2016.04.14.@ 00.04

Horoszkóp: Április 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 14-én is!

Tóth Beáta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kos: Hihetetlen erővel vonzod a pasikat! Ha szingli vagy, akkor ma mindenképp mozdulj ki, mert biztosan könnyen megy az ismerkedés. Ha kapcsolatban vagytok, akkor meg úgysem keltek ki az ágyból…

Bika: Egy családtagod eléggé megkeveri a dolgokat, de úgy tűnhet, mintha te hibáztál volna, legyél nagyvonalú és a családi béke kedvéért ne harcolj az igazadért, inkább vidd el a balhét.

Ikrek: Keveset találkozol a barátaiddal? Itt az idő, hogy kiengeszteld őket egy közös vacsorával, főzhettek együtt is, a lényeg, hogy senki ne rohanjon el a dolgára egy óra után, szánjatok egymásra sok időt. 

Rák: Teljesen felpörögsz egy jó hírtől, rengeteg energiát ad, motivál, és egyszerre mindenhez jobb kedvvel állsz hozzá. Még a kardióedzésben és a motonon munkákban is meglátod a szépséget.

Oroszlán: Teljesen véletlenül rájössz, hogy valami új dologban tehetséges vagy, érzéked van hozzá. Még az is felmerül benned, hogy komolyabban kellene foglalkoznod vele? Hajrá!

Szűz: Csak óvatosan, ma hajlamos vagy a túlzásra mindenben! Indulatokban, evés-ivásban, sportolásban, és ennek lehetnek elég kellemetlen következményei is, ha nem figyelsz oda a mértékre.

Mérleg: Egy kérdésben csak a száraz tényekre hagyatkozol, pedig nem kellene fekete-fehéren látnod mindent. Könnyebben találnál megoldást, ha nyitottabb lennél, alaposabban elmerülnél benne.

Skorpió: Ha éppen kialakulóban van valami egy sráccal, ma olyan jeleket kapsz, amiket érdemes lenne komolyan venned. Lehet, nem minden az, aminek először láttad, és ma választ kaphatsz pár kétértelmű dologra.

Nyilas: Érzelmileg és mentálisan is a toppon vagy, a pozitív kisugárzásod pedig a környezetedre is kihat. Lazán és még jó ritmusban haladsz, mindenre jut időd. Ez egy jól megtervezett és kivitelezett nap.

Bak: Türelem és tolerancia – ezek legyenek ma fókuszban. Igaz, erre megy el sok energiád, de megéri, ez hosszú távon jól befektetett idő és energia, amit nem bánsz meg. 

Vízöntő: A mai lelkiállapotodhoz a finom, könnyed dolgok illenek. Romantikus komédiák, vicces levelezések, szerelmes regények vagy sorozatok, amiket már lehet, hogy kívülről fújsz, de még mindig felvidít.

Halak: Ez a fizuemelés napja a Halaknak! Ma van annyi önbizalmad, hogy bátran meg merd pengetni a témát a főnöködnél. Veszíteni legalábbis semmit nem veszíthetsz!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!