5 frizura, amit titokban minden pasi ellenállhatatlannak talál

A srácoknak összességében fontos, hogy egy nő szexi benyomást tegyen rájuk, mi viszont kitartóan faggatóztunk nálunk haj-fronton. Íme, az összefésült eredmények!

5 frizura, amit titokban minden pasi ellenállhatatlannak talál

Finom hullámok

„Mindennél jobban bejön, ha a csajom haja úgy ápolt, hogy közben nem túl tökéletes, nem túl mű. Nincs annál kiábrándítóbb, amikor beletúrsz a frissen besütött hajába és A, beleragad a kezed a hajlakkban tocsogó tincsei közé, B, úgy szétzilálod az egészet, hogy cserébe nem látsz mást, csak egy rendezetlen tollseprűt a barátnőd fején pihenni – szerintem mindkettő elég kiábrándító. Ha hullámok, akkor semmi mesterkéltség, semmi ragadó textúra, mert arról egészen más dolgok jutnak eszembe.” (Szabi, 29)

Profimedia – Red Dot

Frufru fenntartásokkal

„Esküszöm, a frufru legalább olyan kimeríthetetlen, mint a szuperhősök világa – mindenhol ott vannak, mégsem rajongom mindért. Egyáltalán nem tetszik például, ha teljesen eltakarják a csajom homlokát és nem látom a szemöldökét. És az eltakart részekkel mégis mikor ismerkedem meg? Ha viszont finoman keretezi arcát egy hosszabb verzió, az kifejezett szexi és huncut tud lenni.” (Gergő, 22)

Profimedia – Red Dot

Lazán, lányok!

„Tudom, hogy olyan, mintha 2 perc alatt készült volna el, de azzal is tisztában vagyok, nagyjából hányadik nekifutásra sikerül egy tökéletesen elnagyoltnak és lazának tűnő kontyot varázsolni a fejtetőre. Ettől olyan érzésem lesz, hogy bármikor feltarthatom a csajom egy kis összebújásra, és nem kell attól félnem, hogy huncutkodás helyett a frizuráját félti majd.” (Máté, 27)

Profimedia – Red Dot

Magasan a legjobb!

„Bírom a copfokat, van bennük valami elképesztően szexi. Pláne, ha be is fonja a magasan felfogott lófarkát a randipartnerem. Nem tudom, tisztában vannak-e vele, de olyan ösztönös folyamatosak indítanak el bennem, amire alapból egy csók vagy egy érintés képes.” (Karesz, 25)

Profimedia – Red Dot

Szép reggelt, édes!

„Van abban valami szigorú – és nem a jó értelemben – ha a csajom minden erejével a fejéhez szorítja a tincseit, az ellentétével, vagyis a finoman kihúzott szálakkal viszont az őrületbe lehet kergetni – jó értelemben. De most tényleg, nem olyan, mintha egy észbontó menet után gyorsan összekötné a haját és már rohanna is tovább a melóba? Engem minden alkalommal levesz a lábamról egy csaj, ha ilyen séróval látom.” (Timót, 20)

Profimedia – Red Dot

Még több

Frizura