2016.06.08.@ 00.06

Horoszkóp: Június 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 8., Szerda

Kos: Valamiért nem megy jól az alvás, pedig álmosan fekszel és minden adott lenne a jó szundihoz? Valami talán nyomaszt tudat alatt, ami nem hagy pihenni. Gyorsan találj valami jó meditációs gyakorlatot, ami tényleg használ.

Bika: Szeretnél többet lenni a barátnőiddel, ehhez képest velük foglalkozol a legkevesebbet. Neked és nekik is szükségük lenne már rád, mi lenne ha szerveznél egy csak csajos hétvégét?

Ikrek: Mivel jó szervező vagy, a főnököd lehet, hogy rád bíz egy extra feladatot, ami persze egyáltalán nem hiányzik, viszont a plusz jövedelemre nem mondhatsz nemet, szóval vágj bele!

Rák: Amikor végre nem gyötörnek a frontok vagy a piros betűs napok, akkor valami más jön közbe, és a vége az, hogy még mindig nem érzed jó formában magadat. Talán az életmódváltás lehetne hosszú távon a megoldás! Vegyél egy nagy levegőt és start!

Oroszlán: Nem mindig fér bele a barátságba, hogy a teljesen őszinte véleményedet mondd el. Néha muszáj finomítanod rajta, főleg, ha látod, hogy a barátnőd nagyon sérülékeny, érzékeny. Ezzel is segítesz neki…

Szűz: Egy kicsit többet kellene a környezeteddel foglalkoznod, az irodai asztaloddal, az otthonoddal. Nem a rendrakás a lényeg, az is fontos, hogy megszabadulj csomó felesleges holmitól, hogy kényelmesebb legyen az életed, ki tudj kapcsolódni.

Mérleg: Hogy mire van ma szükséged? Egy kellemes romantikus estére a pasiddal, amikor semmi nem muszáj, csak jól akarjátok érezni magatokat. Kérdezd meg, neki mihez lenne kedve és szervezd meg az estét. Ettől ő is azt érzi majd, te vagy a főnyeremény.

Skorpió: Jobban kellene bíznod a megérzéseidben, mert most mindenben a legvalósabbat súgják neked. Ha nem bízol magadban, az azt jelenti, hogy valami nincs rendben az önbecsüléseddel sem, de miért is van ez?

Nyilas: Most úgy érzed, minden álmodat meg tudod valósítani és senki nem állíthat meg! Viszont vigyázz, mert nagyon gyorsan fogy az energiád, gazdálkodj vele jó, és például idegeskedésre, negatív emberekre ne is pazarold.

Bak: Valami apróság eltéríthet a mai terveidtől, de ha nagyon akarod, persze simán vissza tudsz térni hozzájuk. Könnyen elkalandozol, extra erősen kell összpontosítanod, ha fontos feladataid vannak.

Vízöntő: Szeretnél egy last minute edzéstervet, hogy a nyaralásra szuper formában legyél? Még nem késő – sosem késő – egy személyi edzővel, jó étrenddel biztosan sikerülne!

Halak: Egyetlen programot válassz ki ma estére, viszont legyél ott maximálisan lelkileg és fizikailag is, nem kell mindig habzsolnod a bulikat, találkozókat, mert úgy mindenhol csak egy picit vagy ott.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!