2016.06.03.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Egy izgalmasnak tűnő programba csöppenhetsz, amiről csak ott derül ki, hogy mégsem annyira mókás, mint gondoltad. Még mielőtt elindulnál, keress infókat a dologról és legyen B terved minden hétvégi program mellé.
Párban: Nem tudsz kiigazodni a pasidon, pedig nagyon próbálkozol, hogy megértsd. Talán az a gond, hogy ő maga sem lát tisztán, nincs tisztában az érzéseivel, terveivel. Most időt kellene neki hagynod!

Bika:
Szingli: Felforrósodik a levegő közted és egy régebbi, de távoli ismerősöd között. Talán eddig is megvolt a szimpátia, de most lettetek egyszerre szabadok. De mindegy is, jó ismerkedést!
Párban: Ami neked fontos, a barátodnak nem annyira és fordítva. Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, még akkor is, ha tökéletesen egyezik az érdeklődési kör vagy a szakma. Ne zárkózz el az alku elől!

Ikrek:
Szingli: Frissen kezded a hétvégét, és ahogy közeledik majd a vége, annál kimerültebb leszel, de szükséged van most a bulizásra. A fáradtság nem tarthat vissza a partizástól…
Párban: Elvársz mostanában olyat is a szerelmedtől, amit eddig nem. Nem változtathatod meg, főleg azért nem, mert eddig így szeretted. Néhány bosszantó dologgal meg kellene barátkoznod.

Rák:
Szingli: Elbizonytalanodsz az exeddel kapcsolatban, eddig minden rosszért őt hibáztattad, de ahogy múlik az idő, magadban is látod a hibákat. Ez teljesen normális, de ettől még nem szabad visszatérned egy olyan viszonyba, ami nem működött.
Párban: Nem akarsz bonyodalmakat, de mégis vonz egy olyan srác, akivel biztosan nem mennél bele semmi komolyba. Ne tegyél semmit meggondolatlanul, mert nagy a lebukás esélye.

Oroszlán:
Szingli: Megfontolandó az egyik legjobb barátnőd tanácsa, talán ő az, aki a leginkább belelátott az előző kapcsolatodba. Ha valami nyomaszt, akkor olyannal beszéld meg a dolgot, aki jól ismeri a helyzetedet.
Párban: Rengeteget segít neked mostanában a barátod, és néha azt érzed, nélküle nem mennél semmire. Valóban mindig ott van neked, de azért ne érezd azt, hogy nélküle ügyetlen lennél.

Szűz:
Szingli: Összefuthatsz egy volt pasiddal és gyakorlatilag azzal megy el a hétvégéd, hogy azon gondolkodsz, hogyan voltál képes huzamosabb ideig együtt lenni vele. Hm, szerencsére már úgysem aktuális, igaz?
Párban: Minden a legnagyobb rendben köztetek, de te még erről a harmóniáról is azt feltételezed, hogy vihar előtti csend. Inkább próbáld élvezni ezt a szuper időszakot.

Mérleg:
Szingli: Miért nem próbálsz ki új dolgokat, jót tenne neked a változatosság, a kísérletezés, és ez az életed minden területére igaz. A nyarat indítsd azzal, hogy keresed az újdonságokat, amiket ki szeretnél próbálni idén.
Párban: Felértékelődik benned minden kedves gesztus a szerelmed részéről, mert az életed többi része eléggé kaotikus, sokat idegeskedsz miatta. Vele megnyugszol és jól érzed magad, igaz?

Skorpió:
Szingli: Néha elkap a kétségbeesés, hogy itt a nyár, és még mindig nincs fiúd… Nem szabad emiatt stresszelned, mert annál nehezebben engeded majd el magadat, amikor végre lesz alkalmad ismerkedni.
Párban: Fontold meg, hogy mi az, amiért tényleg küzdeni kell egy kapcsolatban, és mi az, amibe talán jobb belenyugodni. Ha legalább te eldöntöd magadban, akkor nem lesznek fölösleges harcok köztetek.

Nyilas:
Szingli: Romantika a négyzeten – ez vár rád a hétvégén. Igaz, csak most ismerkedsz meg valakivel, máris irtó nagy hatással lesz rád.
Párban: Nagy baráti társasággal szerveztek programot, de rengeteg vitaforrás lehet egy-egy ismerős vagy a körülmények miatt. Ne hagyjátok, hogy köztetek is surlódás legyen egy buli miatt.

Bak:
Szingli: Többször elképzeled, hogy kik érdekelhetnének a mostani ismerőseid közül “úgy”, de talán nem közülük kellene válogatnod, rengeteg helyes, ismeretlen pasi állna sorba érted!
Párban: Nehezedre esik kimutatni az érzéseidet, pedig igazán nincs mit titkolnod. Amiről azt gondolod, nem kéne kimondani, még jót is tehetne a kapcsolatotoknak.

Vízöntő:
Szingli: Elkezdődik egy új szakasz az életedben, de ez nem feltétlen azt jelenti, hogy a szerelmi életedben is hirtelen nagy változás lesz. Szépen, lassan alakul ki benned egy új hozzáállás.
Párban: Ha mostanában valami nem stimmelt köztetek, ez a hétvége tökéletes lesz a békülésre, a problémák rendezésére. Mindketten elég erősek és határozottak vagytok, de éppen eléggé romantikusak is.

Halak:
Szingli: Az érzelmesség nyitottá tesz! Szerencsére csak annyira, hogy levetkőzd a gátlásaidat egy dögös pasi társaságában. Ettől még nem leszel könnyűvérű a szemében.
Párban: Szenvedélyes és őszinte vagy, és a pasid erre a kombinációra már régen vár. Mindig csak az egyik volt meg mostanában, és ettől nem volt teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatotok. 

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!