2016.05.20.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 20-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Egy különleges esti eseményen egy izgalmas pasival találkozol, akiért teljesen odaleszel az első pillanattól, de talán sok olyan jellemvonást is belelátsz, amit inkább szeretnél, és az nem a valóság, de ettől, még érdemes lenne jobban megismerned.
Párban: Minden borul, amiben biztos voltál eddig, viszont új lehetőségek vannak előttetek. Csak rajtatok múlik, hogy harmóniában vészelitek-e át.

Bika:
Szingli: Valahogy nem jön össze, hogy társasággal menj este valahova? Próbáld ki egyedül, úgyis sokkal könnyebb úgy ismerkedni, ha szólóban vagy…
Párban: Most a párkapcsolatod van az első helyen az életedben, azaz igyekszel minél többet a szerelmeddel lenni, de nem kell a tökéletességre törekedned, nem ettől lesz jó (vagy jobb) a kapcsolatotok.

Ikrek:
Szingli: Sokat gondolkodsz a régi kapcsolataidon, de szerencsére mindegyikből csak a jó maradt meg benned, mert aminek csúnya vége volt, abból is tanultál.
Párban: Nem jól időzíted a romantikusan szánt SMS-eseket, meglepetéseket és emiatt talán csökken a lelkesedésed, de ha rájössz, hogyan időzíts, akkor eléred vele, amit szeretnél.

Rák:
Szingli: Rengeteg szuper programod van, és egyáltalán nincs sem kedved azon agyalni, milyen lenne, ha pasival mennél… Egyszerűen csak élvezd a tavaszi hétvége szabadságát!
Párban: Bármit csinálhat a pasid, te egyre jobban szereted és annál inkább ragaszkodsz hozzá. Mindent elnézel neki, de ha megbánt vagy nem tetszik valami, azért hozd szóba!

Oroszlán:
Szingli: Még mindig sokszor vagy féltékeny az expasid új barátnőjére? Nagyon nehezen teszed túl magad rajta, de ne kínzod magad azzal, hogy nézegeted a Facebook-profiljukat vagy Instagramjukat!
Párban: Szenvedélyes hétvége előtt álltok, mindketten ki vagytok éhezve egymásra minden értelemben. Tehát többet lesztek az ágyban, mint nem…

Szűz:
Szingli: Rengeteg erőt érzel magadban az újrakezdéshez, még az is lehet, hogy visszatérsz a régi pasidhoz, és tiszta lappal mentek bele, de az is elképzelhető, hogy egy új viszonyba kezdesz hamarosan.
Párban: Kiegyensúlyozott vagy és ettől a magánéleted is harmonikus, pedig eléggé ingadozó a hangulatod, csak éppen a pasid jól alkalmazkodik. Szerencsés vagy!

Mérleg:
Szingli: Sok minden nyomasztott az utóbbi időben és nem annyira érdekelt, hogy van-e barátod, de végre egy pasinak is van hely az életedben, igaz?
Párban: Szinte rohannak el a napok, hetek óta semmi tartalmasat nem csináltatok? Akkor ideje lenne begyűjteni pár közös élményt a hétvégén!

Skorpió:
Szingli: Gyorsan belemész könnyű flörtökbe, és talán lesz is olyan fiú, akivel kapcsolatban azt érzed majd, hogy nem bánnád, ha komolyabbra fordulna a dolog.
Párban: Néha meg kell beszélnetek a legintimebb dolgokat is, még akkor is, ha kényelmetlen. Ne halogasd későbbre!

Nyilas:
Szingli: Készülj fel izgalmakra és változásokra! Végre minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, egy percet sem fogsz unatkozni a hétvégén.
Párban: Sokkal jobban kijönnétek egymással, ha nem engednétek, hogy a család beszóljon abba, úgyhogy ne osszátok meg a terveiteket velük egyelőre.

Bak:
Szingli: Felkavaró lehet, ha hallasz valamit az exedről, de ne is nagyon nyomozz utána, neked is jobb lenne, ha elszakadnál végre.
Párban: Ha felmerül egy nyári utazás lehetősége, akkor nagyon alaposan beszéljétek meg, ki mire vágyik, mert könnyen félreérthetitek egymást.

Vízöntő:
Szingli: Érzed, hogy közel van a változás, és nagyon vágysz is rá, mert amiben most vagy, az unalmas, szükséged lenne egy pasira, aki kirángat ebből.
Párban: Kis hullámvölgyben a szerelmetek, mert nem teszel meg mindent a béke kedvéért, de ez nem is baj, a barátodnak is dolgoznia kell néha a boldogságotokért.

Halak:
Szingli: Az egyik haverod mostanában elég sokat jelentkezik, nem gondolod? Sokat üzen, elhív bulizni, nyaralni és hasonlók, nem lehet, hogy téged is jobban érdekel már?
Párban: Jót tenne nektek, ha aktívan töltenétek a hétvégét, sok programmal, ha a lakásban töltitek a napokat, akkor nagy eséllyel egymás idegeire mentek.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 15., Szerda

Horoszkóp: Július 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

Így pörgesd fel a szerelmi életed a csillagjegyed szerint

A csillagok bizony párkapcsolati tanácsokat is képesek adni!

Horoszkóp: Július 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!