2016.04.05.@ 00.04

Horoszkóp: Április 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 5-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 5., Kedd

Kos: Olyan sokat számít a jó idő, hogy bármiből képes vagy ilyenkor kihozni a legjobbat. Szó szerint feltölt a napsütés, mintha napelemmel működnél, és ennek köszönhetően szinte egész héten ilyen szuper passzban leszel.

Bika: A sértődés nem vezet sehova – ezt már hallottad, ugye? De olyan nehéz józanul gondolkodni, amikor megbántanak… és te rögtön megsértődsz. Állj ki inkább magadért, vágj vissza, te is jobban érzed magad ettől.

Ikrek: Biztosan alig vártad a tavaszt, most pedig csalódott vagy, mert hirtelen iszonyú fáradtság tört rád, ettől pedig eléggé ingerlékeny is lehetsz. Tarts ki, még egy-két nap és hozzászokik a szervezeted a meleghez és jobban leszel!

Rák: Szeretnél pár pár fontos dolgot tisztázni a szerelmeddel, de valahogy nem tudsz belefogni, mintha félnél valamitől. Az nem egy őszinte kapcsolat, amiben nem mered kimondani, amit akarsz – legyen ez a mércéd!

Oroszlán: A fontossági sorrend szinte mindig más, mint amit te szíved szerint csinálnál, úgyhogy kisebb csalódással indítod a napodat, aztán amikor letudod a mumus feladatokat, akkor azért jó kedved lesz és ellazulsz.

Szűz: Egy félreértés köré épül a mai napod, nem csak gondolatokban… Próbálod megérteni, mi történt és utána azt kitalálni, hogyan lehetne rendbe hozni a dolgokat. Sajnos elakadsz, egyedül nem fog menni, be kell vonnod valakit, hogy közvetítsen.

Mérleg: Már régen terveztél egy programot, amihez sosem találtál jó partnert, de most végre maga a társ áll elő azzal, hogy tarts vele. Ennél tökéletesebb nem is lehetne, mindegy, hogy főzőtanfolyamra vagy cross fit órára mentek.

Skorpió: Frissen, nagy lendülettel kezded a napot, de mindig akad valaki, aki megpróbál elgáncsolni, már délben úgy érzed, mintha átok ülne rajtad. Egyszerűen csak állj fel minden botlás után, és ne foglalkozz a miértekkel!

Nyilas: Csakis büszkeségből nem kérsz segítséget egy családtagodtól, akivel már egy ideje eltávolodtatok egymástól, pedig sajnos úgy néz ki, valóban ő lenne a megoldás. Fogd fel úgy, hogy ez a helyzet oldja meg köztetek is a problémát.

Bak: Szeretnél nagyobb kihívást? Akkor sportban gondolkodj, nagyon jó formában vagy, érdemes lenne kihasználnod, és belefogni egy komplett edzéstervbe, vagy valami új mozgásba.

Vízöntő: Kesztyűs kézzel bánsz valakivel, aki alattomosan próbál ártani neked, pedig te is érzed, hogy óvatosnak kellene lenned vele. Ne legyél kedves, mutasd meg, hogy nem vagy puha ellenfél.

Halak: Túlságosan is izgultál egy projekt miatt, amit a gyakorlatban igazából nagyon élvezel! Ráadásul sokkal gyorsabban haladsz, mint gondolnád, így egész nap lubickolsz majd a sikerélményben!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!