A legcoolabb trükk, hogy feldobd a frizurád: bubble braid

Az unalmas copfból pár perc alatt trendi verziót varázsolhatsz, ha „buborékosra” gumizod: a bubble braid könnyen elkészíthető, menő és imádni való.

A legcoolabb trükk, hogy feldobd a frizurád: bubble braid

Ha nem tökéletesen friss már a frizurád, de még nem muszáj megmosni, a copf adja magát, mint „ápol és eltakar”-viselet. De most olyan trükköt mutatunk, ami miatt beleszeretsz a copfozásba, és akár frissen mosott állapotban is összefogod, csak hogy ilyen cool lófarkad legyen! Nézd meg, hányféleképp viselheted a bubbl braids-t – még csak extra kézügyesség sem kell hozzá.

Simán gyönyörű

Amennyire egyszerű, annyira mesés: a szépen kisimított hajat azonos távolságokban gumival rögzítve és kicsit „pufira” húzkodva elegáns, letisztult, bájos hatás érhető el.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Carlota | DAILY FASHION (@carlotasousa2) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Ha igazán tartós buborékcopfra vágsz, texturáló spray-vel vagy szárazsamponnal fújd be a hajhosszt, mielőtt összegumizod.

Egy kis cukiság

Gigi Hadid a 26. szülinapi fotóján visel szupercuki copfokat. Attól olyan cool, hogy vékonyak a begumizott tincsek, a haja fényes, egyenes, de nem mesterkéltre simított. (Amúgy a színe is mesésen szép – a vörös az idei szezon egyik abszolút trendszíne!)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Ha ennyire elöl vannak az összegumizott, tincsek, akkor az elsőt valahol a szemöldököd, halántékod vonalában helyezd el. Ennél feljebb furán hatna, alacsonyabbra rakva pedig laposabbnak mutatná a választékodnál a hajad.

Gigabubik

Ha jobban széthúzod azokat a leválasztott részeket, nagyobb buborékokat készíthetsz. Látványosabb, bohókásabb így az összhatás.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

April👣🌿Querel👣🌿Fitness👩‍💻💄💋 (@aprilquerel) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Ehhez a változathoz erősen tartó hajgumi szükséges, és egy pici szárazsampon vagy rugalmas hajlakk a hajhosszra, hogy tartósak legyenek a buborékok.

Fent és lent

A félig összefogott, félig leengedett (half up half down) frizura tökéletes kiegészítője a bubble braid, hosszú hajból álomszép, de ennél kicsit rövidebb verzióból is nagyon jól mutat.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sugeidis Paul (@hair_bysuge) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Ha elég dús hozzá a frizurád, őrült jól néz ki, ha a hajgumikat egy hajtinccsel rejted el. És persze a leengedett hajhossz hullámosítása sokkal mozgalmasabbá teszi az összhatást.

Fentről, duplán

Van az a verzió, amikor először összefogod copfba, és utána a megmaradó hajhosszt osztod bubikra. Meg ez a szuperlátványos megoldás, amikor egészen a fejtetőtől indulnak a buborékok, mindig hozzáfogva a következőhöz egy-egy újabb tincset, fejrefont hatást keltve.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

J A D E 𝐂𝐏𝐀 | 𝐟𝐨𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 | 𝐌𝐌𝐌 (@jade.horinga) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Ha fontos, hogy cool ÉS extratartós legyen a frizurád, ez nagyon jó megoldás, ugyanis a fejrefonáshoz hasonlóan nehezebben bomlik ki, mintha simán csak megcopfoznád. Jól tartó hajgumi és egy kis szárazsampon vagy pici lakk pluszban még fokozza a tartósságot.

Giga kezdés

Különleges, izgi hatást érhetsz el, ha figyelsz arra, hogy fentről lefelé fokozatosan kisebbedjen a buborékok mérete.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Drybar Baltimore (@drybar_baltimore) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Szépen lesimítva elegáns az összhatás, de látod, kicsit kuszábban, szöszösebben is abszolút menő. Lazább szetthez talán jobb is így!

Fond és kösd

A fejtetőn lévő két kis fonat buborékcopfban végződik – és mennyire jól néz már ki!?!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝗺𝗮̃𝗼𝘀 𝗱𝗲 𝗳𝗮𝗱𝗮 🧚🏼‍♀️ (@studio.dudalima) által megosztott bejegyzés

Cosmo-tipp: Az előbb arra biztattunk, hogy lazulj egy kicsit és hagyd kuszábbra a hajadat, itt viszont arra mutatunk példát, hogy a precizitás is mennyire hatásos lehet. A hajvégeket érdemes kicsit jobban szétrázni, hogy egy kevés szalagavatós érzést se keltsen a frizura, de az éles vonalak, a haj fénye és simasága imádni valóak.

Jöhetnek még frizuraötletek?

Még több

Frizura