2016.06.07.@ 06.06

Horoszkóp: Június 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 7-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 7., Kedd

Kos: Még mindig nem tudod elhinni, hogy itt a nyár, pedig tényleg az van! Oké, a kánikula még várat magára, de azért felvehetnéd a legdögösebb miniruháidat és magassarkúidat végre! Na, mi lesz már az önbizalmaddal?!

Bika: Előkerül egy olyan téma az életedben, amit már többször lezártál, nem akartál vele foglalkozni, aztán most mégis kell. Nem is baj: a végére járhatnál, nem gondolod? Lehet, hogy valami új jót tenne neked.

Ikrek: Kérdezz és kérdezz! Tele vagy kétségekkel, és azt hiszed, majd minden magától megoldódik, majd csak úgy megérkeznek a válaszok, de nem fognak. Neked kell utánamenned!

Rák: Ne csinálj semmi butaságot féltékenységből! Először is bizonyosodj meg róla, hogy valóban az-e a szituáció, amit sejtesz, de akkor se kapkodj el semmit. Talán túl érzékeny vagy ma!

Oroszlán: Minden porcikádban érzed a nyarat és nagyon mehetnéked van, talán ma kicsit nehezebben telik a munkaidő, viszont utána maximálisan ki tudod használni az estét. Összességében szuper napod lesz, és eggyel közelebb vagy a vakációdhoz.

Szűz: Kicsit túlköltekeztél mostanában, az rendben van, hogy fel akarod turbózni a nyári ruhatáradat, de rengeteg felesleges dolgot veszel meg, amire nincs szükséged.

Mérleg: Teljesen fölösleges ma edzeni menned, ha kimerültnek érzed magadat és kedved sincs hozzá. Sokkal többet tehetsz a jó közérzetedért egy nagy sétával a friss, tiszta levegőn. És vigyél magaddal sok ínycsiklandó nyári gyümölcsöt is!

Skorpió: Talán túl nagy baráti program alakul hétköznap estére, amire ráadásul neked is készülnöd kell egy-két kajával, vagy itallal, de hidd el, megéri előtte és utána is a fáradtság. Otthon ne maradj!

Nyilas: Sokkal intenzívebben élsz meg ma mindent a kapcsolatodban. A romantikus romantikusabb, a szomorú pedig még inkább az, de azért többségében szuper dolgok érnek ma, amitől nagyon vidám napod lesz.

Bak: Jó híreket kapsz, amitől egész napra feltöltődsz, és senki nem ronthatja el a jó kedvedet. Még a munkahelyeden is örülsz az olyan feladatoknak, amiket máskor szeretnél inkább megúszni.

Vízöntő: Úgy érzed, elég sokat dolgoztál azért, hogy anyagilag biztonságban érezhesd magad, és nagy a kísértés, hogy a megspórolt pénzedből egy hosszabb vagy exkluzívabb nyaralásra menj. Nagy dilemma, mi az élményekre szavazunk!

Halak: Irtó nehéz ellenállnod ma a kiszemeltednek – minden az arcodra van írva, a tekinteted is nagyon kifejező, szóval nem nagyon meg a játszmázás, és nem marad titkod a srác előtt… Vigyázz!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!