2016.04.19.@ 00.04

Horoszkóp: Április 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 19-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 19., Kedd

Kos: Hiper gyorsasággal repül el a napod, szinte azt sem tudod, hogy lehet az, hogy ebéd után szinte egyből este lett. Arra fordíts egy kis időt, hogy kiereszd a gőzt, lelassíts munka után.

Bika: Szakmai és magánéleti féltékenységgel is lesz ma problémád – de nézd a jó oldalát, valamit azért mégis jól csinálsz, ha ennyire irigyek vagy irigyelnek! Ráadásul az önbizalmadat is érzik a kisugárzásodon.

Ikrek: Sokkal erőteljesebben kellene felvállalnod a véleményedet, nem csak félig megfogalmazva, finomkodva, mintha nem mernéd egy az egyben kimondani, amit gondolsz. Pedig azt kellene, mert így eléggé félremegy a kommunikáció!

Rák: Tegyél egy próbát azzal a fiúval, aki mostanában körülrajong. Tartogat neked még meglepetéseket, hidd el, nem egészen olyan, mint amilyennek eddig ismerted.

Oroszlán: Túlóra és stressz – ezzel kell megbirkóznod ma, és szerencsére elég jól megy. Ellenállsz minden rossz hatásnak, és még akkor is sok energiád marad, amikor egész nap a te véredet szívják.

Szűz: Valami különleges program kellene neked, ami kilendít a nihilből? Mit szólnál a jótékonykodáshoz?! Szívbemarkoló a szegény gyerekek látványa és nekik segítenél? Állatokat mentenél? Vagy a környezetvédelem érdekel? Keress egy szervezetet és vágj bele!

Mérleg: Rengeteg energiád van, de nem jól használod, például idegeskedésre elég sokat elpazarolsz… Próbáld kicsit lazábban venni a problémákat, gondold át akár többször is, hogy tényleg nagy gond-e vagy csak te nagyítod fel.

Skorpió: Rengeteg terved van, de a vágyaidnak most anyagi akadálya van, és ezt nagyon nehezen viseled. Igazából ez csak türelmetlenség, mert van, ami várhat, ezt neked is be kell látnod!

Nyilas: Te is úgy állj másokhoz, ahogy ők állnak hozzád. Viszonozd a mosolyt, a kedvességet, de ha gorombák veled, akkor legyél te is távolságtartó, fölösleges belemenned konfliktusokba.

Bak: Minden nyugodt percnek örülsz ezen az őrült napon. Használd is ki a kávészünetet, a hajnali és éjszakai csendet, mert rohanós napod lesz és valamikor neked is regenerálódnod kell.

Vízöntő: Ne sajnáld az időt a szerelmedre! Vannak időszakok, amikor muszáj a pasidra jobban figyelned, komolyan venni a jelzéseit. Ez is egy ilyen nap, ami inkább róla szól.

Halak: A bűntudat sokszor jó motiválóerő. Ma is egy olyan szeretteden szeretnél segíteni, akinek régen nem tudtál vagy nem akartál, de most itt az idő, hogy bepótold.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!