2016.04.12.@ 00.04

Horoszkóp: Április 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 12-én is!

Tóth Beáta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 12., Szerda

Kos: Nagyon könnyen ítélkezel mások felett, de ez most kifejezetten bántó is. Óvatosan mondd el a véleményedet, ami nem egyenlő a finomkodással, de kezeld kicsit diplomatikusan a helyzetet.

Bika: Rossz fontossági sorrendet állítasz fel mára és elég nagy galiba lehet belőle. Többször gondold át, mi az, amivel csúszhatsz, és mi az, amivel nem lenne jó, így sok bosszúságtól megkímélheted magadat.

Ikrek: Nagyon erős hatással vagy másokra, és szerencsére pozitív értelemben. Rögtön észrevesznek, barátkoznak, kíváncsiak rád és szeretnének veled együtt dolgozni. Ha ma tárgyalsz, állásinterjúzol, tuti jól sül el!

Rák: A szerelmed körül forog minden gondolatod, és ő is így van ezzel, így egész nap folyamatos lesz a kommunikáció köztetek, szóval mással ma nem is nagyon tudsz foglalkozni, erre készülj fel!

Oroszlán: Mindent elkövetsz, hogy egy bonyolult személyiségű ismerősöddel jól kijöjj, sima legyen beszélgetés, de valahogy mindig félrecsúszik, és te mentegetőzöl. Most lesz eleged a sok félreértésből…

Szűz: Úgy érzed, nem állod meg a helyed mindenhol? Hol a karriered miatt aggódsz, hogy a pasiddal nem tudsz eleget lenni… Nem egyszerű a magán- és a szakmai életed között egyensúlyozni, de ez mindenkinek melós, ne aggódj!

Mérleg: Az egyik barátnőddel pont jókor találkoztok, mert nagy szüksége van rád! Lehet, hogy nem vallja be, de problémája van, úgy csinál, mintha ne lenne és ez a legnagyobb baj! Próbáld kiszedni belőle, mi a helyzet!

Skorpió: Elég sok titok vesz körül, neked is egyre több van, és lépten-nyomon rájössz, hogy mások, kollégák, barátok, családtagok is rejtegetnek valamit. Ne agyalj ezen feleslegesen, csak most tűnik furának, de nem (csak) előtted titkolóznak.

Nyilas: Rengeteg inspirációt kapsz ma és alig várod, hogy kész ötletek legyenek belőle. Viszont nem mindenre jut időd, amire szeretnéd és ettől kicsit feszültebb leszel.

Bak: Stresszes napod lesz, de irtó jól kezeled ezt a feszültséget, sokat nevetsz és még sportolásra is jut időd. Már csak az a kérdés, hosszú távon szeretnél-e ekkora feszkóban élni.

Vízöntő: Óvatosan tervezgess, mert nagy kavarodás lesz, többször is át kell szervezned a beosztásodat, a szabadidődet, úgyhogy egyelőre várd ki a híreket, eseményeket, ne tervezz előre!

Halak: Egy különleges utazásra hívhatnak, ami nagyon feldob, teljesen más színben látod a világot a lehetőségtől, hogy hamarosan a tengerparton sütteted a hasadat.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!