2016.05.20.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 20-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Egy különleges esti eseményen egy izgalmas pasival találkozol, akiért teljesen odaleszel az első pillanattól, de talán sok olyan jellemvonást is belelátsz, amit inkább szeretnél, és az nem a valóság, de ettől, még érdemes lenne jobban megismerned.
Párban: Minden borul, amiben biztos voltál eddig, viszont új lehetőségek vannak előttetek. Csak rajtatok múlik, hogy harmóniában vészelitek-e át.

Bika:
Szingli: Valahogy nem jön össze, hogy társasággal menj este valahova? Próbáld ki egyedül, úgyis sokkal könnyebb úgy ismerkedni, ha szólóban vagy…
Párban: Most a párkapcsolatod van az első helyen az életedben, azaz igyekszel minél többet a szerelmeddel lenni, de nem kell a tökéletességre törekedned, nem ettől lesz jó (vagy jobb) a kapcsolatotok.

Ikrek:
Szingli: Sokat gondolkodsz a régi kapcsolataidon, de szerencsére mindegyikből csak a jó maradt meg benned, mert aminek csúnya vége volt, abból is tanultál.
Párban: Nem jól időzíted a romantikusan szánt SMS-eseket, meglepetéseket és emiatt talán csökken a lelkesedésed, de ha rájössz, hogyan időzíts, akkor eléred vele, amit szeretnél.

Rák:
Szingli: Rengeteg szuper programod van, és egyáltalán nincs sem kedved azon agyalni, milyen lenne, ha pasival mennél… Egyszerűen csak élvezd a tavaszi hétvége szabadságát!
Párban: Bármit csinálhat a pasid, te egyre jobban szereted és annál inkább ragaszkodsz hozzá. Mindent elnézel neki, de ha megbánt vagy nem tetszik valami, azért hozd szóba!

Oroszlán:
Szingli: Még mindig sokszor vagy féltékeny az expasid új barátnőjére? Nagyon nehezen teszed túl magad rajta, de ne kínzod magad azzal, hogy nézegeted a Facebook-profiljukat vagy Instagramjukat!
Párban: Szenvedélyes hétvége előtt álltok, mindketten ki vagytok éhezve egymásra minden értelemben. Tehát többet lesztek az ágyban, mint nem…

Szűz:
Szingli: Rengeteg erőt érzel magadban az újrakezdéshez, még az is lehet, hogy visszatérsz a régi pasidhoz, és tiszta lappal mentek bele, de az is elképzelhető, hogy egy új viszonyba kezdesz hamarosan.
Párban: Kiegyensúlyozott vagy és ettől a magánéleted is harmonikus, pedig eléggé ingadozó a hangulatod, csak éppen a pasid jól alkalmazkodik. Szerencsés vagy!

Mérleg:
Szingli: Sok minden nyomasztott az utóbbi időben és nem annyira érdekelt, hogy van-e barátod, de végre egy pasinak is van hely az életedben, igaz?
Párban: Szinte rohannak el a napok, hetek óta semmi tartalmasat nem csináltatok? Akkor ideje lenne begyűjteni pár közös élményt a hétvégén!

Skorpió:
Szingli: Gyorsan belemész könnyű flörtökbe, és talán lesz is olyan fiú, akivel kapcsolatban azt érzed majd, hogy nem bánnád, ha komolyabbra fordulna a dolog.
Párban: Néha meg kell beszélnetek a legintimebb dolgokat is, még akkor is, ha kényelmetlen. Ne halogasd későbbre!

Nyilas:
Szingli: Készülj fel izgalmakra és változásokra! Végre minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, egy percet sem fogsz unatkozni a hétvégén.
Párban: Sokkal jobban kijönnétek egymással, ha nem engednétek, hogy a család beszóljon abba, úgyhogy ne osszátok meg a terveiteket velük egyelőre.

Bak:
Szingli: Felkavaró lehet, ha hallasz valamit az exedről, de ne is nagyon nyomozz utána, neked is jobb lenne, ha elszakadnál végre.
Párban: Ha felmerül egy nyári utazás lehetősége, akkor nagyon alaposan beszéljétek meg, ki mire vágyik, mert könnyen félreérthetitek egymást.

Vízöntő:
Szingli: Érzed, hogy közel van a változás, és nagyon vágysz is rá, mert amiben most vagy, az unalmas, szükséged lenne egy pasira, aki kirángat ebből.
Párban: Kis hullámvölgyben a szerelmetek, mert nem teszel meg mindent a béke kedvéért, de ez nem is baj, a barátodnak is dolgoznia kell néha a boldogságotokért.

Halak:
Szingli: Az egyik haverod mostanában elég sokat jelentkezik, nem gondolod? Sokat üzen, elhív bulizni, nyaralni és hasonlók, nem lehet, hogy téged is jobban érdekel már?
Párban: Jót tenne nektek, ha aktívan töltenétek a hétvégét, sok programmal, ha a lakásban töltitek a napokat, akkor nagy eséllyel egymás idegeire mentek.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!

Horoszkóp: Április 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 26-án is!