Ezek lesznek 2022 legmenőbb hajszínei

Egészen vagány és visszafogottabb stílusokat is találsz az idei hajszíntrendek között. Mutatjuk, milyet kérj a fodrászodtól, amivel ultramenő lehetsz 2022-ben.

Ezek lesznek 2022 legmenőbb hajszínei

Az egyik legjobb dolog, amivel felfrissítheted a külsődet, egy új hajszín. Az idei egyrészt a természetes vagy ahhoz nagyon közeli árnyalatok éve, másrészt a látványosabb, különlegesebb színek is beleférnek, ha ilyenre vágysz. Ami nagyon fontos: beszéld át jó alaposan a fodrászoddal, hogy miért szeretnél változtatni, mennyire látványos változás a célod, és hogy a kinézett színnek pontosan melyik árnyalata passzolna hozzád. Néha egészen kis apróságokon múlik, hogy az új hajszínedet magabiztosan tudod-e viselni, vagy furán érzed magadat vele – ebben a szakember nagyon sokat tud segíteni. Na de jöjjenek a legaktuálisabb árnyalatok a Cosmo nemzetközi szakértői szerint.

Egydimenziós árnyalatok

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

clayton hawkins (@claytonhawkins) által megosztott bejegyzés

 

Évek óta tarol a balayage technika, amelynek lényege, hogy több, egymáshoz közeli árnyalattal ér el a fodrász természetes, játékos, többdimenziós hatást. Ami még mindig menő. Idén azonban a celeb hair stylist Weezy szerint az olyan, egydimenziósan megfestett árnyalatok, mint a csokoládébarna, a meleg vörös vagy a lágy fekete legalább ennyire divatosak lesznek. A különböző árnyalatú tincsek játékossága helyett itt az egységes csillogás lesz az, ami a frizura különlegességét adja.

Natúr haj

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

clayton hawkins (@claytonhawkins) által megosztott bejegyzés

 

Az utóbbi lassan 2 évben nagyon megváltozott az életünk, és a karanténhelyzet(ek) miatt egyre többen mondtak le a hajfestésről. De nem csak ezért trendi mostanában a természetes hajszín és textúra. Aaron Grenia, az IGK Hair társalapítója szerint olyan pozitív változások is hozott az elmúlt időszak, hogy egyre inkább megtanuljuk elfogadni saját magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. A természetes hajszín emellett praktikus, az ápolásra viszont érdemes extrán odafigyelni, hogy igazán szép legyen a festetlen haj.

Neon színek

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

K18 Hair (@k18hair) által megosztott bejegyzés

 

A feltűnés is ott van 2022 hajszínpalettáján: Leila Wood senior hair stylist szerint a neon árnyalatokkal tarolni lehet idén, különösen a pink és lila változatokkal. Pro tipp: csakis profi fodrász segítségével állj neki ilyen hajszínt megvalósítani. A hajszínező porok, kréták csak nagyon világos hajon működnek valamennyire, de ilyen gyönyörűséget, mint a képen, egy igazán jó szakember tud készíteni neked, lehet, hogy több lépésben.

Vörös, vörös, vörös

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

K18 Hair (@k18hair) által megosztott bejegyzés

 

Minden lehetséges verzióban trendi lesz idén, a meleg és a hűvösebb tónusai egyaránt. Jack Martin clebrity hair stylist és colorist az mesélte a Cosmo csapatának, hogy a mahagóni, a réz és a szilvaszín is egyformán cool, sőt, a pinkes és lilás árnyalatok is vörös alaptónussal igazán aktuálisak. Jack szerint ezekhez az árnyalatokhoz különösen, de minden festett hajhoz nagyon-nagyon fontos, hogy megfelelő ápolókat válassz, különben a hajad száraz és élettelen lehet.

Platinaszőke

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Shelby Ford/ Hair Stylist (@dolledupbyshelby) által megosztott bejegyzés

 

Gondoltad volna, hogy a jeges, ezüstbe hajló szőke újra visszatér a legdivatosabb hajszínek közé? Márpedig Jack állítja, ez 2022 egyik top árnyalata. Ha nem vagy elég merész ahhoz, hogy kiszőkíttesd az egész frizurádat, kipróbálhatod, hogy csak az arcodat keretező tincsek közé teszel néhány platinaszőke hihglightot. Vörösben és ezüstösben is csodásan működik!

Fényes, erős, egészséges hajra vágysz? Vannak tippjeink!

Még több

Frizura