6 frizura, ha lenövesztenéd a frufrudat

Jó ötletnek tűnt frufrut vágatni, de nem gondoltad, hogy ez ilyen hosszú távra szól? Csini frizurákat mutatunk, hogy átvészeld a növesztés necces 1-2 hónapját.

6 frizura, ha lenövesztenéd a frufrudat

Tudtad, hogy a lányok nagy része szakítás vagy szerelmi csalódás után vágat magának frufrut? Ez egy olyan változtatás, ami nagyon látványos, viszont a haj hosszától alapvetően nem kell megválni. Titokban biztonsági játéknak tűnik, csak a változásra vágyó csajok abba nem gondolnak bele, hogy a frufru egyrészt sokkal több melót igényel (beszárítás, utánigazítás, helló!), másrészt nem lehet csak úgy megszabadulni tőle, ha mégsem jön be. Persze vannak trükkök, amikkel megkönnyíthető a lenövesztés átmeneti időszaka, és ha már nőtt egy keveset, irány a fodrász, hogy elkezdje kialakítani azt a formát, amivel a legkönnyebben növesztheted vissza – ez jó eséllyel a curtain bangs lesz, ami most ráadásul szupermenő! Szóval amíg nem elég hosszúak az első tincsek a „függönyfrufruhoz”, tűzd el őket ilyen trendi módokon!

Keresd a feltűnést!

A látványos hajpántok lesznek a legjobb barátnőid a hajlenövesztés időszakában… Szerezz be párat, később is hasznukat veszed majd. A Bad Hair Day-ek tökéletes SOS-kellékei!

Amire figyelj: Használd közép- vagy oldalválasztékkal, és ha kell, fixálj hajlakkal mielőtt betennéd a pántot. A látványos, textillel bevont darabok sokszor nem tartják meg elég erősen a hajat, ami frufruleplezésnél alap lenne, ezért ha kell, akkor segíts rá egy kicsit a tartásra!

Csat, csat, csat!

Fogadjunk, hogy bármerre nézel a lakásban, találsz egy-két hullámcsatot (a pasid legalábbis biztosan így van ezzel). Szedj össze belőle jó párat, és szépen, párhuzamosan, egyenletesen tűzögesd le vele a frufrut és még tovább – tök cool lesz a végeredmény!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@hairbytotolici által megosztott bejegyzés

Amire figyelj: Elöl ne simítsd le nagyon, ne feszüljön a fejedre a választéknál a hajad, hagyd egy kicsit lazán! Fixáld hajlakkal a kész művet!

Csavard meg!

Választhatsz látványosabb csatot is, és kipróbálhatod, hogy mielőtt letűzöd a hajadat, csavarsz rajta egyet. Ártatlan, kislányos hatása lesz, nyugodtan válaszd vagányabb szettekhez, őrült jó lesz a kontraszt!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chandrika (@glossygal_secrets) által megosztott bejegyzés

Amire figyelj: Egyetlen csavarás elég (180 fokot fordíts), nem kell hosszan megtekerni a tincset. A rövid frufru abból tuti kibomlik egy idő után, még akkor is, ha lakkal rögzítetted.

Laza és látványos

Egy feltűnőbb csat szuperül elterelheti a figyelmet arról, hogy a frufruddal trükközöl. Nagyon jól mutat laza hullámokkal – a tűzésnél is tartsd meg ezt a lazaságot, ne simítsd a fejedre a hajadat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bobby’s Hair (@hairbobbys) által megosztott bejegyzés

Amire figyelj: Nagyon rövid frufrunál még nem működik ez a trükk. Hosszabbnál is fontos, hogy erős, jól tartó csatot válassz!

Fond ferdén!

Az apró fonatka vagy akár pici csavarásokkal rögzített tincsek szuperek lehetnek egy-egy laza délutánon. És ha teszel rá egy kis lakkot, tuti úgy marad a nap végéig!

Amire figyelj: Hosszú hajjal nagyon kislányos lehet az összhatása, a vagányság rövid tincsekkel jobban érvényesül. A hosszú fürtöket hátul laza kontyba foghatod, úgy elegáns mégis cool lesz a fizurád.

Emeld meg!

Ha már egy kicsit megnőtt, csinálj belőle csavarást a fejtetődőn és tűzd le hátul. Egy kis tupírozás segíthet, hogy tartósabb legyen, de a felső réteget mindig simítsd el, ne maradjon kusza!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wigs, Toppers, Headwear (@mybeautiful_wigs) által megosztott bejegyzés

Amire figyelj: Ha szeretnéd, ezt fonattal is kipróbálhatod! Csak ne a hagyományos francia- vagy parkettafonást válaszd, hanem a holland fonatot, az sokkal jobban megtartja a hajadat, a rövid tincseket is! (Tudod, amikor nem ráhajtod egymásra a tincseket, hanem aláfordítod őket.)

Még több frufrutrükköt mutatunk, kattints!

Még több

Frizura