2016.04.29.@ 00.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 29-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Úgy érzed magad, mintha már nyár lenne, megcsap a szabadság szele, és egyre jobban érzed magadat szingliként. Most éppen olyan fázisban vagy, hogy el sem tudod magadat képzelni komoly kapcsolatban, de ennek is eljön majd az ideje…
Párban: Szeretnél egy pár napos csajos hétvégét, ugye? Akkor szervezd meg és állítsd kész tények elé a barátodat, hogy márpedig neked, most erre van szükséged, utána pedig jöhet egy romantikus wellness hétvége vele!

Bika:
Szingli: Semmi mást nem kellene tenned, minthogy kicsit ússz az árral, hogy ne aggódj mindig a következmények és elvárások miatt, hanem hagyd magától kialakulni a dolgokat.
Párban: A fontossági sorrendben most kicsit hátrébb szorult a párkapcsolatod, és ez elindíthat egy nagyon rossz folyamatot. Heteken belül nem lesz visszaút, hogy újra rangsorolhatnád a fontos dolgokat az életedben.

Ikrek:
Szingli: Néha azt gondolod, párkapcsolati analfabéta vagy, vagy legalábbis már az ismerkedésnél elakadsz, és minden furcsaságon fennakadsz, mintha intő jel lenne, hogy most fújj visszavonulót, pedig csak akkor kezdődnének csak az izgalmak…
Párban: Nem mersz kiállni magadért, ha szembekerülsz a barátod egyik haverjával vagy családtagjával, pedig így csak egy hamis képet alakítasz ki magadról, és ez rengeteg kellemetlen szitut vonz magával majd.

Rák:
Szingli: Sokkal fontosabb a saját lelki nyugalmad, mint az, hogy másoknak megfelelj, éppen ezért ne húzd fel azon magadat, hogy mások kérdezgetnek a pasizásról.
Párban: Ne erőltess rá semmit a pasidra, mert csak az ellenkezőjét éred el vele, és ahelyett hogy haladnátok előre egy probléma megoldásában, inkább megint visszaléptek párat.

Oroszlán:
Szingli: Végre egy olyan randid lesz ami kifejezetten emlékezetes marad, izgalmas, különleges, még akkor is megéri, ha nem életed szerelmével talizol ezen a hétvégén.
Párban: Fokozatosan kell változtatnotok dolgokon, ha nem működik, és nem egyik napról a másikra. Találjátok i, hogy lenne a legjobb nektek, mert a kísérletezés is felőrölhet egy kapcsolatot.

Szűz:
Szingli: Sokkal kevesebbet gondolsz az exedre, mint az utóbbi időben, de még mindig sokkal jobban megérint, ha más szóba hozza, mint kellene. Próbálj egy kis szünetet tartani a közös barátokkal is.
Párban: Már nem igazán tudsz kiigazodni a pasidon, mert teljesen ellentétes vágyakat fogalmaz meg. Ne akard ma megfejteni, ott lesz erre az egész hétvége.

Mérleg:
Szingli: Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni a régi rossz tapasztalatoktól és rengeteg negatív dolgot vetítesz a férfiakra, amiknek a nagy része tényleg csak kitalált. Koncentrálj arra, amit tesznek és mondanak, ne arra, amit hiszel.
Párban: Már nagyon régen nem volt ilyen kellemes hétvégétek, mint ez, jók az arányok, van pihenés, romantika, buli, sport, nagyon jó szervezés! Kié a dicséret?

Skorpió:
Szingli: Szeretnél kikapcsolódni ezután a pörgős hét után, de fizikailag egyáltalán nem vágysz partizásra, kedved viszont lenne. Mi lenne, ha csak egyik este mozdulnál ki, és akkor sem reggelig?
Párban: Nem tudod leküzdeni a féltékenységet magadban, és talán nem is baj, ha kibukik belőled, hogy valami bánt vagy kétségeket ébreszt benned.

Nyilas:
Szingli: Rengeteg meghívást kapsz erre a hétvégére, de tényleg csak azokra a programokra menj el, amihez tényleg van kedved, és azokkal talizz, akikkel szuperül érzed magad, mert teljesen feltölt.
Párban: Sokszor értitek félre egymást, de emögött biztosan van egy alapprobléma, amit meg kellene találnotok és megoldani. Ha elég energiát és időt szántok erre, akkor most hétvégén eredményesebbek lehettek.

Bak:
Szingli: Ha rosszul is indul a hétvége, ne vegye el a kedvedet, mert pillanatok alatt megoldódik minden, ami miatt aggódsz. A barátnőid biztosan nem hagynak cserben!
Párban: Ha van is munkád hétvégére, ne ekörül forogjon minden, szükségetek van a közös programokra, a kikapcsolódásra. Így te is hatékonyabb leszel, majd meglátod!

Vízöntő:
Szingli: Bénán alakul egy randi? Csak humorral szabad kezelni. Ugye nem akarsz belőle drámát csinálni? Nem éri meg ennyi energiát erre pazarolni.
Párban: Aktívan töltsétek a hétvégét, mert mindketten jó formában vagytok. Ne most lustálkodjatok, amikor jó az idő, és lehet a szabadban is edzeni, mit szólnátok egy biciklitúrához?

Halak:
Szingli: Mindenre jut időd, nem szabad semmit elkapkodni, elsietni, mert csak rosszul döntenél. Ez egy átmeneti állapot amiben vagy, és csak rajtad múlik, milyen irányba mész ezután.
Párban: A féltékenykedés, nem a te stílusod, most mégis előfordulhat, hogy felnagyítasz egy apróságot, és úgy tűnhet a barátod a legmegbízhatatlanabb pasi a világon, de lásd be, ez csak a düh mondatja veled!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!