2016.04.26.@ 00.04

Horoszkóp: Április 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat április 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 26., Kedd

Kos: Amit eddig drámaian komolyan vettél, ma végre el tudod annyira engedni, hogy sokkal normálisabb viszonyod legyen hozzá. Lehet ez akár egy párkapcsolat, munka vagy egy fontos terv is…

Bika: Sokkal nagyobb szabadságra lenne szüksége az életed minden területén. El kellene kicsit távolodnod a berögzült rítusoktól, hogy jobban érezd magadat. Ehhez persze kell egy megértő pasi és egy laza főnök!

Ikrek: Jót tenne neked egy kis relaxáció! Csomó felgyülemlett feszültség van benned, amitől nagyon könnyen meg tudnál szabadulni, ha szánnál erre időt. Lehet ez egy 20 perces meditáció, úszás, masszázs, futás – bármi, ami kikapcsol.

Rák: Ha neked kell döntőbírónak lenni egy szituban, akkor minden körülményt vegyél figyelembe, hallgasd meg mindkét felet, ha így sem tudsz dönteni, akkor inkább próbálj kifarolni a helyzetből, mert rád nézve csak rosszul sülhet el.

Oroszlán: A félelmeid rossz irányba visznek, sokat dilemmázol olyan dolgon, ami igazából nem is lényeges, csak te nagyítod fel. Mindenképpen kérj olyantól tanácsot, aki kívülállóként átlátja a helyzetedet.

Szűz: Bár pontosan látod előre, hogy a barátnőd rosszul dönt, mégis tehetetlennek érzed magadat, mert nagyon makacs. Most egy kicsit hagyd pihenni a barátságotokat, mert ha erősködsz, akkor megromolhat a kapcsolatotok.

Mérleg: Ez a szélsőségek napja, nem nagyon tudsz határt szabni sem az edzésben, sem a munkában, sem a veszekedésben, de ettől nap végére elég rosszul érzed majd magadat. Most még tudnál egy kis önkontrollt gyakorolni!

Skorpió: Mindig kicsit megijedsz a furcsa emberektől, még távolságtartóbb leszel, ridegebb és szinte levegőnek nézed a másikat. Ha a munkahelyeden ismered meg a furi kollégát, akkor azért próbálj nyitottabb lenni.

Nyilas: Elmélkedős hangulatban vagy, mindenen órákig agyalsz, lelassulsz a munkádban, nem reagálsz levelekre, üzenetekre, egyszerűen kicsit bezárkózol a saját világodba. A pasidnak azért nem biztos, hogy ez tetszik…

Bak: Szinte kötelezőnek érzed, hogy segíts annak, aki bajban van – a probléma csak az, hogy akkor is, ha az az illető nem kéri. Ezért előfordulhat, hogy tolakodásnak veszi, te pedig érzékeny vagy és megsértődsz. Inkább az elején fogd vissza a segítőszándékot!

Vízöntő: Ne kérj olyanért bocsánatot, amit nem követtél el! Legyen annyi önbizalmad, hogy kiállsz magadért, csak annyira, hogy kimondd egyszer, nem a te hibád, hogy tudasd, nem lehet lábtörlőnek használni téged.

Halak: Egy sztori régóta homályos számodra, ma viszont szépen a helyére kerül minden, ehhez azonban kell egy új ismeretség. Az új kapcsolat ma születik, te pedig rögtön tisztán látsz majd.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!