Zendaya szőke hajjal pózol, azonnal látnod kell!

Zendaya új, szőke frizurája nemcsak extra menőn néz ki, de egy titkos jelentése is van, amit természetesen tőlünk megtudhatsz.

Zendaya szőke hajjal pózol, azonnal látnod kell!

Abban megegyezhetünk, hogy Zendayát csak imádni lehet. Legyen szó a fantasztikus színészi tehetségéről, vagy a hibátlan stílusérzékéről akár divat-, akár beauty-fronton, Zendaya egyszerűen nem tud hibázni.

A színésznő általában természetes hullámokban hordja a haját, de mikor úgy dönt, hogy jól jönne némi változás, akkor aztán mindig nagyot villant. Emlékszel például, mikor vörösre festette a tincseit a Pókember: Idegenben premierjére? És az Emmy-gálán viselt fürtjeire? De mondhatjuk akár a ’60-as évek inspirálta frizuráját is, mivel úgy néz ki, ez a korszak Zendaya kedvence.

A W magazin számára készült fotózás során ugyanis megint csak ezt az évtizedet idézte meg a Malcolm és Marie másik főszereplője, John David Washington oldalán. A szőke, tupírozott frizkót „Slim Aarons C.Z. Guestről készült fotója inspirálta. A nő egy nagyon napbarnított, nagyon szőke előkelőség volt, a róla készült kép pedig a vagyon, státusz és kiváltságosság szimbólumává vált.”  Zendaya külön kérte, hogy a fotózás hangulata „az az élet legyen, de a mostra átgondolva, megtartva a múlt kinézetét.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

W Magazine (@wmag) által megosztott bejegyzés

A magazin pedig a következő kommentárral osztotta meg az elkészült fényképet az Instagramon: „Zendaya imád átváltozni. Amikor a világ karanténba kényszerült a múlt évben, a sztár nyughatatlanná vált, hiányzott neki, hogy alternatív világokkal kerüljön kapcsolatba. Ezért elkezdett különböző parókákat hordani, hogy általuk inspirálódva különböző karaktereket teremtsen. A W fotózásához a szőkeség elengedhetetlen volt. A tupírozott haja egyszerre fricska a fehér nőkről alkotott hagyományos sztereotípiák felé és egy mód arra, hogy azonnal valaki mássá váljon. »A paróka fontos volt« – mondta Law Roach stylist. – »Az egész outfit,az ékszerek, a gyönyrű ruha és a magassarkú nem működnek önmagukban a szőke paróka nélkül.«”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

W Magazine (@wmag) által megosztott bejegyzés

Nézd meg Zendaya legjobb beauty-pillanatait:

Ettől az egyszerű terméktől olyan tökéletes Zendaya bőre

Sztárok, akik smink nélkül is gyönyörűek

Zendaya vadiúj frizurája lesz 2021 egyik legnagyobb hajtrendje

Még több

Frizura