2016.04.15.@ 00.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Eddig azt gondoltad, a legutóbbi szakítás rombolta az önbizalmadat, de végre azt érzed, megint a régi vagy. Nem hibáztatod magadat, és ez nagyon felemelő.
Párban: Szépen, fokról-fokra haladtok a kapcsolatodban, de kezd úgy tűnni, az egyikőtök biztonsági játékos, elkötelezi magát, de csak látszólag. Akár szóba is hozhatnád ezt!

Bika:
Szingli: Ha régen szakítottál már, most kezded azt érezni, hogy újra szeretnél egy párkapcsolatot. Nem flörtölést, meg hétvégi kalandokat.
Párban: Nem kell mindent olyan komolyan venni, még egy vitán is lehet nevetni, persze, csak ha úgy akarod… A pókerarcot tartogasd akkorra, amikor tényleg sorsdöntő kérdésekről beszéltek!

Ikrek:
Szingli: Bár az eszed azt diktálná, állj le, mégis inkább a kaland mellett döntesz. És nem fogod megbánni, de tényleg nem szabad túlgondolnod ez a viszonyt.
Párban: Teljesen újraértelmezitek a kapcsolatotokat, történik pár dolog, ami miatt újraterveztek, átbeszélitek a vágyaitokat. Ez kicsit ijesztőnek tűnhet, de éppen itt van az ideje.

Rák:
Szingli: Tökéletesen el tudod engedni magadat olyan helyzetben is, ami eddig feszélyezett. Már az sem okoz lelki gondot, hogyan mondd el annak a pasinak, hogy nem akarsz vele randizni, aki elég rendesnek tűnik, csak éppen nem vonz.
Párban: Az egyik hétvégi program nagyon sokat jelent majd mindkettőtöknek, nem biztos, hogy nagy esemény, mégis egy nagyon jó emlék marad majd. 

Oroszlán:
Szingli: A kezdeti vonzalom után egyre több mindenben nem értetek egyet az új kiszemelteddel. Nem szabad erőltetni, ha már most érzed, hogy más a világnézetetek.
Párban: Most döbbensz rá, hogy azért veszekedtek ennyit, mert ez jelenti az izgalmat a kapcsolatotokban, a harc mindkettőtöknek jól megy – ez biztos, de közben nincs meg az az érzelmi biztonságotok, ami volt.

Szűz:
Szingli: Pihenj sokat, töltekezz, nagy szükséged van a lelki nyugalomra, ne zsúfold tele a hétvégédet programokkal, mert a fizikai fáradság a lelkedre is rossz hatással van.
Párban: Benneteket mindig jobban összehoz egy átbulizott hétvége, pedig nem sokat vagytok kettesben ilyenkor. Valószínűleg az a kevés idő, amit kettesben töltötök sokkal intenzívebb. Szuper egyensúly!

Mérleg:
Szingli: Összejöttök, szakítotok, hol te kérsz szünetet, hol ő menekülne a viszonyból, de úgy tűnik, ez a mostani tényleg végleges lesz. Készülj fel lelkileg arra, hogy ez most egy hosszabb szingliidőszak lesz.
Párban: Az őszinteség a legfontosabb, bármilyen veszélyesnek is tűnik hirtelen. 

Skorpió:
Szingli: Tartózkodóbb vagy, mint szoktál, mintha félnél az ismerkedéstől, az ismeretlentől. Kicsit el kell engedned magadat, mert így egyre görcsösebb leszel.
Párban: Egy olyan exed kerül elő, akivel nem volt szép szakításod, és most sem szeretnél vele túl sokat kommunikálni, mert még fűznek hozzá érzelmek. Akkor már az elején zárd le a beszélgetést!

Nyilas:
Szingli: Változol, bizonyos érzések folyamatosan átalakulnak benned, és ez szuper, csak jár némi hangulatingadozással. A végeredmény jó lesz, csak várd ki!
Párban: Sokszor szóba kerül a jövőtök, és kiderül, hogy nem pontosan ugyanazt gondoljátok, de szerencsére mindketten hajlotok a kompromisszumok felé. 

Bak:
Szingli: Egy rövid, de különleges viszony alakulhat ki hétvégén, és igen, valószínűleg nem pont erre vágytál, de utólag azt fogod érezni, hogy pont erre van szükséged.
Párban: Szükséged van a barátod tanácsára, de valahogy mégse sül el jól, amikor szakmai kérdésekbe beavatod. 

Vízöntő:
Szingli: Be kell vetned különleges helyeket, programokat, mert eleve nem annyira szereted a buliban, szórakozóhelyen az ismerkedést. Feszült leszel tőle, úgyhogy hajrá, kutass fel érdekes helyeket.
Párban: Megint fontos párkapcsolati tapasztalatot gyűjtesz, de ennek azért lesz ára. Nem lesz egészen nyugodt a hétvégéd sajnos, de végül jól érzitek majd magatokat.


Halak:
Szingli: A tökéletlenség sokkal jobban vonz, mint a tökéletesség, mert az előbbi sokkal izgalmasabb, kiszámíthatatlanabb és erre vágysz most igazán.
Párban: Nem lesz kifejezetten romantikus a hétvégétek, de ettől még tartalmasan és szórakoztatóan telik majd. Nem is bánod, hogy nem csüngtök egymás nyakán folyamatosan, igaz?

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!