2016.06.13.@ 00.06

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Nem vallanád be senkinek, de igazából vártad a hétfőt. Rengeteg izgalmas dolog történik a héten, végre olyan feladatokat kapsz, amiket imádsz és kihívást is jelentenek.

Bika: Kíváncsian vársz bizonyos fejleményeket a munkahelyeden, nemcsak a karriered szempontjából fontosak, hanem olyan kollégákat is érint, akikkel jóban vagy. Pár nap és kiderül a folytatás!

Ikrek: Már majdnem megörülsz egy hírnek, amikor kiderülnek a kis részletek, és máris nem vagy olyan happy. Talán pont a nyári szabidat érinti a dolog, de ne keseredj el teljesen, mert még változhat a dolog a vakációzik.

Rák: Már szinte nem is vagy ott ésszel a munkában, nem is fáradt vagy, inkább unod az egészet és már csak a nyári kalandokra tudsz gondolni. Ezzel nem vagy egyedül, hidd el… Kitartás!

Oroszlán: Foglalkoztat egy új munka gondolata, de ösztönösen érzed, hogy nem szabadna váltanod, illetve nem most. Nem is baj, ha vársz, mert lehet, hogy ugyanez a lehetőség meglesz pár hónappal, fél évvel később is.

Szűz: Az egyik munkatársad rettenetesen idegesít ma, a te feladatod az, hogy kibírd veszekedés, beszólás nélkül. Nem lesz könnyű, de talán rengeteg energiát megspórolsz azzal, hogy hülyeségeken vitázol.

Mérleg: Jók az ötleteid, de  megvalósításhoz most éppen nincs elég energiád, de ez nem baj, keress társat, csapatmunkában talán gyorsabban fog menni, az elismerést viszont ugyanúgy megkapod.

Skorpió: Nagy lendülettel veted bele magad a heti teendőkbe, és nehezen viseled, ha akadályok gördülnek eléd, és nem tudod megvalósítani a terveid szerint. Miért is baj, ha kicsit visszaveszel a tempóból?!

Nyilas: Egyszerűen képtelen vagy annyit aludni vagy elég kávét inni ahhoz, hogy ébernek érezd magad. Talán kellene valami, ami a munkaidőn kívül feldob, inspirál, erőt ad a következő munkanaphoz. Akár minden estére iktass be valamit!

Bak: Lehetetlent vár el a főnököd? Ne mondj nemet, azt se mondd, hogy “én ezt nem tudom megcsinálni”, csak kezdd el, jutsz, amíg jutsz, csak azt lássa a felettesed, hogy nem adod fel már az elején.

Vízöntő: Próbálsz mindenkivel jóban lenni, de ez nem megy – talán nem is baj. Az éppen elég, hogy nem vagy rosszban egyik kollégáddal sem, bármikor, bármelyikkel el tudsz csevegni pár percet. Ez a legideálisabb munka szempontjából.

Halak: Az önbizalmad a topon van, minden problémát meg tudsz oldani, kimondhatod, hogy szereted a munkádat, kedveled a kollégáidat. Most még az sem zavar, ha extra feladatok hárulnak rád. Remélhetőleg a főnököd most is mindent lát!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!