2016.04.05.@ 00.04

Horoszkóp: Április 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 5-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 5., Kedd

Kos: Olyan sokat számít a jó idő, hogy bármiből képes vagy ilyenkor kihozni a legjobbat. Szó szerint feltölt a napsütés, mintha napelemmel működnél, és ennek köszönhetően szinte egész héten ilyen szuper passzban leszel.

Bika: A sértődés nem vezet sehova – ezt már hallottad, ugye? De olyan nehéz józanul gondolkodni, amikor megbántanak… és te rögtön megsértődsz. Állj ki inkább magadért, vágj vissza, te is jobban érzed magad ettől.

Ikrek: Biztosan alig vártad a tavaszt, most pedig csalódott vagy, mert hirtelen iszonyú fáradtság tört rád, ettől pedig eléggé ingerlékeny is lehetsz. Tarts ki, még egy-két nap és hozzászokik a szervezeted a meleghez és jobban leszel!

Rák: Szeretnél pár pár fontos dolgot tisztázni a szerelmeddel, de valahogy nem tudsz belefogni, mintha félnél valamitől. Az nem egy őszinte kapcsolat, amiben nem mered kimondani, amit akarsz – legyen ez a mércéd!

Oroszlán: A fontossági sorrend szinte mindig más, mint amit te szíved szerint csinálnál, úgyhogy kisebb csalódással indítod a napodat, aztán amikor letudod a mumus feladatokat, akkor azért jó kedved lesz és ellazulsz.

Szűz: Egy félreértés köré épül a mai napod, nem csak gondolatokban… Próbálod megérteni, mi történt és utána azt kitalálni, hogyan lehetne rendbe hozni a dolgokat. Sajnos elakadsz, egyedül nem fog menni, be kell vonnod valakit, hogy közvetítsen.

Mérleg: Már régen terveztél egy programot, amihez sosem találtál jó partnert, de most végre maga a társ áll elő azzal, hogy tarts vele. Ennél tökéletesebb nem is lehetne, mindegy, hogy főzőtanfolyamra vagy cross fit órára mentek.

Skorpió: Frissen, nagy lendülettel kezded a napot, de mindig akad valaki, aki megpróbál elgáncsolni, már délben úgy érzed, mintha átok ülne rajtad. Egyszerűen csak állj fel minden botlás után, és ne foglalkozz a miértekkel!

Nyilas: Csakis büszkeségből nem kérsz segítséget egy családtagodtól, akivel már egy ideje eltávolodtatok egymástól, pedig sajnos úgy néz ki, valóban ő lenne a megoldás. Fogd fel úgy, hogy ez a helyzet oldja meg köztetek is a problémát.

Bak: Szeretnél nagyobb kihívást? Akkor sportban gondolkodj, nagyon jó formában vagy, érdemes lenne kihasználnod, és belefogni egy komplett edzéstervbe, vagy valami új mozgásba.

Vízöntő: Kesztyűs kézzel bánsz valakivel, aki alattomosan próbál ártani neked, pedig te is érzed, hogy óvatosnak kellene lenned vele. Ne legyél kedves, mutasd meg, hogy nem vagy puha ellenfél.

Halak: Túlságosan is izgultál egy projekt miatt, amit a gyakorlatban igazából nagyon élvezel! Ráadásul sokkal gyorsabban haladsz, mint gondolnád, így egész nap lubickolsz majd a sikerélményben!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 13., Kedd

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!

Ez a legfurcsább tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most kiderül, mi rejlik a lelked legmélyén. Kíváncsi vagy?

Horoszkóp: Október 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 31-én is!

Horoszkóp: Október 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 30-án is!