2016.04.21.@ 00.04

Horoszkóp: Április 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 21-én is!

Tóth Beáta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 21., Csütörtök

Kos: Az egyik barátnőd példáján felbátorodsz, vagy egyszerűen csak rávesz, hogy menj vele edzeni valami trendi új órára. És bejön, határozottan odaleszel érte. Megvan az új hobbid!

Bika: Kering rólad egy munkahelyi pletyka, amire ezúttal egyáltalán nem igaz, hogy lenne valami alapja, sőt! Szinte pont az ellentéte a valóság, úgyhogy gyorsan járj utána, ki terjeszti ezt a hülyeséget!

Ikrek: Érdemes lenne átgondolnod mit és mennyit eszel és iszol, mert a folyamatos fáradtságod mögött valami ezzel kapcsolatos probléma lehet. Talán az egészet át kellene beszélned egy szakemberrel!

Rák: Még mindig előjön egy probléma közted és az egyik legjobb barátnőd között. Lehet, hogy ez a kötelék erős, de máshol tartotok az életben, és talán nem is baj, ha egy kis időre elengeditek egymást…

Oroszlán: Felmerülhet a munkahelyeden egy változás, ami először elég szörnyen hangzik. Ha türelmesen vársz, nem pánikolsz, még ma kiderülnek azért a körülmények, és úgy azért nem lesz olyan horror.

Szűz: Olykor saját magadat korlátozod! Észre sem veszed, hogy a félelmeid, gátlásaid távol tartanak a saját álmaidtól. De ma szerencséd van, valaki felnyitja a szemedet, és visszaterel a vágyaidhoz.

Mérleg: Kapkodás, késés, sőt még nagyobb hibák jellemzik napodat. Ma nagyon erősen kell összpontosítanod, hogy minden a helyén legyen, legfőképpen te magad! Ugye, nem felejtesz el bemenni dolgozni?!

Skorpió: A sport az, amiben mindig kapaszkodsz, ha az életedben valami nehézzé, problémássá válik. Ez egy jó módszer, mert segít legyűrni a stresszt, de hajlamos vagy túlzásba vinni!

Nyilas: Ami tegnap megoldhatatlan nagy problémának tűnik, ma összemegy – ebből is látszik, hogy kicsit eltúloztad az aggódást, és nem a lényegre figyeltél. Higgadtan és józanul tudsz ma szembeszállni a bajjal.

Bak: Kavarognak benned az érzelmek, valakivel kapcsolatban nem tudsz dönteni, véleményt mondani, mert mindig ellentétes érzést vált ki belőled, de talán ma ez is megoldódik, és megmutatja, milyen igazából.

Vízöntő: Elképesztő gyorsasággal csinálsz ma mindent, de sajnos felületesen is. Kicsit jobban figyelj a részletekre, megfogalmazásra, hangsúlyra, és akkor nem lesz gond.

Halak: Végre a végére jársz egy elég bonyolult ügynek, szinte el sem hiszed, hogy a finisben vagy és végre megszületik a megoldás. De persze még ma nagyon ott kell lenned szellemileg, hogy minden klappoljon.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!