Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Egy izgalmasnak tűnő programba csöppenhetsz, amiről csak ott derül ki, hogy mégsem annyira mókás, mint gondoltad. Még mielőtt elindulnál, keress infókat a dologról és legyen B terved minden hétvégi program mellé.
Párban: Nem tudsz kiigazodni a pasidon, pedig nagyon próbálkozol, hogy megértsd. Talán az a gond, hogy ő maga sem lát tisztán, nincs tisztában az érzéseivel, terveivel. Most időt kellene neki hagynod!

Bika:
Szingli: Felforrósodik a levegő közted és egy régebbi, de távoli ismerősöd között. Talán eddig is megvolt a szimpátia, de most lettetek egyszerre szabadok. De mindegy is, jó ismerkedést!
Párban: Ami neked fontos, a barátodnak nem annyira és fordítva. Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, még akkor is, ha tökéletesen egyezik az érdeklődési kör vagy a szakma. Ne zárkózz el az alku elől!

Ikrek:
Szingli: Frissen kezded a hétvégét, és ahogy közeledik majd a vége, annál kimerültebb leszel, de szükséged van most a bulizásra. A fáradtság nem tarthat vissza a partizástól…
Párban: Elvársz mostanában olyat is a szerelmedtől, amit eddig nem. Nem változtathatod meg, főleg azért nem, mert eddig így szeretted. Néhány bosszantó dologgal meg kellene barátkoznod.

Rák:
Szingli: Elbizonytalanodsz az exeddel kapcsolatban, eddig minden rosszért őt hibáztattad, de ahogy múlik az idő, magadban is látod a hibákat. Ez teljesen normális, de ettől még nem szabad visszatérned egy olyan viszonyba, ami nem működött.
Párban: Nem akarsz bonyodalmakat, de mégis vonz egy olyan srác, akivel biztosan nem mennél bele semmi komolyba. Ne tegyél semmit meggondolatlanul, mert nagy a lebukás esélye.

Oroszlán:
Szingli: Megfontolandó az egyik legjobb barátnőd tanácsa, talán ő az, aki a leginkább belelátott az előző kapcsolatodba. Ha valami nyomaszt, akkor olyannal beszéld meg a dolgot, aki jól ismeri a helyzetedet.
Párban: Rengeteget segít neked mostanában a barátod, és néha azt érzed, nélküle nem mennél semmire. Valóban mindig ott van neked, de azért ne érezd azt, hogy nélküle ügyetlen lennél.

Szűz:
Szingli: Összefuthatsz egy volt pasiddal és gyakorlatilag azzal megy el a hétvégéd, hogy azon gondolkodsz, hogyan voltál képes huzamosabb ideig együtt lenni vele. Hm, szerencsére már úgysem aktuális, igaz?
Párban: Minden a legnagyobb rendben köztetek, de te még erről a harmóniáról is azt feltételezed, hogy vihar előtti csend. Inkább próbáld élvezni ezt a szuper időszakot.

Mérleg:
Szingli: Miért nem próbálsz ki új dolgokat, jót tenne neked a változatosság, a kísérletezés, és ez az életed minden területére igaz. A nyarat indítsd azzal, hogy keresed az újdonságokat, amiket ki szeretnél próbálni idén.
Párban: Felértékelődik benned minden kedves gesztus a szerelmed részéről, mert az életed többi része eléggé kaotikus, sokat idegeskedsz miatta. Vele megnyugszol és jól érzed magad, igaz?

Skorpió:
Szingli: Néha elkap a kétségbeesés, hogy itt a nyár, és még mindig nincs fiúd… Nem szabad emiatt stresszelned, mert annál nehezebben engeded majd el magadat, amikor végre lesz alkalmad ismerkedni.
Párban: Fontold meg, hogy mi az, amiért tényleg küzdeni kell egy kapcsolatban, és mi az, amibe talán jobb belenyugodni. Ha legalább te eldöntöd magadban, akkor nem lesznek fölösleges harcok köztetek.

Nyilas:
Szingli: Romantika a négyzeten – ez vár rád a hétvégén. Igaz, csak most ismerkedsz meg valakivel, máris irtó nagy hatással lesz rád.
Párban: Nagy baráti társasággal szerveztek programot, de rengeteg vitaforrás lehet egy-egy ismerős vagy a körülmények miatt. Ne hagyjátok, hogy köztetek is surlódás legyen egy buli miatt.

Bak:
Szingli: Többször elképzeled, hogy kik érdekelhetnének a mostani ismerőseid közül “úgy”, de talán nem közülük kellene válogatnod, rengeteg helyes, ismeretlen pasi állna sorba érted!
Párban: Nehezedre esik kimutatni az érzéseidet, pedig igazán nincs mit titkolnod. Amiről azt gondolod, nem kéne kimondani, még jót is tehetne a kapcsolatotoknak.

Vízöntő:
Szingli: Elkezdődik egy új szakasz az életedben, de ez nem feltétlen azt jelenti, hogy a szerelmi életedben is hirtelen nagy változás lesz. Szépen, lassan alakul ki benned egy új hozzáállás.
Párban: Ha mostanában valami nem stimmelt köztetek, ez a hétvége tökéletes lesz a békülésre, a problémák rendezésére. Mindketten elég erősek és határozottak vagytok, de éppen eléggé romantikusak is.

Halak:
Szingli: Az érzelmesség nyitottá tesz! Szerencsére csak annyira, hogy levetkőzd a gátlásaidat egy dögös pasi társaságában. Ettől még nem leszel könnyűvérű a szemében.
Párban: Szenvedélyes és őszinte vagy, és a pasid erre a kombinációra már régen vár. Mindig csak az egyik volt meg mostanában, és ettől nem volt teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatotok. 

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!