2016.06.08.@ 00.06

Horoszkóp: Június 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 8., Szerda

Kos: Valamiért nem megy jól az alvás, pedig álmosan fekszel és minden adott lenne a jó szundihoz? Valami talán nyomaszt tudat alatt, ami nem hagy pihenni. Gyorsan találj valami jó meditációs gyakorlatot, ami tényleg használ.

Bika: Szeretnél többet lenni a barátnőiddel, ehhez képest velük foglalkozol a legkevesebbet. Neked és nekik is szükségük lenne már rád, mi lenne ha szerveznél egy csak csajos hétvégét?

Ikrek: Mivel jó szervező vagy, a főnököd lehet, hogy rád bíz egy extra feladatot, ami persze egyáltalán nem hiányzik, viszont a plusz jövedelemre nem mondhatsz nemet, szóval vágj bele!

Rák: Amikor végre nem gyötörnek a frontok vagy a piros betűs napok, akkor valami más jön közbe, és a vége az, hogy még mindig nem érzed jó formában magadat. Talán az életmódváltás lehetne hosszú távon a megoldás! Vegyél egy nagy levegőt és start!

Oroszlán: Nem mindig fér bele a barátságba, hogy a teljesen őszinte véleményedet mondd el. Néha muszáj finomítanod rajta, főleg, ha látod, hogy a barátnőd nagyon sérülékeny, érzékeny. Ezzel is segítesz neki…

Szűz: Egy kicsit többet kellene a környezeteddel foglalkoznod, az irodai asztaloddal, az otthonoddal. Nem a rendrakás a lényeg, az is fontos, hogy megszabadulj csomó felesleges holmitól, hogy kényelmesebb legyen az életed, ki tudj kapcsolódni.

Mérleg: Hogy mire van ma szükséged? Egy kellemes romantikus estére a pasiddal, amikor semmi nem muszáj, csak jól akarjátok érezni magatokat. Kérdezd meg, neki mihez lenne kedve és szervezd meg az estét. Ettől ő is azt érzi majd, te vagy a főnyeremény.

Skorpió: Jobban kellene bíznod a megérzéseidben, mert most mindenben a legvalósabbat súgják neked. Ha nem bízol magadban, az azt jelenti, hogy valami nincs rendben az önbecsüléseddel sem, de miért is van ez?

Nyilas: Most úgy érzed, minden álmodat meg tudod valósítani és senki nem állíthat meg! Viszont vigyázz, mert nagyon gyorsan fogy az energiád, gazdálkodj vele jó, és például idegeskedésre, negatív emberekre ne is pazarold.

Bak: Valami apróság eltéríthet a mai terveidtől, de ha nagyon akarod, persze simán vissza tudsz térni hozzájuk. Könnyen elkalandozol, extra erősen kell összpontosítanod, ha fontos feladataid vannak.

Vízöntő: Szeretnél egy last minute edzéstervet, hogy a nyaralásra szuper formában legyél? Még nem késő – sosem késő – egy személyi edzővel, jó étrenddel biztosan sikerülne!

Halak: Egyetlen programot válassz ki ma estére, viszont legyél ott maximálisan lelkileg és fizikailag is, nem kell mindig habzsolnod a bulikat, találkozókat, mert úgy mindenhol csak egy picit vagy ott.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!