Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat május 2-án is!

2016.05.02. 00:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Neked kellene igazodnod a munkahelyeden pár új dologhoz, ami nem igazán megy. Pedig csak megszokásról van szó, te szereted, ha minden úgy megy, ahogy kényelmes. Magadnak is megkönnyíted a helyzetet, ha megpróbálsz alkalmazkodni.

Bika: Csapatban erősebbek vagytok most, ez nem a megfelelő idő arra, hogy szólóban akarj sikert elérni. Úgyis látszik, hogy ki tesz bele többet a közös projektbe, és főleg annak lesz átlátható, aki ért is hozzá, azaz a főnöködnek. 

Ikrek: Nem mindig érdemes az igazadért harcolni, főleg, ha nem nagy dologról van szó. Sok energiát pazarolnál el egy olyan kollégára, akinek fogalma sincs a helyzetről, csak irtó okosnak akar látszani. 

Rák: Ne várj senkire és semmire, nem érdemes mások miatt késned, vagy idegeskedned. Haladj a saját tempódban, a te részed készen lesz, és ez a lényeg. Van olyan kollégád, akinek az a munkája, hogy emiatt feszült legyen, ne te legyél az!

Oroszlán: Rengeteg fontos és fölösleges információ jön-megy a környezetedben, és próbálod kiszűrni azt, ami a tényleg lényeges neked is. Ami valóban fontos, úgyis hamar kiderül, és nem is gondolnád, milyen gyorsan hasznát is veheted.

Szűz: Egyszerre mindig csak egyet lépj, az óvatosság most a nyerő. Semmit ne kapkodj el, ne akarj másokat megelőzni, kicselezni, csapdába csalni, hanem csak legyél megfigyelő, és maradj kicsit a háttérben.

Mérleg: Nagyon jó formában vagy, mindig jó ötleteid vannak, száz százalékosan tudsz a munkádra koncentrálni, szuper párosítás ez, hogy energiád is van, plusz teljes az összpontosítás is. Használd ki!

Skorpió: Nem jössz ki túl jól a kollégáiddal, mindenki feszült, nehezen tudjátok az érzéseiteket kontrollálni. Ha teheted, kicsit vonulj vissza, dolgozz halkan, magadban, kerüld a többieket. A hétfő lesz a legnehezebb, utána kicsit könnyebb lesz!

Nyilas: Simán és gyorsan megy a munka, ennyire komfortosan ritkán érzed magad a melóhelyeden, de meg is érdemled ezt a kényelmet. Gyűjts erőt a nehezebb időszakokra!

Bak: Bármennyi munkád van, esetleg szorítanak a határidők, te mégsem aggódsz emiatt, legalább annyira jól érzed magadat, mintha már mindennel készen lennél. Nem baj, legalább nem stresszeled túl ezt a húzós időszakot…

Vízöntő: Gyorsan gondolkodsz, és gyorsan is cselekednél, de nem megy olyan egyszerűen a megvalósítás, mint ahogy szeretnéd. Lassan, de biztosan haladsz, ne izgasd magad!

Halak: Ha nehéz hét áll előtted, akkor kezdd sporttal a hetet! Jót tesz lelkileg és fizikailag is, mert hiába fáradsz el, mégis feltöltődsz abban az egy órában, amíg csak magaddal foglalkozol.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!