2016.04.12.@ 00.04

Horoszkóp: Április 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 12., Szerda

Kos: Nagyon könnyen ítélkezel mások felett, de ez most kifejezetten bántó is. Óvatosan mondd el a véleményedet, ami nem egyenlő a finomkodással, de kezeld kicsit diplomatikusan a helyzetet.

Bika: Rossz fontossági sorrendet állítasz fel mára és elég nagy galiba lehet belőle. Többször gondold át, mi az, amivel csúszhatsz, és mi az, amivel nem lenne jó, így sok bosszúságtól megkímélheted magadat.

Ikrek: Nagyon erős hatással vagy másokra, és szerencsére pozitív értelemben. Rögtön észrevesznek, barátkoznak, kíváncsiak rád és szeretnének veled együtt dolgozni. Ha ma tárgyalsz, állásinterjúzol, tuti jól sül el!

Rák: A szerelmed körül forog minden gondolatod, és ő is így van ezzel, így egész nap folyamatos lesz a kommunikáció köztetek, szóval mással ma nem is nagyon tudsz foglalkozni, erre készülj fel!

Oroszlán: Mindent elkövetsz, hogy egy bonyolult személyiségű ismerősöddel jól kijöjj, sima legyen beszélgetés, de valahogy mindig félrecsúszik, és te mentegetőzöl. Most lesz eleged a sok félreértésből…

Szűz: Úgy érzed, nem állod meg a helyed mindenhol? Hol a karriered miatt aggódsz, hogy a pasiddal nem tudsz eleget lenni… Nem egyszerű a magán- és a szakmai életed között egyensúlyozni, de ez mindenkinek melós, ne aggódj!

Mérleg: Az egyik barátnőddel pont jókor találkoztok, mert nagy szüksége van rád! Lehet, hogy nem vallja be, de problémája van, úgy csinál, mintha ne lenne és ez a legnagyobb baj! Próbáld kiszedni belőle, mi a helyzet!

Skorpió: Elég sok titok vesz körül, neked is egyre több van, és lépten-nyomon rájössz, hogy mások, kollégák, barátok, családtagok is rejtegetnek valamit. Ne agyalj ezen feleslegesen, csak most tűnik furának, de nem (csak) előtted titkolóznak.

Nyilas: Rengeteg inspirációt kapsz ma és alig várod, hogy kész ötletek legyenek belőle. Viszont nem mindenre jut időd, amire szeretnéd és ettől kicsit feszültebb leszel.

Bak: Stresszes napod lesz, de irtó jól kezeled ezt a feszültséget, sokat nevetsz és még sportolásra is jut időd. Már csak az a kérdés, hosszú távon szeretnél-e ekkora feszkóban élni.

Vízöntő: Óvatosan tervezgess, mert nagy kavarodás lesz, többször is át kell szervezned a beosztásodat, a szabadidődet, úgyhogy egyelőre várd ki a híreket, eseményeket, ne tervezz előre!

Halak: Egy különleges utazásra hívhatnak, ami nagyon feldob, teljesen más színben látod a világot a lehetőségtől, hogy hamarosan a tengerparton sütteted a hasadat.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!