2016.05.02.@ 00.05

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat május 2-án is!

Tóth Beáta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Neked kellene igazodnod a munkahelyeden pár új dologhoz, ami nem igazán megy. Pedig csak megszokásról van szó, te szereted, ha minden úgy megy, ahogy kényelmes. Magadnak is megkönnyíted a helyzetet, ha megpróbálsz alkalmazkodni.

Bika: Csapatban erősebbek vagytok most, ez nem a megfelelő idő arra, hogy szólóban akarj sikert elérni. Úgyis látszik, hogy ki tesz bele többet a közös projektbe, és főleg annak lesz átlátható, aki ért is hozzá, azaz a főnöködnek. 

Ikrek: Nem mindig érdemes az igazadért harcolni, főleg, ha nem nagy dologról van szó. Sok energiát pazarolnál el egy olyan kollégára, akinek fogalma sincs a helyzetről, csak irtó okosnak akar látszani. 

Rák: Ne várj senkire és semmire, nem érdemes mások miatt késned, vagy idegeskedned. Haladj a saját tempódban, a te részed készen lesz, és ez a lényeg. Van olyan kollégád, akinek az a munkája, hogy emiatt feszült legyen, ne te legyél az!

Oroszlán: Rengeteg fontos és fölösleges információ jön-megy a környezetedben, és próbálod kiszűrni azt, ami a tényleg lényeges neked is. Ami valóban fontos, úgyis hamar kiderül, és nem is gondolnád, milyen gyorsan hasznát is veheted.

Szűz: Egyszerre mindig csak egyet lépj, az óvatosság most a nyerő. Semmit ne kapkodj el, ne akarj másokat megelőzni, kicselezni, csapdába csalni, hanem csak legyél megfigyelő, és maradj kicsit a háttérben.

Mérleg: Nagyon jó formában vagy, mindig jó ötleteid vannak, száz százalékosan tudsz a munkádra koncentrálni, szuper párosítás ez, hogy energiád is van, plusz teljes az összpontosítás is. Használd ki!

Skorpió: Nem jössz ki túl jól a kollégáiddal, mindenki feszült, nehezen tudjátok az érzéseiteket kontrollálni. Ha teheted, kicsit vonulj vissza, dolgozz halkan, magadban, kerüld a többieket. A hétfő lesz a legnehezebb, utána kicsit könnyebb lesz!

Nyilas: Simán és gyorsan megy a munka, ennyire komfortosan ritkán érzed magad a melóhelyeden, de meg is érdemled ezt a kényelmet. Gyűjts erőt a nehezebb időszakokra!

Bak: Bármennyi munkád van, esetleg szorítanak a határidők, te mégsem aggódsz emiatt, legalább annyira jól érzed magadat, mintha már mindennel készen lennél. Nem baj, legalább nem stresszeled túl ezt a húzós időszakot…

Vízöntő: Gyorsan gondolkodsz, és gyorsan is cselekednél, de nem megy olyan egyszerűen a megvalósítás, mint ahogy szeretnéd. Lassan, de biztosan haladsz, ne izgasd magad!

Halak: Ha nehéz hét áll előtted, akkor kezdd sporttal a hetet! Jót tesz lelkileg és fizikailag is, mert hiába fáradsz el, mégis feltöltődsz abban az egy órában, amíg csak magaddal foglalkozol.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 21., Kedd

Horoszkóp: Augusztus 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 21-én is!

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!