Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Mindig szükséged van pozitív visszajelzésekre, hogy legyen elég önbizalmad, és ha nem kapod meg a dicséretet a barátoktól, családtól, máris kiborulsz. Pedig magadat is értékelheted. Miben vagy szuper?
Párban: Ez a viták hétvégéje, de szerencsére jó értelemben. Végre van időtök csomó mindent megbeszélni, amire mostanában nem volt időtök.

Bika:
Szingli: Kicsit nosztalgikusan kezdődik a hétvégéd, sokat elemzed a régi kapcsolataidat, de talán túl sok időt pocsékolsz arra, hogy a múltba révedj ahelyett, hogy a jelennel foglalkoznál.
Párban: Egyre jobban elmélyül a szerelmetek, a kötődés is szorosabb, mint valaha, már csak el kell határoznotok, milyen jövőt terveztek együtt.

Ikrek:
Szingli: Ahogy közeledik feléd egy férfi, te rögtön félni kezdesz, hogy mi lesz, ha… Egyszerűen csak próbáld megismerni és jól érezni magadat mindenféle felelősség nélkül.
Párban: Ha te hibázol, azt természetesen azonnal meg kell bocsátani, te viszont nem bocsátasz meg könnyen, ha a barátod hibázik, ez úgye nem egészen fair?!

Rák:
Szingli: Ha épp egy kezdődő viszony elején vagy, akkor már most abba kell hagyod a kis játszmáidat, mert pont az ellenkezőjét éred el vele, mint amit szeretnél.
Párban: Teljesen biztos vagy az érzéseidben, és talán itt az idő, hogy ezt a pasidnak is bevalld, de ha nincs rá alkalmas helyzet, akkor inkább halaszd el.

Oroszlán:
Szingli: Minden, amit eddig gondoltál a szerelemről és a párkapcsolatokról, most borulni látszik egy nagyon dögös srác miatt, akivel egy nap után úgy érezheted magad, mintha ezer éve ismernéd.
Párban: Nagyon jó hatással vagytok egymásra, minden jó tulajdonságotokra ráerősít a kapcsolatotokat, a rosszakat pedig tompítja, igazán jól kiegészítitek egymást.

Szűz:
Szingli: Szuper első randi elé nézel ezen a hosszú hétvégén, sőt az is, lehet, hogy még a másodikat is megejtitek még az ünnep alatt. Hm, gyors a tempó, de tuti nem fogsz unatkozni a srác mellett?
Párban: Fontosabb neked a nyugalom, minthogy harcolj az igazadért. Teljesen igazad van, nem most kell kivívnod az uralkodószerepedet a kapcsolatodban, mert nem is igazán kedvelnéd.

Mérleg:
Szingli: Elég sok meghívást kapsz, és az a legjobb, ha az összesre el is mész, mert szuperül érzed majd magadat, a fiúk pedig odalesznek érted.
Párban: Kicsit sok a buli, kevés a romantikus együttlét, úgyhogy nem igazán jut idő a másikra, pedig egy hosszú hétvégébe bele kell, hogy férjen.

Skorpió:
Szingli: Úgy érzed, beszélgetned kellene valakivel a régi párkapcsolati sérelmeidről, mert még van, amin nem tetted túl magadat? Akkor tényleg nem szabad magadba fojtanod.
Párban: Ha döntést kell hoznod, ne a barátodat vond bele, inkább egy barátot vagy családtagot, mert elég nagy vita lehet belőle a totális félreértés miatt.

Nyilas:

Szingli: Könnyed és laza atmoszféra vesz körül, amit a pasik nagyon-nagyon kedvelnek. Imádják, ha valakin látszik, hogy jól érzi magát és minden áron a közeledbe szeretnének jutni.
Párban: Mindketten romantikus hangulatban vagytok, és kizárólag egymás társaságára vágytok, úgyhogy ezen a hétvégén biztosan nem lesz vita abból, ki, hova és kivel megy bulizni.

Bak:
Szingli: Egyáltalán nem tudod megfogalmazni az érzelmeidet, csapongsz, szeszélyes vagy, és képtelen vagy kiigazodni magadon. Semmiképp ne hozz fontos döntést ezen a hétvégén a magánéleteddel kapcsolatban.
Párban: Könnyen megsértődsz, és nem is lehet kiengesztelni téged, pedig tényleg van olyan, hogy mindenféle hátsószándék nélkül mond rólad valamit a barátod. Feltételezhetnéd róla, hogy nem bántana.

Vízöntő:
Szingli: A túlzott földhözragadtságod miatt rengeteg érdekes srácról lemaradhatsz. Ha azt is érzed első pillanatban, hogy nem passzoltok, még érhetnek meglepetések a második randin.
Párban: Mindenről nem kell beszámolnod a pasidnak, de azért arról igen, ami mindkettőtöket érint. Ezúttal ne titkolózz, mert túl nagy árat fizetsz érte…

Halak:
Szingli: Most az egyszer a megérzéseid nem a teljes igazságot sugallják neked, mert vegyül némi rossz tapasztalatból adódó félelemmel. Csak lazán!
Párban: Hagyd, hogy te legyél középpontban, hogy minden úgy történjen, ahogy neked kedved van, a pasid pedig kényeztessen, megérdemled, hogy rólad szóljon a hétvége.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!