A Bridgerton sztárjainak kedvenc hajápoló maszkját szemtelenül olcsón beszerezheted

Ez a beautycucc segített, hogy a parókák és hajpótlások ne tegyék tönkre a Bridgerton család szereplőinek saját tincseit.

A Bridgerton sztárjainak kedvenc hajápoló maszkját szemtelenül olcsón beszerezheted

Vannak még itt rajtunk kívül olyan romantikára éhes rajongók, akik egynél többször pörgették végig a Bridgerton család báli szezonjának törénetét? Fogadjunk, hogy igen! Mi jött be jobban? A fordulatos sztori, a mesés enteriőr, a különleges ruhák, frizurák, a szexi pasiszereplők vagy a fülledt-romantikus erotikus jelenetek? És a sorozat köré kerekített social hype is lenyűgöző, imádjuk a színészek és a készítők Instáin felbukkanó vicces werkfotókat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lynda J Pearce (@lyndajpearcemua) által megosztott bejegyzés

És még egy dolog van, amit kitartóan figyelünk: a sorozat szereplőinek kiszivárgó beauty-trükkjeit! Ebben a cikkben például elolvashatod, mitől olyan gyönyörű Phoebe (Daphne Bridgerton) arcbőre. Itt pedig csekkolhatod, milyen a valóságban a filmen néha mai szemmel kicsit furának ható frizurákat (parókákat) viselő színészek haja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) által megosztott bejegyzés

Hála égnek a szereplők külsejéért felelős szakemberek el-elejtenek néha némi infómorzsát a rajongóknak, most például a hajakat és sminkeket megálmodó Marc Pilcher mesélt arról, hogyan készültek a hatalmas, gyöngyös-fonatos-virágdíszes hajkoronák.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marc Elliot Pilcher (@marcelliotpilcher) által megosztott bejegyzés

Nem túl meglepő, hogy az erős tartású fixáló spray, a rengeteg hajtű és hajcsavaró elengedhetetlen hozzá. Képzelheted, mennyire megterhelő a saját hajnak a folyamatos göndörítés, tupírozás, és a parókaviselés is. Marcnak azonban volt egy titkos fegyvere.

„Esténként vagy hétvégente mindenki a hajtípusának megfelelő pakolással ment haza, hogy hidratált, feltöltött, jól ápolt tincsekkel folytathassuk tovább a forgatást. A parókákra és hajpótlásokra ugyanúgy használtuk a pakolást, mint a színészek saját tincseire.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marc Elliot Pilcher (@marcelliotpilcher) által megosztott bejegyzés

Éééés itt még nem áll meg az infóáradat: Marc azt is elárulta, melyik hajpakolás vált be leginkább a stábtagoknak. Szuper hírünk van: te magad is beszerezheted, elég csak a legközelebbi drogériába elugranod érte, és még csak vagyonokba sem kerül! A HASK Argánolajos hajpakolás 999 Ft-ért a tiéd lehet (DM drogériák), regenerálja, erősíti és hidratálja a száraz, érzékeny, igénybe vett fürtöket.

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Még több

Frizura