2016.06.03.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Egy izgalmasnak tűnő programba csöppenhetsz, amiről csak ott derül ki, hogy mégsem annyira mókás, mint gondoltad. Még mielőtt elindulnál, keress infókat a dologról és legyen B terved minden hétvégi program mellé.
Párban: Nem tudsz kiigazodni a pasidon, pedig nagyon próbálkozol, hogy megértsd. Talán az a gond, hogy ő maga sem lát tisztán, nincs tisztában az érzéseivel, terveivel. Most időt kellene neki hagynod!

Bika:
Szingli: Felforrósodik a levegő közted és egy régebbi, de távoli ismerősöd között. Talán eddig is megvolt a szimpátia, de most lettetek egyszerre szabadok. De mindegy is, jó ismerkedést!
Párban: Ami neked fontos, a barátodnak nem annyira és fordítva. Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, még akkor is, ha tökéletesen egyezik az érdeklődési kör vagy a szakma. Ne zárkózz el az alku elől!

Ikrek:
Szingli: Frissen kezded a hétvégét, és ahogy közeledik majd a vége, annál kimerültebb leszel, de szükséged van most a bulizásra. A fáradtság nem tarthat vissza a partizástól…
Párban: Elvársz mostanában olyat is a szerelmedtől, amit eddig nem. Nem változtathatod meg, főleg azért nem, mert eddig így szeretted. Néhány bosszantó dologgal meg kellene barátkoznod.

Rák:
Szingli: Elbizonytalanodsz az exeddel kapcsolatban, eddig minden rosszért őt hibáztattad, de ahogy múlik az idő, magadban is látod a hibákat. Ez teljesen normális, de ettől még nem szabad visszatérned egy olyan viszonyba, ami nem működött.
Párban: Nem akarsz bonyodalmakat, de mégis vonz egy olyan srác, akivel biztosan nem mennél bele semmi komolyba. Ne tegyél semmit meggondolatlanul, mert nagy a lebukás esélye.

Oroszlán:
Szingli: Megfontolandó az egyik legjobb barátnőd tanácsa, talán ő az, aki a leginkább belelátott az előző kapcsolatodba. Ha valami nyomaszt, akkor olyannal beszéld meg a dolgot, aki jól ismeri a helyzetedet.
Párban: Rengeteget segít neked mostanában a barátod, és néha azt érzed, nélküle nem mennél semmire. Valóban mindig ott van neked, de azért ne érezd azt, hogy nélküle ügyetlen lennél.

Szűz:
Szingli: Összefuthatsz egy volt pasiddal és gyakorlatilag azzal megy el a hétvégéd, hogy azon gondolkodsz, hogyan voltál képes huzamosabb ideig együtt lenni vele. Hm, szerencsére már úgysem aktuális, igaz?
Párban: Minden a legnagyobb rendben köztetek, de te még erről a harmóniáról is azt feltételezed, hogy vihar előtti csend. Inkább próbáld élvezni ezt a szuper időszakot.

Mérleg:
Szingli: Miért nem próbálsz ki új dolgokat, jót tenne neked a változatosság, a kísérletezés, és ez az életed minden területére igaz. A nyarat indítsd azzal, hogy keresed az újdonságokat, amiket ki szeretnél próbálni idén.
Párban: Felértékelődik benned minden kedves gesztus a szerelmed részéről, mert az életed többi része eléggé kaotikus, sokat idegeskedsz miatta. Vele megnyugszol és jól érzed magad, igaz?

Skorpió:
Szingli: Néha elkap a kétségbeesés, hogy itt a nyár, és még mindig nincs fiúd… Nem szabad emiatt stresszelned, mert annál nehezebben engeded majd el magadat, amikor végre lesz alkalmad ismerkedni.
Párban: Fontold meg, hogy mi az, amiért tényleg küzdeni kell egy kapcsolatban, és mi az, amibe talán jobb belenyugodni. Ha legalább te eldöntöd magadban, akkor nem lesznek fölösleges harcok köztetek.

Nyilas:
Szingli: Romantika a négyzeten – ez vár rád a hétvégén. Igaz, csak most ismerkedsz meg valakivel, máris irtó nagy hatással lesz rád.
Párban: Nagy baráti társasággal szerveztek programot, de rengeteg vitaforrás lehet egy-egy ismerős vagy a körülmények miatt. Ne hagyjátok, hogy köztetek is surlódás legyen egy buli miatt.

Bak:
Szingli: Többször elképzeled, hogy kik érdekelhetnének a mostani ismerőseid közül “úgy”, de talán nem közülük kellene válogatnod, rengeteg helyes, ismeretlen pasi állna sorba érted!
Párban: Nehezedre esik kimutatni az érzéseidet, pedig igazán nincs mit titkolnod. Amiről azt gondolod, nem kéne kimondani, még jót is tehetne a kapcsolatotoknak.

Vízöntő:
Szingli: Elkezdődik egy új szakasz az életedben, de ez nem feltétlen azt jelenti, hogy a szerelmi életedben is hirtelen nagy változás lesz. Szépen, lassan alakul ki benned egy új hozzáállás.
Párban: Ha mostanában valami nem stimmelt köztetek, ez a hétvége tökéletes lesz a békülésre, a problémák rendezésére. Mindketten elég erősek és határozottak vagytok, de éppen eléggé romantikusak is.

Halak:
Szingli: Az érzelmesség nyitottá tesz! Szerencsére csak annyira, hogy levetkőzd a gátlásaidat egy dögös pasi társaságában. Ettől még nem leszel könnyűvérű a szemében.
Párban: Szenvedélyes és őszinte vagy, és a pasid erre a kombinációra már régen vár. Mindig csak az egyik volt meg mostanában, és ettől nem volt teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatotok. 

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 18-án is!

Horoszkóp: Október 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 17-én is!

Horoszkóp: Október 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Horoszkóp: Október 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat októberben

Olvass gyorsan tovább, hogy köztük vagy-e!

4 csillagjegy, aki zseniálisan főz

Szóval semmiképp se mondj nemet a vacsimeghívására.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp: Október 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 3-án is!

Horoszkóp: Október 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!

Horoszkóp: Október 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!