2016.06.23.@ 00.06

Horoszkóp: Június 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 23-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 23., Csütörtök

Kos: A barátoddal nem jöttök ki jól, és szeretnéd tudni, hogy miért? Az sem mindegy, hogyan hozod ezt szóba, mert ha alapból feszkó van, ez csak olaj lehet a tűzre.

Bika: Minél többet gondolsz a kajára, annál éhesebb leszel, ez sajnos mindig így van! Ha nagyon nassolnál a diétád mellett, akkor csak gyümölcsök jöhetnek szóba, és ha lefagyasztod, lassabban fog elfogyni is – mert különben lefagy a nyelved, ugye?

Ikrek: Te a fair play híve vagy, de akikkel együtt dolgozol, nem biztos, hogy tisztességesek akarnak minden helyzetben maradni. Sajnos választanod kell: velük tartasz, vagy kimaradsz  a saját értékrended miatt.

Rák: Ha sok a munkád, csinálj egy kis szünetet a munkahelyi meló és az otthoni között. Ülj be vacsizni valahova, menj kocogni vagy úszni és csak utána ülj le a plusz feladatokat megcsinálni. Így sokkal kreatívabb és hatékonyabb leszel.

Oroszlán: Úgy volt, hogy laza, bulizós heted lesz, ehhez képest kicsit túlhajszolt vagy és még van egy munkanap a hétvégéig. Oszd be az energiádat, elvégre feltett lábbal is lehet koktélozni, nem?

Szűz: A környezeted hangulata határozza meg a kedvedet. Rád ragad a jó és a rossz is, szóval csak akkor hagyd, hogy befolyásoljon a környezeted, ha nem vagy jó passzban.

Mérleg: Ez egy jó nap a tervezésre és szervezésre, ha valamivel nem vagy elégedett, akkor ma kezdheted az újratervezést, mert ezúttal biztosan jól sikerül majd és nem bánod meg egy apró részletét sem.

Skorpió: Ígérgetés és halogatás – ez lesz a mai napod középpontjában, de te ráadásul ennek az elszenvedője leszel. Ha időben odaszólsz, rákérdezel, talán nem csúszik semmi és nem tudnak kitolni veled.

Nyilas: Csak lazán! Hagyj időt megemészteni egy-két infót! Első hallásra idegesítő, ijesztő lehet, de nem éri meg kiborulni, mert ha hagyod leülepedni, akkor nem tűnik olyan szörnyűnek.

Bak: Olyan híreket hallasz az egyik barátodról, amit nem igazán tudsz elképzelni, inkább rosszindulatú pletykának tűnik, de azért nem árt, ha utánajársz, hátha lelki támaszra van szüksége.

Vízöntő: Ahogy közeledik a hétvége, fogy az energiád, pont nem maradt elég erőd arra, hogy elutazz valahova, ússz, elbiciklizz egy szép helyre, de nem baj, ez a láblógatás ideje. Kezdd el szervezni a barátnős wellness strandolást!

Halak: Végre egy olyan nap, amikor minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, ahogy számítasz rá, semmi rossz meglepetés, csak színtiszta kiszámíthatóság. Nem mintha nem szeretnéd az izgalmakat, csak most megérdemelsz egy kis nyugit.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!