2016.04.14.@ 00.04

Horoszkóp: Április 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kos: Hihetetlen erővel vonzod a pasikat! Ha szingli vagy, akkor ma mindenképp mozdulj ki, mert biztosan könnyen megy az ismerkedés. Ha kapcsolatban vagytok, akkor meg úgysem keltek ki az ágyból…

Bika: Egy családtagod eléggé megkeveri a dolgokat, de úgy tűnhet, mintha te hibáztál volna, legyél nagyvonalú és a családi béke kedvéért ne harcolj az igazadért, inkább vidd el a balhét.

Ikrek: Keveset találkozol a barátaiddal? Itt az idő, hogy kiengeszteld őket egy közös vacsorával, főzhettek együtt is, a lényeg, hogy senki ne rohanjon el a dolgára egy óra után, szánjatok egymásra sok időt. 

Rák: Teljesen felpörögsz egy jó hírtől, rengeteg energiát ad, motivál, és egyszerre mindenhez jobb kedvvel állsz hozzá. Még a kardióedzésben és a motonon munkákban is meglátod a szépséget.

Oroszlán: Teljesen véletlenül rájössz, hogy valami új dologban tehetséges vagy, érzéked van hozzá. Még az is felmerül benned, hogy komolyabban kellene foglalkoznod vele? Hajrá!

Szűz: Csak óvatosan, ma hajlamos vagy a túlzásra mindenben! Indulatokban, evés-ivásban, sportolásban, és ennek lehetnek elég kellemetlen következményei is, ha nem figyelsz oda a mértékre.

Mérleg: Egy kérdésben csak a száraz tényekre hagyatkozol, pedig nem kellene fekete-fehéren látnod mindent. Könnyebben találnál megoldást, ha nyitottabb lennél, alaposabban elmerülnél benne.

Skorpió: Ha éppen kialakulóban van valami egy sráccal, ma olyan jeleket kapsz, amiket érdemes lenne komolyan venned. Lehet, nem minden az, aminek először láttad, és ma választ kaphatsz pár kétértelmű dologra.

Nyilas: Érzelmileg és mentálisan is a toppon vagy, a pozitív kisugárzásod pedig a környezetedre is kihat. Lazán és még jó ritmusban haladsz, mindenre jut időd. Ez egy jól megtervezett és kivitelezett nap.

Bak: Türelem és tolerancia – ezek legyenek ma fókuszban. Igaz, erre megy el sok energiád, de megéri, ez hosszú távon jól befektetett idő és energia, amit nem bánsz meg. 

Vízöntő: A mai lelkiállapotodhoz a finom, könnyed dolgok illenek. Romantikus komédiák, vicces levelezések, szerelmes regények vagy sorozatok, amiket már lehet, hogy kívülről fújsz, de még mindig felvidít.

Halak: Ez a fizuemelés napja a Halaknak! Ma van annyi önbizalmad, hogy bátran meg merd pengetni a témát a főnöködnél. Veszíteni legalábbis semmit nem veszíthetsz!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!