2012.03.07.@ 13.03

Részletes játékszabály

 Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szab&

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 Nyereményjáték szabályzat

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Hearst Sanoma Budapest Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett www.cosmopolitan.hu weboldalon megjelenő C betűs Keress, találj, nyerj nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel.

A Játék szervezője a Hearst Sanoma Budapest Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.).

 

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó belföldi magánszemély, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, betöltötte 18. életévét, magyarországi bankszámlával rendelkezik (továbbiakban: Játékos), és aki a Cosmopolitan.hu weboldal Felhasználási feltételeiben foglalt módon (valós és hiánytalan adatokkal) regisztrált a Cosmopolitan.hu oldalon, illetve helyesen válaszol az első C betű lekattintásakor megjelenő tudás alapú kérdésre.

Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

•    a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
•    a Sanoma tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
•    egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2. A Játék leírása

A játék során naponta 3 darab ún. C betű (kisméretű pink C ikon formájában) jelenik meg a cosmopolitan.hu oldalon, melyeket a regisztrált és belépett Játékosok kattintással, és az első C betű összegyűjtésekor felugró kérdésre adott válaszadással tudnak összegyűjteni.

 

3. A Játék időtartama

A Játék 2012. március 19. és 2012. április 15. között zajlik.

A Játékban részt venni, arra jelentkezni a beküldési határidő napján 24.00 óráig lehetséges. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 

4. Jelentkezés a Játékra

I. A Főnyeremény-sorsoláson történő részvétel feltétele:
A játék során a Játékos legalább  25 db C betűt összegyűjt, és a C betű lekattintásakor megjelenő, tudásalapú kérdésekre helyes választ ad.

II. Heti nyereménysorsoláson történő részvétel feltétele: a Játékos hetente legalább 5 db C betűt összegyűjt, és az első C betű lekattintásakor megjelenő, tudás alapú kérdésre helyes választ ad.

1.    heti nyeremény: 2012. március 19. – március 25. között megjelent cikkekben elrejtett, minimum 5 C betűt összegyűjtők között sorsoljuk ki;
2.    heti nyeremény: 2012. március 26. – április 1. között megjelent cikkekben elrejtett, minimum 5 C betűt összegyűjtők között sorsoljuk ki;
3.    heti nyeremény: 2012. április 2. – április 8. között megjelent cikkekben elrejtett, minimum 5 C betűt összegyűjtők között sorsoljuk ki;
4.    heti nyeremény: 2012. április 9. – április 15. között megjelent cikkekben elrejtett, minimum 5 C betűt összegyűjtők között sorsoljuk ki;

A játék során összegyűjtött C betűk számát az oldalra történt bejelentkezést követően, a cikk oldalon, a Cosmopolitan Naptárban lehet megtekinteni.

A Játékhoz történő csatlakozás a Játék teljes időtartama alatt lehetséges, azonban egyes nyeremény-sorsolásokon való részvételhez szükséges ikonok összegyűjtésére csak abban az esetben van mód, ha kellő időben csatlakozik a Játékos a Játékhoz.

A Játékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.

FONTOS SZABÁLY: egy Játékos egy e-mailcímről legfeljebb egyszer regisztrálhat a Cosmopolitan.hu oldalon és vehet részt a Játékban. Egy játékos csak EGY e-mail címről játszhat a Játékban! Ha valaki mégis többször vesz részt a Játékban, azt kizárjuk az adott Játékból a tisztesség és a többi, szabályosan játszó olvasónk érdekében.

A Játékban csak akkor vehet részt valaki, ha valamennyi szükséges adatát megadta. A sorsoláson csak az a Játékos vehet részt, aki az első C betű lekattintásakor megjelenő tudásalapú kérdésre helyesen válaszolt, és a szükséges számú C betűt lekattintással összegyűjtötte.

A Játékos csak abban az esetben vehet részt a Játékban, ha elfogadta a Nyereményjáték szabályzatot és a szabályzatban foglaltak szerint hozzájárult személyes adatai kezeléséhez.

 

5. Nyeremény

Főnyeremény megnevezése: 2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness hétvége a RamadaResort – Aquaworld Budapest **** Superior szálloda és élményfürdő komplexumba

Heti nyeremény megnevezése:

1. heti nyeremény:
25.000 Ft értékű Bioderma ajándékcsomag, mely az alábbi termékeket tartalmazza, a BiodermaSébium zsíros bőr termékcsaládból:
– Sébium H2O arc- és sminklemosó
– SébiumMussant tisztító habzó gél
– Sébium AKN krém a zsíros, mitesszeres bőr mindennapi ápolására
– Sébium AI pattanásos, aknés bőrre
– SébiumPoreRefiner pórusösszehúzó krém
– SébiumMat színezett krém fénylő arcbőrre mattító, faggyútermelést szabályzó krém

2. heti nyeremény:
25.000 Ft értékű Baci Lingerie vásárlási utalvány, amely 2012. május 31-ig használható fel az Arena Plaza és az Árkád Győr Baci Lingeri fehérnemű-üzletekben.

3. heti nyeremény:
25.000 Ft értékű Douglas ajándékcsomag, mely az alábbi termékeket tartalmazza:
– Douglas Xl gyengéd, arctisztító víz
– Douglas Xlszemfestéklemosó
– Douglas Xl bársonyos testápoló
– Douglas Xs selymes tisztító tej
– Douglas Xs gyengéd, arctisztító víz
– Douglas Xs élénkítő tonik
– Douglas Xsszemfestéklemosó
– Douglas Xs bársonyos testápoló
– Douglas Xs puha tisztítókendő
– Douglas Xl puha vattakorong
– Douglas Xl puha papír zsebkendő
– Douglas Xl puha tisztítókendő
– Douglas Xs top secret dezodoráló kendő
– Douglas Xl fültisztító pálcika
– Douglas XL tusfürdő
– Douglas xs tusfürdő
– Douglas XL arctisztító hab
– Douglas xs arctisztító hab

4. heti nyeremény:
TchiboCafissimoDuo kapszulás kávéfőző gép és 30 db kávékapszula

Fődíj:
2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness hétvége a RamadaResort – Aquaworld Budapest **** Superior szálloda és élményfürdő komplexumba, amely felhasználható 2012. szeptember 30-ig.

A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

A Szervező vállalja, hogy a hatályos jogszabályok alapján a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő, a szervezőt terhelő közterhekkel kapcsolatos bevallási, adatszolgáltatási és befizetési kötelezettségeit teljesíti, a Játékos részére az személyi jövedelemadó kötelezettség teljesítéséhez szükséges igazolást a nyereménnyel együtt átadja.

A hatályos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel hiányos vagy nem határidőben történő adatszolgáltatás esetén a Szervezőnek nem áll módjában a nyeremény átadása. Az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok helytelenül vagy hiányosan történő megadásának, illetve az adatszolgáltatás elmulasztásának következményeit minden esetben a Játékos viseli.

 

6. Sorsolás

A heti nyeremények sorsolása március 26-án, április 2-án, április 9-én és április 16-án történik. A fődíj sorsolás 2012. április 16-én történik, a nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címen haladéktalanul értesítjük. Minden nyereményhez egy-egy pótnyertest is sorsolunk.

Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik, vagy a játékos 5 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot az értesítő levél feladójával, annak helyébe a pótnyertes lép. A heti nyeremények és a fődíj nyerteseinek nevét a játék lezárulása után a cosmopolitan.hu oldalon tesszük közzé.

 

7. Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben e-mailen értesítjük. A nyeremények kézbesítéséhez, igénybe vehetőségéhez szükséges a pontos név, lakcím, e-mailcím és telefonszám megadása.

 

8. A nyeremények kézbesítése

A nyereménytárgyakat a Játék Szervezője kézbesíti vagy kézbesítteti a nyerteseknek. A postázás átfutási ideje az általában egyidejűleg folyamatban lévő több Játékra tekintettel hosszú, akár egy hónap is lehet. A Szervező mindent megtesz a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, kérjük kedves nyerteseink türelmét. (Sajnos, nem tudjuk vállalni az esetleges nyeremények országhatáron kívülre történő küldését, csak magyarországi címre tudjuk eljuttatni a csomagot.)

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

 

9. Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

– megadott adataik (név, e-mailcím, lakcím, telefonszám) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és a sorsolásig érkező reklamációk kezelése céljából, legfeljebb a sorsolást követő 6 hónapig;

– a nyertesek név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremények kézbesítése / a megnyert szolgáltatás igénybevétele, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező átadja a Magyar Posta Zrt-nek (1122 Budapest, Krisztina krt. 6-8.), a DHL Express Magyarország Kft-nek (1097 Budapest, Fehérakác u. 3.), vagy a GLS Hungary Kft-nek (2351 Alsónémedi, Északi Iparterület, GLS Európa u. 2.).

A nyertesek tudomásul veszik, hogy a név-, és lakcímadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Szervező székhelyén, illetve a név, lakcím és telefonszám adatokat tartalmazó nyertesi listát a partner szintén a székhelyén 5 évig megőrizze az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

A Szervező a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

Adatkezelési nyilvántartási szám: 006330006

 

10. Felelősség kizárás

A regisztráció hiányosságáért (névelírás, hírlevélre való feliratkozás hiánya, stb.), az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Játékost terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

A Szervező a nyeremények hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 

11. Egyéb

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), valamint a nyeremény átadásáról készült kép-, hang- és filmfelvételt a Szervező a www.cosmopolitan.hu weboldalon vagy aloldalain a Játék végétől számított 6 hónapig nyilvánosságra hozza.

A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről az cosmopolitan.hu@sanomamedia.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel, hogy melyik játékban játszott.

Budapest, 2012. március 19.

Még több gyujtogetos-jatek