2016.07.04.@ 00.07

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 4-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Ha minden délután eljutsz odáig, hogy nincs türelmed a kollégáidhoz, alig bírod befejezni a melódat, akkor a nyaralás után elkezdhetnél körbenézni az állások terén. Nem érdemes tovább várnod, hogy jobbak legyenek a körülmények.

Bika: Új kolléga érkezhet hozzátok, ráadásul valószínűleg azért, mert egy el is megy. Szerencsére nem kirúgásról van szó, egyszerűen csak talált egy szuperebb munkát, és hirtelen felmondott. Az új munkatárssal jobban jársz te is, igazi barát lehet majd.

Ikrek: Minden igyekezeted ellenére nagyon nehezen jössz ki a munkatársaid nagy részével, más értékrend, világnézet, érdeklődési kör – szinte semmi nem stimmel! Ettől még ez egy jó munkahely, elég, ha van egy-két jó haver, akikre számíthatsz!

Rák: Felfedezel pár jó karrierlehetőséget a cégen belül, ami most nagyon motivál. Tele vagy energiával, tervekkel, és alig várod, hogy megvalósíts párat az utóbbiak közül.

Oroszlán: Pár kollégádnak elég nagy szerencséje van, minden úgy alakul a karrierjükben, ahogy szeretnék, te viszont most kicsit megakadtál. Ne keseredj el ettől, hamarosan nálad is elindul egy jobb időszak!

Szűz: Merészebben állj ki a csapatért! Szuper hatással vagy mások önbizalmára, pont azért, mert te vagy a leghatározottabb közülük, és bíznak abban, amit mondasz, a dicséreteidet is készpénznek veszik…

Mérleg: Későbbre halogatsz egy fontos feladatot, amit nem kellene. Vegyél erőt magadon és még délelőtt fogj neki, mert ha ezzel hibázol, akkor sok-sok fekete pontot gyűjthetsz be miatta.

Skorpió: Félve hozod fel a fizetésemelést vagy a jutalékod kifizetését, pedig megérdemled és időszerű is. Ne érezd attól rosszul magadat, hogy kéred, ami jár neked. Jó taktikával biztosan sikerülni fog!

Nyilas: Minden energiád a munkádra megy el, viszont semmire nem marad a szabadidődben. Nem jó ez így! Ezzel nem azt tanácsoljuk, kevesebb erőbedobással végezd a munkádat, de ne pazarolj időt, energiát vitákra, versengésre most.

Bak: Te vagy a legfelelősségteljesebb a csapatban, így a többiek sajnos eléggé elengedik magukat, mert tudják, hogy te mindig figyelsz, helyrehozod a hibákat. Nem szabad mindent helyettük megcsinálnod, mert hozzászoknak és kihasználják a lehetőséget!

Vízöntő: Frissen és vidáman kezded a hetet, persze lesznek nehezebb napok is a héten, de nem merülsz ki annyira, mint amennyire szoktál. Végre sikerül jól beosztanod az idődet és az energiádat…

Halak: A csapatmunka határoz meg téged, ha jól megy, jól érzed magadat, ha nincs összhang, akkor veszett minden. Te viszont jó vagy abban, hogy összefogd a csoportot, úgyhogy ez lesz a heti extra feladatod.

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!