2016.04.14.@ 00.04

Horoszkóp: Április 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kos: Hihetetlen erővel vonzod a pasikat! Ha szingli vagy, akkor ma mindenképp mozdulj ki, mert biztosan könnyen megy az ismerkedés. Ha kapcsolatban vagytok, akkor meg úgysem keltek ki az ágyból…

Bika: Egy családtagod eléggé megkeveri a dolgokat, de úgy tűnhet, mintha te hibáztál volna, legyél nagyvonalú és a családi béke kedvéért ne harcolj az igazadért, inkább vidd el a balhét.

Ikrek: Keveset találkozol a barátaiddal? Itt az idő, hogy kiengeszteld őket egy közös vacsorával, főzhettek együtt is, a lényeg, hogy senki ne rohanjon el a dolgára egy óra után, szánjatok egymásra sok időt. 

Rák: Teljesen felpörögsz egy jó hírtől, rengeteg energiát ad, motivál, és egyszerre mindenhez jobb kedvvel állsz hozzá. Még a kardióedzésben és a motonon munkákban is meglátod a szépséget.

Oroszlán: Teljesen véletlenül rájössz, hogy valami új dologban tehetséges vagy, érzéked van hozzá. Még az is felmerül benned, hogy komolyabban kellene foglalkoznod vele? Hajrá!

Szűz: Csak óvatosan, ma hajlamos vagy a túlzásra mindenben! Indulatokban, evés-ivásban, sportolásban, és ennek lehetnek elég kellemetlen következményei is, ha nem figyelsz oda a mértékre.

Mérleg: Egy kérdésben csak a száraz tényekre hagyatkozol, pedig nem kellene fekete-fehéren látnod mindent. Könnyebben találnál megoldást, ha nyitottabb lennél, alaposabban elmerülnél benne.

Skorpió: Ha éppen kialakulóban van valami egy sráccal, ma olyan jeleket kapsz, amiket érdemes lenne komolyan venned. Lehet, nem minden az, aminek először láttad, és ma választ kaphatsz pár kétértelmű dologra.

Nyilas: Érzelmileg és mentálisan is a toppon vagy, a pozitív kisugárzásod pedig a környezetedre is kihat. Lazán és még jó ritmusban haladsz, mindenre jut időd. Ez egy jól megtervezett és kivitelezett nap.

Bak: Türelem és tolerancia – ezek legyenek ma fókuszban. Igaz, erre megy el sok energiád, de megéri, ez hosszú távon jól befektetett idő és energia, amit nem bánsz meg. 

Vízöntő: A mai lelkiállapotodhoz a finom, könnyed dolgok illenek. Romantikus komédiák, vicces levelezések, szerelmes regények vagy sorozatok, amiket már lehet, hogy kívülről fújsz, de még mindig felvidít.

Halak: Ez a fizuemelés napja a Halaknak! Ma van annyi önbizalmad, hogy bátran meg merd pengetni a témát a főnöködnél. Veszíteni legalábbis semmit nem veszíthetsz!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!