2016.05.27.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 27-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Amikor végre kezded megszokni, hogy egyedül vagy, és már szerveznéd a csupa csajos programot nyárra, egy pasi belép a képbe. De ezt nem is bánod igazából, ugye?
Párban: Már többé-kevésbé tudjátok, hova és mikor mentek nyaralni, de talán nem kellene júliusig vagy augusztusig várnotok az első vakációval. Jót tenne nektek egy 3-4 napos kisebb szabi!

Bika:
Szingli: Félvállról veszed, amikor mások azt tanácsolják, ne nosztalgiázz annyit, mert nem tesz jót a lelkednek. De valóban korai még, inkább új élményeket kéne beszerezned, mint régieken gondolkodni…
Párban: Furcsa és egyben nagyon megnyugtató, hogy pontosan ugyanarra vágytok mindketten hétvégén. Régen volt már ilyen, hangoljátok össze a programot.

Ikrek:
Szingli: Nincs kedved kimozdulni, de szerencsére a barátnőid gondoskodnak majd róla, hogy ne egyedül töltsd a hétvégédet. Meg se forduljon a fejedben, hogy lemondod!
Párban: Mint mindenkire, rátok is jó hatással van ez a szuper nyári idő! Feltölt titeket, nyitottak és vidámak vagytok, és a szürke hétköznapok után tényleg kihasználjátok a hétvégét.

Rák:
Szingli: Mondták már neked, hogy ne csekkold túl sokat az exeid profilját? Sőt a jelenlegi barátnőikét se, persze egyszer ér megnézni, de ne elemezgesd órákig őket a képek, infók alapján, teljesen felesleges.
Párban: Már mindent megpróbáltál, és mégsem megy egy probléma megoldása? Akkor meg kellene kérned a barátodat, hogy ő is vegye komolyan, és erőltesse meg magát, ahogy te is.

Oroszlán:
Szingli: Fontos a szabadságod, de már nem zavarna annyira, ha egy vonzó srác végre lefoglalna pár órát, hetet, hónapot stb. a szabadidődből, igaz? Várj türelmesen, ne menj bele mindenféle fölösleges flörtbe!
Párban: Próbálsz a pasid olyan barátaival is jó fej lenni, akik veled nem azok, de talán nem kell mindent elviselned a pasid kedvéért. Ha bántó vagy kellemetlen neked valami, akkor bátran szóvá teheted.

Szűz:
Szingli: Felsorolhatnál rengeteg előnyt, ami azzal jár, hogy oda mész, ahova akarsz, olyan nyaralást szervezel, amit te szeretnél, azért mégis lassan eljön az ideje, hogy nyitott szemmel járkálj, és randizni kezdj.
Párban: Nem tudod megkülönböztetni az érzéseidet, féltékenység, félelem, bizalmatlanság – ezek sajnos összefüggenek, nem véletlenül érzed magad ettől rosszul, de a hétvégén letisztul benned minden.

Mérleg:
Szingli: Ragaszkodsz egy randimenetrendhez, és ha valami nem pont úgy alakul, ahogy megálmodtad, akkor teljesen elkeseredsz. Add át magad az ismerkedés izgalmának és engedd el a szigorú elvárásaidat.
Párban: Félsz megmondani a véleményedet? Akkor valami nem működik jól köztetek, és ezen változtatnod kellene. Talán van valami régi sérelme a barátodnak, ami miatt engedsz neki.

Skorpió:
Szingli:  A lelki harmóniád a legfontosabb, ha neked most úgy a jó, hogy kicsit szingli vagy, akkor hagyd figyelmen kívül mások véleményét.
Párban: A kevesebb több – a hétvégi programoknál inkább azt vedd figyelembe, mihez lenne tényleg kedved, ne csak azért szervezz valamit, hogy ne otthon üljetek este. Néha ugyanis az is szuper szombati program.

Nyilas:
Szingli: Megint egy olyan hétvége, ami fárasztóbb, mint egy egész munkahét, de megéri…
Párban: Egy titok körül forog minden gondolatod, egyáltalán nem tudsz elszakadni tőle, és mindenképp utána szeretnél járni. Nem érdemes a pasidnak felhoznod, mert csak vita lenne belőle.

Bak:
Szingli: Rengeteg dologra jut most időd, hogy egyedül vagy, használd ki ezt az időszakot.
Párban: Valamit el szeretnél mondani a barátodnak, de nem tudod, hogy kezd el? A legelején, és nyugodt körülmények között ültesd el a beszélgetéshez.

Vízöntő:
Szingli: Ha visszautasítasz egy randimeghívást, elég hamar meg fogod bánni, inkább válasz előtt húzd egy kicsit az időt, hogy át tudd gondolni.
Párban: Semmi nem állhat a szenvedélyetek útjában! Szuper romantikus és emlékezetes napok jönnek, amikre szinte biztos, hogy mindig emlékezni fogsz.

Halak:
Szingli: Nagyon mások vagytok azzal a fiúval, akivel mostanában megismerkedsz. Nem lesz sok közös bennetek, de ami viszont az, mindkettőtöknek nagyon fontos az életében.
Párban: Igenis tehetsz azért, hogy összhangba kerüljetek, ne ijedj meg attól, hogy meg kell érte dolgozni, mert utána úgy gondolhatsz vissza erre, hogy te is tettél érte.

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 1., Kedd

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!