2016.05.06.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Már a kezdet kezdetén nagyon bonyolultnak tűnik a pasi? Akkor jobb egy kis távolságot tartani, kivárni, hátha magától kedvezőbb lesz a helyzet. Így magadat is megóvhatod a csalódástól!
Párban: A munkádra koncentráltál egész héten, és még hétvégére is marad bőven elintézni valód, de mi lenne, ha egy teljes napot csak pihenésre szánnál, és közös programot csinálnátok? Ugye jól esne?

Bika:
Szingli: Szinte biztos, hogy nem véletlen, hogy a volt barátod akkor kerül képbe, amikor te megismerkedsz valakivel. Ne foglalkozz vele, talán nem tudta még magában teljesen lezárni a viszonyotokat.
Párban: Monoton hét után, izgalmas hétvégét kell szervezned. Nem lustálkodj a négy fal között, mert megbánod már hétfőn reggel, és ne engedj a barátod kérésének sem, ha a kanapén szeretné tölteni a weekendet.

Ikrek:
Szingli: Már fényévekre vagy attól, hogy idealizáld az exeidet vagy a régi kapcsolataidat, mégis van egy kis nosztalgikus érzésed, ha beugranak az emlékek. Ez jó, mert már külön tudod választani, hogy mi volt jó és rossz azokban a viszonyokban.
Párban: Félreértitek egymást, és nagyon nehezen jöttök ki ebből a konfliktusból, éppen ezért jobban figyeljetek egymásra, ne hidd, hogy a másik majd kitalálja a gondolataidat…

Rák:
Szingli: Jobban szeretnél máshol lenni, utazni, nem a megszokott környezetben, a gondolataidba merülve egyedül agyalni. Látogasd meg egy barátnődet, aki külföldön vagy másik városban él, 1-2 nap kiruccanás is csodákat tesz.
Párban: Hú, de forró a légkör! Szenvedélyesek vagytok mindketten, de ez a tűz ki is olthatja egymást, erre nagyon figyeljetek mindketten. 

Oroszlán:
Szingli: Újraéled egy viszonyod, ami először nagyon-nagyon izgalmasnak tűnik, aztán jön a valóság, és felnyitja a szemedet. Akkor még mindig dönthetsz úgy, hogy akarod, vagy sem.
Párban: Egyszerre vagy játékos és kíméletlenül őszinte így a fiúd nem mindig tud kiigazodni rajtad. Nem tudja, hogy mikor viccelsz, és mikor vagy komoly. Adj neki egy kis útmutatót magadhoz! 

Szűz:
Szingli: Nem szabad másnak mutatnod magadat, mint amilyen vagy, ahogy éppen érzed magadat, mert olyan srácokat vonzol így, akik igazából nem passzolnak hozzád, felesleges köröket futnátok együtt.
Párban: Aktív programot válasszatok, mert szuper formában vagytok, és mivel egész héten alig volt időtök egymásra, a sport vagy a bulizás nagyon összehozna titeket.

Mérleg:
Szingli: Nyitott és közlékeny vagy, könnyen megy az ismerkedés, úgyhogy ne otthon sorozatnézéssel töltsd a hétvégét. Mozdulj ki, szervezz sokszínű programot a barátnőiddel.
Párban: Ne tarts magadban semmit, muszáj elmondanod, amit érzel, mert ez az egyetlen, ami segítene átlendülni a holtponton. Ezzel elkezdődhetne egy jobb időszak.

Skorpió:
Szingli: Mivel elég erős személyiség vagy, sokszor elijeszted a srácokat, de azért marad rengeted pasi, akinek a határozott csajok jönnek be, és te pont összefutsz ilyenekkel…
Párban: Sok mindenben egyetértetek, amit természetesnek vesztek, de ha véletlenül akad valami, ami vitát szül, akkor csak a végletekben gondolkodtok, pedig ettől csak izgalmasabb egy kapcsolat.

Nyilas:
Szingli: Érzékeny vagy, irtó könnyű elcsábítani, de nem is bánod, mert nem szereted megjátszani a megközelíthetetlen jégkirálynőt, de azt sem akarod, hogy könnyű prédának higgyenek. Eltalálod a tökéletes középutat!
Párban: Ahhoz, hogy harmóniában legyetek, neked nagyon racionálisnak kell mindig lenned, ami azért irtó fárasztó hosszútávon. Gondolj arra, hogy ti így működtök jól!

Bak:
Szingli: Nagyon mély benyomást tesz rád egy pasi, kicsit félsz is tőle, mert nem gyakori, hogy ilyen erős hatással legyen rád valaki. De nézd a jó oldalát, végre megmozgat egy pasi.
Párban: Nem pont ugyanahhoz van kedvetek, és ebből lehet némi feszkó, de hamar egyezségre juttok, ami talán azt jelenti, hogy nem lesz sok közös programotok. Az a lényeg, hogy jól telik a hétvége és ez számít, nem?

Vízöntő:
Szingli: Mindig régi emlékekbe akarsz kapaszkodni ahelyett, hogy új élményeket szereznél. Lépj ki a komfortzónádból, mert szükséged van új tapasztalatokra és arra, hogy megismerj új embereket, khm… pasikat.
Párban: Befordulsz, nem engeded közel a barátodat, pedig igazából pont rá, a törődésére lenne szükséged. Akkor lazulj el, kezdeményezz beszélgetést.

Halak:
Szingli: Tényleg csak a kockás has és a széles váll számít? Most igen! Arra van szükséged, hogy valaki mellett jó nőnek érezd magadat, és Mr. Fitt Test mellett kapod ezt most meg. Ne fogd vissza magadat!
Párban: Úgy látod a barátodat, ahogy magadat is, szinte egyként gondolsz magatokra, ami persze szuper, de néha csak magaddal kellene foglalkoznod, hogy te mit szeretnél.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?