2016.04.26.@ 00.04

Horoszkóp: Április 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 26-án is!

Tóth Beáta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 26., Kedd

Kos: Amit eddig drámaian komolyan vettél, ma végre el tudod annyira engedni, hogy sokkal normálisabb viszonyod legyen hozzá. Lehet ez akár egy párkapcsolat, munka vagy egy fontos terv is…

Bika: Sokkal nagyobb szabadságra lenne szüksége az életed minden területén. El kellene kicsit távolodnod a berögzült rítusoktól, hogy jobban érezd magadat. Ehhez persze kell egy megértő pasi és egy laza főnök!

Ikrek: Jót tenne neked egy kis relaxáció! Csomó felgyülemlett feszültség van benned, amitől nagyon könnyen meg tudnál szabadulni, ha szánnál erre időt. Lehet ez egy 20 perces meditáció, úszás, masszázs, futás – bármi, ami kikapcsol.

Rák: Ha neked kell döntőbírónak lenni egy szituban, akkor minden körülményt vegyél figyelembe, hallgasd meg mindkét felet, ha így sem tudsz dönteni, akkor inkább próbálj kifarolni a helyzetből, mert rád nézve csak rosszul sülhet el.

Oroszlán: A félelmeid rossz irányba visznek, sokat dilemmázol olyan dolgon, ami igazából nem is lényeges, csak te nagyítod fel. Mindenképpen kérj olyantól tanácsot, aki kívülállóként átlátja a helyzetedet.

Szűz: Bár pontosan látod előre, hogy a barátnőd rosszul dönt, mégis tehetetlennek érzed magadat, mert nagyon makacs. Most egy kicsit hagyd pihenni a barátságotokat, mert ha erősködsz, akkor megromolhat a kapcsolatotok.

Mérleg: Ez a szélsőségek napja, nem nagyon tudsz határt szabni sem az edzésben, sem a munkában, sem a veszekedésben, de ettől nap végére elég rosszul érzed majd magadat. Most még tudnál egy kis önkontrollt gyakorolni!

Skorpió: Mindig kicsit megijedsz a furcsa emberektől, még távolságtartóbb leszel, ridegebb és szinte levegőnek nézed a másikat. Ha a munkahelyeden ismered meg a furi kollégát, akkor azért próbálj nyitottabb lenni.

Nyilas: Elmélkedős hangulatban vagy, mindenen órákig agyalsz, lelassulsz a munkádban, nem reagálsz levelekre, üzenetekre, egyszerűen kicsit bezárkózol a saját világodba. A pasidnak azért nem biztos, hogy ez tetszik…

Bak: Szinte kötelezőnek érzed, hogy segíts annak, aki bajban van – a probléma csak az, hogy akkor is, ha az az illető nem kéri. Ezért előfordulhat, hogy tolakodásnak veszi, te pedig érzékeny vagy és megsértődsz. Inkább az elején fogd vissza a segítőszándékot!

Vízöntő: Ne kérj olyanért bocsánatot, amit nem követtél el! Legyen annyi önbizalmad, hogy kiállsz magadért, csak annyira, hogy kimondd egyszer, nem a te hibád, hogy tudasd, nem lehet lábtörlőnek használni téged.

Halak: Egy sztori régóta homályos számodra, ma viszont szépen a helyére kerül minden, ehhez azonban kell egy új ismeretség. Az új kapcsolat ma születik, te pedig rögtön tisztán látsz majd.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 20., Kedd

Horoszkóp: Március 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 20-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 19-én is!

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 14-én is!

Horoszkóp: Március 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 13-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Horoszkóp: Március 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 2-án is!

Horoszkóp: Március 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 1-jén is!

Horoszkóp: Február 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!