenőn elkészítei. Ha pontosan eltalálod, mire van a te hajadnak az adott frizkó stylingolásához szüksége, az csodás. De ha csak úgy vaktában próbálkozol, rengeteg pénzt szórhatsz el olyan cuccokra, amelyeket aztán sosem, vagy csak nagyon ritkán veszel elő.

Ha nagyon tudod, mit szeretnél, akkor kérd meg a fodrászodat, hogy ajánljon neked való stylingterméket – úgy tuti nem lősz mellé. De ha igazából „csak” menő frizurára vágysz, akkor nem kell egész hajápoló-arzenált beszerezned, bőven elég 2 termék, hogy bármit elkészíts. Hailey Bieber kedvenc hairstylistja, Amanda Lee ezt a 2 hajformázót tartja nélkülözhetetlennek!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amanda Lee Hair (@amandaleehair) által megosztott bejegyzés, Márc 26., 2020, időpont: 8:30 (PDT időzóna szerint)

1. Szárazsampon

Amanda szerint egyáltalán nem csak akkor érdemes használni ezt a terméket, ha már zsírosnak látod a hajtövedet. Frissen mosott tincsekre is fújhatod! „Rendszeresen teszek egy keveset a hajtövemre, hogy megelőzzem a korai zsírosodást, és szeretem azt is, hogy a por volument ad a frizurámnak – mondta el Amanda. – Ráadásul ha mondjuk hajsütés előtt teszed fel, úgy a formázás is tartósabb lesz, és a szerteszét álló babahajak sem annyira zavaróak.” A szárazsampon használatáról egy csomó érdekes dolgot olvashatsz ebben a cikkben, és szuper termékeket is találsz!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amanda Lee Hair (@amandaleehair) által megosztott bejegyzés, Aug 26., 2020, időpont: 12:18 (PDT időzóna szerint)

2. Texturáló spray

Amanda másik kedvence a textúrát adó spray, göndörítés után mindig használja. „A fülvonaltól lefelé fújom a hajamra, a tövekre ne kerüljön! – figyelmeztet. – Csodásan laza, tengerparti hatást ad a tincseknek.” Spricceld rá a hajadra, majd gyűrögesd-masszírozd át a kezeddel a fürtöket, hogy kicsit lazábbá váljanak, kevésbé álljanak össze. Ez a termék abban is segít, hogy a hullámosra sütött és szexire szétrázott tincsek később, a nap folyamán se tapadjanak össze „szalagavatós”, loknis frizurává.”

Tipp: (1) Fudge Texture Spray dúsító texturáló spray 3700 Ft (szalonline.hu), (2) Sisley Hair Rituel haj spray dúsító és formásító spray 23 490 Ft (Marionnaud parfümériák, notino.hu) (3) L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves Ásványi sókkal dúsított texturizáló spray 4140 Ft (fodrászatokban beszerezhető, notino.hu)

Még több

Frizura