Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

2016.05.06. 00:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Már a kezdet kezdetén nagyon bonyolultnak tűnik a pasi? Akkor jobb egy kis távolságot tartani, kivárni, hátha magától kedvezőbb lesz a helyzet. Így magadat is megóvhatod a csalódástól!
Párban: A munkádra koncentráltál egész héten, és még hétvégére is marad bőven elintézni valód, de mi lenne, ha egy teljes napot csak pihenésre szánnál, és közös programot csinálnátok? Ugye jól esne?

Bika:
Szingli: Szinte biztos, hogy nem véletlen, hogy a volt barátod akkor kerül képbe, amikor te megismerkedsz valakivel. Ne foglalkozz vele, talán nem tudta még magában teljesen lezárni a viszonyotokat.
Párban: Monoton hét után, izgalmas hétvégét kell szervezned. Nem lustálkodj a négy fal között, mert megbánod már hétfőn reggel, és ne engedj a barátod kérésének sem, ha a kanapén szeretné tölteni a weekendet.

Ikrek:
Szingli: Már fényévekre vagy attól, hogy idealizáld az exeidet vagy a régi kapcsolataidat, mégis van egy kis nosztalgikus érzésed, ha beugranak az emlékek. Ez jó, mert már külön tudod választani, hogy mi volt jó és rossz azokban a viszonyokban.
Párban: Félreértitek egymást, és nagyon nehezen jöttök ki ebből a konfliktusból, éppen ezért jobban figyeljetek egymásra, ne hidd, hogy a másik majd kitalálja a gondolataidat…

Rák:
Szingli: Jobban szeretnél máshol lenni, utazni, nem a megszokott környezetben, a gondolataidba merülve egyedül agyalni. Látogasd meg egy barátnődet, aki külföldön vagy másik városban él, 1-2 nap kiruccanás is csodákat tesz.
Párban: Hú, de forró a légkör! Szenvedélyesek vagytok mindketten, de ez a tűz ki is olthatja egymást, erre nagyon figyeljetek mindketten. 

Oroszlán:
Szingli: Újraéled egy viszonyod, ami először nagyon-nagyon izgalmasnak tűnik, aztán jön a valóság, és felnyitja a szemedet. Akkor még mindig dönthetsz úgy, hogy akarod, vagy sem.
Párban: Egyszerre vagy játékos és kíméletlenül őszinte így a fiúd nem mindig tud kiigazodni rajtad. Nem tudja, hogy mikor viccelsz, és mikor vagy komoly. Adj neki egy kis útmutatót magadhoz! 

Szűz:
Szingli: Nem szabad másnak mutatnod magadat, mint amilyen vagy, ahogy éppen érzed magadat, mert olyan srácokat vonzol így, akik igazából nem passzolnak hozzád, felesleges köröket futnátok együtt.
Párban: Aktív programot válasszatok, mert szuper formában vagytok, és mivel egész héten alig volt időtök egymásra, a sport vagy a bulizás nagyon összehozna titeket.

Mérleg:
Szingli: Nyitott és közlékeny vagy, könnyen megy az ismerkedés, úgyhogy ne otthon sorozatnézéssel töltsd a hétvégét. Mozdulj ki, szervezz sokszínű programot a barátnőiddel.
Párban: Ne tarts magadban semmit, muszáj elmondanod, amit érzel, mert ez az egyetlen, ami segítene átlendülni a holtponton. Ezzel elkezdődhetne egy jobb időszak.

Skorpió:
Szingli: Mivel elég erős személyiség vagy, sokszor elijeszted a srácokat, de azért marad rengeted pasi, akinek a határozott csajok jönnek be, és te pont összefutsz ilyenekkel…
Párban: Sok mindenben egyetértetek, amit természetesnek vesztek, de ha véletlenül akad valami, ami vitát szül, akkor csak a végletekben gondolkodtok, pedig ettől csak izgalmasabb egy kapcsolat.

Nyilas:
Szingli: Érzékeny vagy, irtó könnyű elcsábítani, de nem is bánod, mert nem szereted megjátszani a megközelíthetetlen jégkirálynőt, de azt sem akarod, hogy könnyű prédának higgyenek. Eltalálod a tökéletes középutat!
Párban: Ahhoz, hogy harmóniában legyetek, neked nagyon racionálisnak kell mindig lenned, ami azért irtó fárasztó hosszútávon. Gondolj arra, hogy ti így működtök jól!

Bak:
Szingli: Nagyon mély benyomást tesz rád egy pasi, kicsit félsz is tőle, mert nem gyakori, hogy ilyen erős hatással legyen rád valaki. De nézd a jó oldalát, végre megmozgat egy pasi.
Párban: Nem pont ugyanahhoz van kedvetek, és ebből lehet némi feszkó, de hamar egyezségre juttok, ami talán azt jelenti, hogy nem lesz sok közös programotok. Az a lényeg, hogy jól telik a hétvége és ez számít, nem?

Vízöntő:
Szingli: Mindig régi emlékekbe akarsz kapaszkodni ahelyett, hogy új élményeket szereznél. Lépj ki a komfortzónádból, mert szükséged van új tapasztalatokra és arra, hogy megismerj új embereket, khm… pasikat.
Párban: Befordulsz, nem engeded közel a barátodat, pedig igazából pont rá, a törődésére lenne szükséged. Akkor lazulj el, kezdeményezz beszélgetést.

Halak:
Szingli: Tényleg csak a kockás has és a széles váll számít? Most igen! Arra van szükséged, hogy valaki mellett jó nőnek érezd magadat, és Mr. Fitt Test mellett kapod ezt most meg. Ne fogd vissza magadat!
Párban: Úgy látod a barátodat, ahogy magadat is, szinte egyként gondolsz magatokra, ami persze szuper, de néha csak magaddal kellene foglalkoznod, hogy te mit szeretnél.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!