Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Magadnak sem tudod igazán megmagyarázni, miért ragadtál le egy srác mellett, akit alig ismersz, nem tudsz vele csak úgy összefutni, mégis szeretnél vele találkozni. Ha azt érzed, tényleg érdekes pasi, akkor tarts ki a terved mellett!
Párban: Pontosan tudod, mi az a szó vagy mondat, ami ha elhagyja a szádat, akkor a barátod ideges lesz, mégis megint kicsúszik. Figyelj oda, hogy mitől lesz morcos, ha nem akarsz egész hétvégén balhézni.

Bika:
Szingli: Egyre egyértelműbb számodra, hogy az a srác, aki mostanában üldöz, nem tetszik igazán? Akkor ennyi, zárd le a kapcsolatot, mert rengeteg időt és energiát vesz el tőled, hogy próbálod nem megbántani.
Párban: Felszabadult, aktív hétvégétek lesz, és nagyon jót tenne a kapcsolatotoknak, ha jutna időtök egymásra. Találjatok legalább pár órát, amikor kettesben lehettek!

Ikrek:
Szingli: Teljesen más életmódot élsz, mint azok a barátnőid, akik kapcsolatban vannak, éppen ezért nehéz összeegyeztetni a programokat. Ha nincs kedved egyedül programozni, akkor jobb, ha olyan ismerőssel talizol, aki szintén szingli…
Párban: Tele vagy görccsel, és a barátod sem tud igazán megnyugtatni, sőt, sokszor miatta válsz feszültté. Ez az állapot egyáltalán nincs rendben, tenned kellene ellene. Első lépésként oszd meg a pasiddal, mi a problémád.

Rák:
Szingli: Igaz, az érzéseidet nehéz megváltoztatni, vagy nem is lehet, de próbálj ésszel hatni rájuk. Tényleg el kell felejtened azt a fiút, aki sokszor megbántott. Egyszerűen nem ugyanazt akarjátok – ez nyilvánvaló.
Párban: Már nagyon rég volt olyan, hogy a barátod meg akart lepni valamivel és nem lepleződött le. Megint készül valamire, és most tényleg ügyesen szervezi, szóval légy résen!

Oroszlán:
Szingli: Sem a családoddal, sem a megszokott bandával nincs kedved találkozni? Keress fel olyan régi barátokat, akikkel kicsit megszakadt a kapcsolat, érdemes lenne felfrissíteni.
Párban: Kellemesen telik a hétvégéd, ami azt jelenti, hogy végre jut időd csomó mindenre, amire az utóbbi hetekben nem igazán volt, mert mindig agyonszerveztétek programokkal.

Szűz:
Szingli: Tavaszi flegmaság – talán ez jellemez a leginkább. Nem tudsz és nem is akarsz a barátnőid problémájába elmerülni, mert a magadé is épp elég, de ettől még menj társaságba, szükséged van rá!
Párban: A pasidat sokszor bátorítani kell, de úgy érzed, te ugyanezt a támogatást nem mindig kapod meg tőle, talán ezen a hétvégén is átbillen a mérleg, ne hagyd annyiban!

Mérleg:
Szingli: Feltétlen csinálj sok programot, hogy elkerüld a hétvégi rossz kedvet, hogy mindenki a párjával csinál programot stb. Ne kuksolj otthon, foglald el magad!
Párban: Sokszor úgy kell gondoskodnod a pasidról, mintha az anyja lennél? Nem vagy egyedül ezzel a problémával, de nem szabad elsiklani felette, mert akkor mindig így marad.

Skorpió:
Szingli: Fontosabbnak érzed a szabadságodat, mint azt, hogy legyen kivel moziba menni hétvégén, de ettől még nem kell magányos programokkal töltened a weekendet, sőt! Szervezz te a társaságodban pikniket, biciklitúrát, bármit.
Párban: Valamiért nem bízol a barátodban és ez a kellemetlen, gyanakvó érzés most még jobban felerősödik majd. Ha tudod az okát, akkor feltétlen beszélnetek kell erről minél hamarabb.

Nyilas:
Szingli: Kevesebbet gondolsz az exedre, mint eddig, de akkor hirtelen bejelentkezik és megint kicsit visszaesel. Nem szabad engednek, maradj erős!
Párban: A pasid még attól is féltékenységi rohamot kap, ha a testvéreddel hosszan beszélgetsz, vagy nem vele mész edzeni. Ne engedd, hogy túlzásokba essen.

Bak:
Szingli: Friss vagy és magabiztos, olyan erős a kisugárzásod, hogy vonzod a pasikat, ráadásul a legkülönfélébbeket. nNm is érted, hogy tetszhetsz mindegyiknek, de ez legyen a legkevesebb gondod…
Párban: Fontossági sorrend alapján dönts a programok között! Ha régen találkoztatok a családdal, akkor őket ne hagyjátok ki, de ha a legjobb barátnőd van soron, akkor övé az elsőbbség.

Vízöntő:
Szingli: Nem érted, miért kell mindenkinek megkérdezni, mi van pasifronton? Csak kíváncsiak, szeretnék tudni, mi van veled, mivel töltöd az idődet – ha bánt, tereld a témát a karrieredre!
Párban: Félreértitek egymást és ez elég nagy galibát okozhat. Nem szabad megsértődve félrevonulnod, mert akkor elég sokáig eltart a mosolyszünet.

Halak:
Szingli: Nem kell szerepet játszanod, ha jól érzed magad a bőrödben, akkor azt mutasd, ha nem vagy éppen a legboldogabb, akkor engedd, hogy kijöjjön a bánat vagy a feszültség.
Párban: Folytatódik köztetek a harc, ami egyre jobban kimerít mindkettőtöket, végtelen és értelmetlennek tartjátok, mégsem tesztek ellene semmit. Épp itt lenne az ideje, hogy foglalkozzatok ezzel!

Még több

Horoszkóp