A trükk, amitől soha többé nem lesz lapos a copfod

Hátrafésülöd, összefogod, begumizod, és kész is a teljesen átlagos copf – pedig te valami szexire, lendületesre, dúsra és megemeltre vágynál. Jó hír: a dolog sokkal egyszerűbb, mint gondolnád!

A trükk, amitől soha többé nem lesz lapos a copfod

Egyedül talán Ariana Grandénál elfogadható, hogy a copja miatt a fejére lapul a haja, de fogadjunk, hogy te a hétköznapokban nem a szigorúan lesimított és extramagasan összefogott, szigorú változatot szeretnél viselni, hanem valami lazát és szexit. Olyasmit, amelynél a fejtetődön nem húzza le a hajadat a copf súlya, és a hajgumi alatt nem konyul lefelé bánatosan a hajtömeg. Hanem mindenhol lendület és volumen van – amitől cool és nem kislányos az összhatás. Eltaláltuk? Akkor most nagyon figyelj, mert sokkal egyszerűbben megoldható a dolog, mint gondolnád!

Sem tupírozás, sem hajpótlás, sem a hajat megemelő rejtett szivacs nem kell hozzá (csak ha szeretnéd…). Elég, ha ügyesen trükközöl a hajgumiddal, pontosabban a hajgumijaiddal – mutatjuk is!

Duplázz és húzd át!

Két hajgumi, két átbújtatás, és kész is a laza, megemelt copf, figyelj csak:

@karlakazemi

✨high pony hair hack part 2 #hairhack #hairtips #highponytail #hairtok #hairtutorials #ponytailtutorial

♬ Pretty Girl (Cheat Codes X Cade Remix) – Cheat Codes,Maggie Lindemann,CADE

A trükk, hogy készítesz egy felső és egy alsó copfot. A felsőt először saját magán bújtatod át és csavarod meg a hajgumi felett, majd ugyanezzel a technikával az alsót is felvezeted és ráborítod a felsőre. Micsoda liftinghatás!

Másfél copf

A következő trükk szintén két hajgumival készül, de még egyszerűbb, mint az előző.

@audreyvictoria_

Reply to @user79095808 ponytail but make it ✨voluminous✨ #hairtok #ponytailhack #ponytailtutorial #hairtransformation #hairstyle

♬ nadia is the best – Nadia

A lófarkat két részre osztod és az egyiket úgy gumizod be újra, hogy nem húzod ki teljesen a gumi alól, hanem egy kis hurkot hagysz – amire ha áborítod a felső copfot, pont úgy áll majd, ahogy szeretnéd!

Turbózd fel!

Persze néhány szuper termékkel is segítheted, hogy a copfod és az egész frizurád dúsabb, lazább és szexibb legyen!

  • Hogy ne lapuljon le a hajad a fejtetődön, tegyél rá egy kis hajtőemelő port, mielőtt összefogod. Igazi varázspor, de tényleg: a hajtőre szórva és finoman bedörzsölve nagyon látványosan megemeli a frizurát. Ne fésüld át utána, hanem a gumizáskor igazgasd úgy, hogy mindenhol egyenletes legyen a hajad.
  • Magát a copfot is dúsabbá teheted, ehhez tegyél rá egy kis volumennövelő, texturáló spray-t, és süsd be hullámosra. A sütést megcsinálhatod a copfkészítés előtt is, de gyorsabban kész leszel, ha csak a gumi alatti részt sütöd be.
  • Ha bejön a laza hatás, de a babahajak zavarnak, válassz olyan megoldást, ami úgy simítja le őket, hogy nem lesz „lenyalt” hatása a frizurádnak. Egy speciális, babahajakat rögzítő spray vagy kefével felvihető termék szépen fixálja a szálakat anélkül, hogy az egész hajtömeget lelapítanád!
copf, hajformázás RF

1. TIGI Catwalk Salt spray texturáló spray 4360 Ft
2. L’Oréal professionel Tecni.Art Super Dust dúsító és formázó hajpúder 3540 Ft
3. Got2b Bye Bye Flyaways spirál babahajakra 1890 Ft

Amire még figyelj, ha copfot hordasz

Váltogasd a frizurádat, mert ha mindig ugyanott gumizod össze a hajadat, az megtörheti a szálakat. A hajgumid legyen erős tartású, de ne túl erős, és ne feszítsd meg annyira, hogy érezhetően húzza a hajadat. Lehet, hogy azt érzed, így tart igazán, de simán okozhat fejfájást vagy hajhullást is akár hossz távon. És válassz olyan hajgumit, aminek nincs fém rögzítése, mert az sérülést okozhat a szálaknak.

Ha dúsabb és fényesebb hajra vágysz, szuper tippjeink vannak

Még több

Frizura