2016.04.21.@ 00.04

Horoszkóp: Április 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 21., Csütörtök

Kos: Az egyik barátnőd példáján felbátorodsz, vagy egyszerűen csak rávesz, hogy menj vele edzeni valami trendi új órára. És bejön, határozottan odaleszel érte. Megvan az új hobbid!

Bika: Kering rólad egy munkahelyi pletyka, amire ezúttal egyáltalán nem igaz, hogy lenne valami alapja, sőt! Szinte pont az ellentéte a valóság, úgyhogy gyorsan járj utána, ki terjeszti ezt a hülyeséget!

Ikrek: Érdemes lenne átgondolnod mit és mennyit eszel és iszol, mert a folyamatos fáradtságod mögött valami ezzel kapcsolatos probléma lehet. Talán az egészet át kellene beszélned egy szakemberrel!

Rák: Még mindig előjön egy probléma közted és az egyik legjobb barátnőd között. Lehet, hogy ez a kötelék erős, de máshol tartotok az életben, és talán nem is baj, ha egy kis időre elengeditek egymást…

Oroszlán: Felmerülhet a munkahelyeden egy változás, ami először elég szörnyen hangzik. Ha türelmesen vársz, nem pánikolsz, még ma kiderülnek azért a körülmények, és úgy azért nem lesz olyan horror.

Szűz: Olykor saját magadat korlátozod! Észre sem veszed, hogy a félelmeid, gátlásaid távol tartanak a saját álmaidtól. De ma szerencséd van, valaki felnyitja a szemedet, és visszaterel a vágyaidhoz.

Mérleg: Kapkodás, késés, sőt még nagyobb hibák jellemzik napodat. Ma nagyon erősen kell összpontosítanod, hogy minden a helyén legyen, legfőképpen te magad! Ugye, nem felejtesz el bemenni dolgozni?!

Skorpió: A sport az, amiben mindig kapaszkodsz, ha az életedben valami nehézzé, problémássá válik. Ez egy jó módszer, mert segít legyűrni a stresszt, de hajlamos vagy túlzásba vinni!

Nyilas: Ami tegnap megoldhatatlan nagy problémának tűnik, ma összemegy – ebből is látszik, hogy kicsit eltúloztad az aggódást, és nem a lényegre figyeltél. Higgadtan és józanul tudsz ma szembeszállni a bajjal.

Bak: Kavarognak benned az érzelmek, valakivel kapcsolatban nem tudsz dönteni, véleményt mondani, mert mindig ellentétes érzést vált ki belőled, de talán ma ez is megoldódik, és megmutatja, milyen igazából.

Vízöntő: Elképesztő gyorsasággal csinálsz ma mindent, de sajnos felületesen is. Kicsit jobban figyelj a részletekre, megfogalmazásra, hangsúlyra, és akkor nem lesz gond.

Halak: Végre a végére jársz egy elég bonyolult ügynek, szinte el sem hiszed, hogy a finisben vagy és végre megszületik a megoldás. De persze még ma nagyon ott kell lenned szellemileg, hogy minden klappoljon.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!

Ez a legfurcsább tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most kiderül, mi rejlik a lelked legmélyén. Kíváncsi vagy?