Gyorsabban szárad a hajad, ha ezt a beautycuccot használod

Csodacucc vagy átverés a speckó hajszárító törülköző? Nagyon hasznos infókkal jövünk, hogy a hajad szebb lehessen, mint valaha!

Gyorsabban szárad a hajad, ha ezt a beautycuccot használod

Abban biztosan egyetértünk, hogy a hajszárítást jó lenne megúszni. Akár azért, mert hosszadalmas és unalmas, akár azért, mert a hajat eléggé károsíthatja a forró levegő, a lényeg, hogy szuper lenne kihagyni a hajformázó képletből. Vannak olyan csodát ígérő termékek („varázstörülközők”), amelyek ezzel kecsegtetnek – egy kicsit utána jártunk, mi igaz ebből. Valószínűleg te is gyanakvó vagy az olyan dolgokkal, amelyek csodát ígérnek – hát, mi is azok voltunk, és nem alaptalanul. De a kutatás közben egy nagyon hasznos beautycuccba szerettünk bele: a hajszárító törülközőbe.

Nem csodaszer, de imádjuk

És akkor meg is volt a spoiler: mi nem találtunk olyan csodatörülközőt, amellyel kiváltható lett volna egy közepesen hosszú haj szárítása. (Persze nem próbáltunk ki minden lehetséges jelöltet.) De a legtöbb speckó hajszárító törülközőnek nem is ez a célja és nem is ígér ilyesmit. De hogy akkor miért szerettünk bele mégis a műfajba?

Mert bár nem váltja ki a hajszárítást, de ha jól használod, rövidebbé és ezáltal kíméletesebbé teszi azt. Plusz nagyon praktikus a használata.

  • A speckó hajszárító törülközők szupernedvszívó anyagból készültek, így több vizet tudsz kinyomkodni (NEM dörzsölni!) a hajadból, mielőtt szárítani kezdenéd.
  • Nem csak nedvszívó, hanem rendkívül puha is az anyaguk, aminek köszönhetően nem kuszálják össze és nem roncsolják a szálakat.
  • Úgy vannak kialakítva, hogy könnyedén a fejedre csavarhatod és rögzítheted őket egy gombbal és egy bújtatóval, szóval nem kell a felcsavart és állandóan szétcsúszó fürdőlepedővel zsonglőrködni.
  • A fejedre így könnyedén és biztosan feltekert törcsivel könnyedén elintézhetsz még pár dolgot, elpakolhatsz, akár a sminkedet is elkészítheted – máris még szárazabbak a tincseid, mielőtt hozzálátnál forró levegővel szárítani őket.
  • A nedvszívó anyagok másik jó tulajdonsága, hogy gyorsan száradnak.

Szóval szerintünk egyáltalán nem felesleges cucc egy hajszárító törülköző, nagyban megkönnyíti a mindennapos hajszárítást, még ha csodát nem is tesz – de ezt abszolút elnézzük neki.

1
Notino Spa Collection törülköző hajra
3 620 Ft
Puha és rendkívül nedvszívó anyagból készül, 85% poliészter és 15% poliamid felhasználásával. Ideális méret a fej köré tekeréshez, és nagyon kellemes a tapintása.
2
Nabaiji mikroszálas hajszárító törülköző
1 490 Ft
Picire összecsomagolható, így úszáshoz, kiránduláshoz, utazáshoz egyaránt ideális. A formája ifejezetten hajszárításhoz kialakított, használat után gyorsan megszárad.
3
Ikea Tratten hajszárító törülköző (2 db)
1 290 Ft
A puha pamutból készült frottírtörülköző nedvszívó képessége kiváló, gyengéd a hajadhoz, és az elasztikus rögzítőnek köszönhetően tökéletesen fel tudod tenni a fejedre, bármilyen hosszú is legyen a hajad.
4
Sinsay hajszárító törülköző
1 195 Ft
98% pamut, 1% kókusz és 1% poliészter felhasználásával készült. A természetes rostok különösen jó nedvszívó képességgel rendelkeznek.
5
Mágikus hajszárító törülköző
2 490 Ft
A lágy tapintású anyagból készült törölköző nem sérti meg, nem dörzsöli a hajszálaidat, így nem tesz bennük kárt. Könnyedén magába szívja a nedvességet.

Kezeld jól!

Ahhoz, hogy a lehető legjobban érvényesüljön az új kis kedvenced szárító hatása, Néhány szabályt tarts be! Első alkalommal elkülönítve mosd, kímélő mosószerrel – amiből ne tegyél túl sokat. Öblítőt pedig sem az első, sem az utána következő mosásoknál ne használj, ez ugyanis csökkenti a mikroszálas anyagok nedvszívó képességét. És amint lehet, terítsd ki száradni!

Fontos számodra, hogy egészséges és erős legyen a frizurád? Olvass még!

Még több

Frizura