2016.05.13.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Mindig szükséged van pozitív visszajelzésekre, hogy legyen elég önbizalmad, és ha nem kapod meg a dicséretet a barátoktól, családtól, máris kiborulsz. Pedig magadat is értékelheted. Miben vagy szuper?
Párban: Ez a viták hétvégéje, de szerencsére jó értelemben. Végre van időtök csomó mindent megbeszélni, amire mostanában nem volt időtök.

Bika:
Szingli: Kicsit nosztalgikusan kezdődik a hétvégéd, sokat elemzed a régi kapcsolataidat, de talán túl sok időt pocsékolsz arra, hogy a múltba révedj ahelyett, hogy a jelennel foglalkoznál.
Párban: Egyre jobban elmélyül a szerelmetek, a kötődés is szorosabb, mint valaha, már csak el kell határoznotok, milyen jövőt terveztek együtt.

Ikrek:
Szingli: Ahogy közeledik feléd egy férfi, te rögtön félni kezdesz, hogy mi lesz, ha… Egyszerűen csak próbáld megismerni és jól érezni magadat mindenféle felelősség nélkül.
Párban: Ha te hibázol, azt természetesen azonnal meg kell bocsátani, te viszont nem bocsátasz meg könnyen, ha a barátod hibázik, ez úgye nem egészen fair?!

Rák:
Szingli: Ha épp egy kezdődő viszony elején vagy, akkor már most abba kell hagyod a kis játszmáidat, mert pont az ellenkezőjét éred el vele, mint amit szeretnél.
Párban: Teljesen biztos vagy az érzéseidben, és talán itt az idő, hogy ezt a pasidnak is bevalld, de ha nincs rá alkalmas helyzet, akkor inkább halaszd el.

Oroszlán:
Szingli: Minden, amit eddig gondoltál a szerelemről és a párkapcsolatokról, most borulni látszik egy nagyon dögös srác miatt, akivel egy nap után úgy érezheted magad, mintha ezer éve ismernéd.
Párban: Nagyon jó hatással vagytok egymásra, minden jó tulajdonságotokra ráerősít a kapcsolatotokat, a rosszakat pedig tompítja, igazán jól kiegészítitek egymást.

Szűz:
Szingli: Szuper első randi elé nézel ezen a hosszú hétvégén, sőt az is, lehet, hogy még a másodikat is megejtitek még az ünnep alatt. Hm, gyors a tempó, de tuti nem fogsz unatkozni a srác mellett?
Párban: Fontosabb neked a nyugalom, minthogy harcolj az igazadért. Teljesen igazad van, nem most kell kivívnod az uralkodószerepedet a kapcsolatodban, mert nem is igazán kedvelnéd.

Mérleg:
Szingli: Elég sok meghívást kapsz, és az a legjobb, ha az összesre el is mész, mert szuperül érzed majd magadat, a fiúk pedig odalesznek érted.
Párban: Kicsit sok a buli, kevés a romantikus együttlét, úgyhogy nem igazán jut idő a másikra, pedig egy hosszú hétvégébe bele kell, hogy férjen.

Skorpió:
Szingli: Úgy érzed, beszélgetned kellene valakivel a régi párkapcsolati sérelmeidről, mert még van, amin nem tetted túl magadat? Akkor tényleg nem szabad magadba fojtanod.
Párban: Ha döntést kell hoznod, ne a barátodat vond bele, inkább egy barátot vagy családtagot, mert elég nagy vita lehet belőle a totális félreértés miatt.

Nyilas:

Szingli: Könnyed és laza atmoszféra vesz körül, amit a pasik nagyon-nagyon kedvelnek. Imádják, ha valakin látszik, hogy jól érzi magát és minden áron a közeledbe szeretnének jutni.
Párban: Mindketten romantikus hangulatban vagytok, és kizárólag egymás társaságára vágytok, úgyhogy ezen a hétvégén biztosan nem lesz vita abból, ki, hova és kivel megy bulizni.

Bak:
Szingli: Egyáltalán nem tudod megfogalmazni az érzelmeidet, csapongsz, szeszélyes vagy, és képtelen vagy kiigazodni magadon. Semmiképp ne hozz fontos döntést ezen a hétvégén a magánéleteddel kapcsolatban.
Párban: Könnyen megsértődsz, és nem is lehet kiengesztelni téged, pedig tényleg van olyan, hogy mindenféle hátsószándék nélkül mond rólad valamit a barátod. Feltételezhetnéd róla, hogy nem bántana.

Vízöntő:
Szingli: A túlzott földhözragadtságod miatt rengeteg érdekes srácról lemaradhatsz. Ha azt is érzed első pillanatban, hogy nem passzoltok, még érhetnek meglepetések a második randin.
Párban: Mindenről nem kell beszámolnod a pasidnak, de azért arról igen, ami mindkettőtöket érint. Ezúttal ne titkolózz, mert túl nagy árat fizetsz érte…

Halak:
Szingli: Most az egyszer a megérzéseid nem a teljes igazságot sugallják neked, mert vegyül némi rossz tapasztalatból adódó félelemmel. Csak lazán!
Párban: Hagyd, hogy te legyél középpontban, hogy minden úgy történjen, ahogy neked kedved van, a pasid pedig kényeztessen, megérdemled, hogy rólad szóljon a hétvége.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem rajonganak a házasságért

Ezek a csillagjegyek nem rajonganak a házasságért

Már egy ideje együtt vagytok, de csak nem kéri meg a srác a kezed? Vigyázz, mert lehet, hogy a nagy nap ellenes veszélyzónában van a csillagjegye miatt.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

Minden, amit tudnod kell a Halakról

Érzelmes, álmodozó, segítőkész, és ez még csak néhány a szuper tulajdonságaid közül, ha a Halak jegyben születtél!

Horoszkóp: Február 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 21-én is!

Horoszkóp: Február 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 20-án is!

Így tartsd fent a pasi érdeklődését a csillagjegye alapján

Még a randi előtt derítsd ki, hogy mikor született a srác és máris a kezedben van a használati utasítás a szívéhez.

Horoszkóp: Február 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ilyen nászút passzol hozzád a horoszkópod szerint

Hamarosan kimondjátok a boldogító igent, de még ötleted sincs a mézeshetekre? Less bele a csillagok tippjeibe a tökéletes helyszínért.

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

3 csillagjegy, akire tavasszal rátalál a szerelem

Ha szingliként töltötted a hűvösebb hónapokat gyorsan katt a cikkre, mert kiderítheted, bekopog-e az életedbe A cuki srác.

Ilyen kisállat illik hozzád a horoszkópod szerint

A csillagok pontosan tudják, milyen szőrös, tollas vagy épp pikkelyes cukiság lesz a legjobb barátod.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 15-én is!

Valentin-napi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád Valentin-napon? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 14-én is!