2016.04.20.@ 00.04

Horoszkóp: Április 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 20-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 20., Szerda

Kos: Nem szereted, amikor félrevezetnek, ráadásul az is felmerül benned, hogy direkt csinálták, ettől pedig még nagyon ideges is leszel. De biztos vagy benne, hogy szándékosan csinálták?

Bika: Felforrósodik közted és egy kollégád között a levegő, ami először nagyon tetszik, de kezdesz feszengeni, hogy akkor ez az egész hova vezet. Szórakozik vagy tényleg akar valamit? Hamarosan kiderül!

Ikrek: Valaki bennfentes infókat csepegtet neked, de nem tudod eldönteni, hogy csak felvág vagy valóban igaz, amit mesél. Tegyél fel keresztkérdéseket, hátha akkor leleplezed.

Rák: Fontos a családod, de azt azért túlzásnak tartod, hogy napi kapcsolatban legyetek, és ahogy te sem számolsz be minden apróságról, te sem szeretnél belefolyni a testvéred vagy a szüleid mindennapjaiba. Finoman jelezd, hogy te már kirepültél!

Oroszlán: Az egyik volt barátod mostanában elég sokat keres, és az sem zavarja, ha éppen kapcsolatban vagy, mert feltett szándéka, hogy újra elcsábítson. Nagyon alaposan gondold át, érdemes-e újra kockáztatni.

Szűz: Amikor egyáltalán nem számítasz rá, olyan munkalehetőséget kapsz, amiről mindig is álmodtál, viszont ez a hirtelen érkező ajánlat teljesen elbizonytalanít. Hinned kell magadban, nem véletlenül téged találtak meg az ajánlattal.

Mérleg: Az egyik kollégád, akivel eddig talán egy-két szónál többet nem is beszéltetek, most egyre közelebb kerül hozzád, és igazából meg is kedveled, úgy tűnik, lesz egy új cimbid a melóhelyen, akivel kilóghatsz kávézni, pletykálni.

Skorpió: Annyira jól osztod be mostanában az idődet, hogy semmivel nem csúszol el, igaz, ez elég sok energiádat felemészti, de irtó jól érzed magad attól, hogy nem kell magyarázkodnod a késéseid miatt. Csak így tovább!

Nyilas: Ellenőrizd, hogy nem szerveztél-e egymásra programokat, nehogy akkor derüljön ki, amikor már ott kellene lenned egy találkozón. Biztos nem mész fodrászhoz, edzőhöz, orvoshoz?

Bak: Ma is bebizonyosodik számodra, hogy a pasid az igazi támaszod, hogy nélküle valószínűleg sokkal többet lennél stresszes, kevesebbet vidám és mindig tartogat számodra meglepetéseket…

Vízöntő: Talán a lakásodban történik valami, esetleg munkahelyeden ütközöl akadályokba, de az biztos, hogy ma szükséged lesz az eszedre. A talpraesettségeddel elég könnyen megoldod a problémát, de a munkádra, sportra, szórakozásra semmi időd nem marad.

Halak: Mindegy, mi a szakmája a barátodnak, ő inspirál majd a munkádban. Lehet, hogy nem direkt, de ő ejt el egy-két olyan kulcsszót, ami beindítja a fantáziádat.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!

Ez a legfurcsább tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most kiderül, mi rejlik a lelked legmélyén. Kíváncsi vagy?