Buddha az újjászületésre, illetve reinkarnációra tanította követőit, szóval azt hirdette, hogy a lélek többször is leszületik, más testbe és életkorba. Miért jó ez a léleknek? Mert így lehetősége van megszabadulni a karmától, amit cipel, és mikor végre eléri a tökéletes megvilágosodás állapotát, megtisztult, továbblép, és nem kell többé visszatérnie. Vajon te éltél már a Földön korábban is? Csekkold a jeleket és derítsd ki, hogy a mostani az első életed-e!

1. Gyakran vannak visszatérő álmaid

Az álmok a tudattalan tükörképei, így amelyek gyakran ismétlődnek, a múltbeli élettapasztalatok tükröződései is lehetnek. Sokan azt állítják, hogy álmukban átéltek bizonyos eseményeket, vagy olyan embereket láttak, helyszíneken jártak, ami ismerős volt számukra. Másokat pedig egyetlen „jelenet” kísért az előző életükből.

2. Furcsa emlékeid vannak

Ha részletesen emlékszel valamire, ami még soha nem történt veled a jelenlegi életedben, az egy korábbi élet emléke lehet. 

3. Sokszor tapasztalsz déjà vu-t

Déjà vu-t szinte mindenki tapasztalt már, de a többszöri megtapasztalása a korábbi reinkarnáció jele lehet. Az illatok, hangok, képek, ízek és jelnetek rendkívül ismerősnek tűnhetnek, és visszaemlékezést idézhetnek elő arról, ami egy másik helyen és időben történt, tehát egy másik életedben.

4. Nincs szoros kapcsolatod a szüleiddel

Imádod a családodat, mégis úgy érzed magad, mint egy kakukktojás. Nincs szoros kapcsolatod a szeretteiddel, és néha azon tűnődsz, van-e valahol egy másik családod. Talán gyakran álmodsz arról, hogy mások a szüleid, ami azt jelentheti: álmodban képes vagy emlékezni az előző életbeli szüleidre.

5. Úgy érzed, nem tartozol ebbe a világba

A reinkarnálódott lélek gyakran nem érzi jól magát itt a Földön. Örökké keresi az otthonát, emiatt idegennek érzi magát, és nehezen tud beilleszkedni a közösségbe. Közben mélynek vágyik arra, hogy újra kapcsolódjon a lélekcsaládjával. Mindent összevetve, talán te is azt érzed: kilógsz a sorból.

6. Nagyon érzékeny vagy

Akik már korábban is éltek, magas szintű érzelmi intelligenciával, és empátiával rendelkeznek. Mindent a velejéig átéreznek, és úgy hiszik: küldetésük van az életben, például békét és gyógyulást kell hozniuk a bolygóra.

7. Erős intuíciód van

Azok az emberek, akik korábban már éltek idelent, képesek arra, hogy előbb tudjanak dolgokat, mint mások. Kapcsolatban állnak a felsőbb énjükkel, és módjuk van megérezni bizonyos dolgokat, mielőtt azok megtörténnének.

8. Öreg lélek vagy

A reinkarnáció jele lehet, ha idősebbnek érzed magad, mint amit életkorod tükröz. Olyan tudást és tapasztalatot hoztál át korábbi életeidből, amelyek megmaradtak benned, és felszínre kerültek a jelenlegi életedben.

9. Rajongsz egyes kultúrákért

Ha nagy, és megmagyarázhatatlan vonzalmat érzel az ókori Egyiptom vagy bármely más kultúra, időszak iránt, az ékes jele lehet annak: éltél már ott korábban. Előfordulhat, hogy a lelked még mindig azután a múltbeli környezet után vágyik.

10. Megmagyarázhatatlan félelmeid vannak

Bizonyos emlékek vagy élmények nyomot hagyhatnak a lélekben, amiket továbbcipel magával. Egyesek szerint a reinkarnálódott lélek emlékszik a múltbeli traumáira, ami a jelen életben félelem, fóbia formában köszönhet vissza. Talán ezért rettegsz a víztől vagy a kórháztól, mert korábban valami rettenetes történt ott veled.

Nos, mennyi jel stimmel? Éltél már korábban is?

Via