2016.07.08.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Beindul a fantáziád és elkezdesz olyan srácokkal is flörtölni, akikkel pár hete még nem tetted volna. Izgalmas hétvégéd lesz, mert nagyon különböző pasikkal ismerkedsz majd meg.
Párban: Feledékeny vagy és ez a szétszórtság némi galibát okozhat közted és a szerelmed között. De hát nem könnyű mindent észben tartani,,amikor buli buli hátán van, igaz?

Bika:
Szingli: Rettenetesen élvezed a nyarat, teljesen belevetetted magad a partizásba, fesztiválozásba, és valahogy egyáltalán nincs hiányérzeted, hogy nincs pasid, viszont a barátaid állandóan azon vannak, hogy összehozzanak valakivel.
Párban: Ami neked fontos lenne, kiderül, hogy a pasidnak nem az, és ez nem esik valami jól, pedig te aztán mindent megteszel, hogy a kedvében járj. De hidd el, nem szabad semmit ráerőltetni.

Ikrek:
Szingli: Véletlenül összefuthatsz egy olyan ismerőssel, aki az exeddel közös haver, és sajnos még mindig nem tudod, hogyan kéne viselkedned egy ilyen helyzetben.
Párban: Bátrabban mész bele konfliktusokba, jobban kiállsz magadért, de azért otthon, a barátoddal nem kellene folyamatos versenyben lennetek.

Rák:
Szingli: Kérdésessé válik rengeteg pletyka, amit a volt barátodról hallottál a szakítás óta, de ettől még nem tud megingatni, és ez szuper. Ez azt jelenti, hogy túl vagy rajta.
Párban: Egy srác totálisan elbizonytalanít, pár nappal ezelőttig biztos voltál abban, hogy a barátod a Nagy Ő, és akkor jön ez a fiú, és mindent felforgat. Azért csak óvatosan!

Oroszlán:
Szingli: Azt gondoltad eddig, mindig tudod, mit akarsz, most jött el az, hogy randizni hívnak a srácok, és egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy kialakult valami kép, milyen kapcsolatra vágysz.
Párban: Amennyire nehéz heted volt a munkahelyeden, annyira szuper lesz otthon, illetve bárhova is mentek a barátoddal, istenien érzed majd magadat. 

Szűz:
Szingli: Egyre forróbb közted és egy új srác között a hangulat, és mivel te eléggé zavarban vagy tőle, ezt ő is jó jelnek veszi. A pirulásod, dadogásod, zavarod mindent elárul.
Párban: Minél praktikusabban szervezd meg a hétvégét, mert ha túlzsúfolod, akkor csak feszült leszel, és a kapcsolatotoknak sem tenne jót. 

Mérleg:
Szingli: Egy projekt összehoz egy fiúval, akivel régen ismeritek már egymást, csak eddig nem kerültetek közel. Talán egy baráti szülinap, esküvő vagy hasonló esemény közben taliztok újra.
Párban: Szereted te megmondani, mi legyen a hétvégi program, ha véletlenül a barátod is szervezkedik, egyáltalán nem veszed jó néven, pedig inkább értékelhetnéd, hogy nem mindig rád hárul.

Skorpió:
Szingli: Felkészületlenül ér, hogy egy céges bulin közeledni próbál az egyik kollégád. Zavar, nem tetszik vagy csak bizarr a helyzet? Nem mindegy! Fejtsd meg az érzéseidet hétvégén.
Párban: Egy spontán családi program eléggé bekavar, de nem érdemes rajta összevesznetek, mert mindketten mást csinálnátok legszívesebben. 

Nyilas:
Szingli: Érdemes próbára tenni egy pasit, aki tényleg tetszik? Egyelőre ne tesztelgesd, nincs sok értelme, viszont észre fogja venni, és akkor viszont annyi az egész viszonynak.
Párban: Minden jót tenne nektek, ami kimozdít titeket otthonról. Szinte biztos, hogy jól érzitek majd magatokat, ha kiléptek a komfortzónátokból.

Bak:
Szingli: Egy jó randi még nem minden, de egy jó kezdet, és kellene még esélyt adnod a fiúnak, hogy további szuper estéitek legyenek. Ez azért nem olyan nagy áldozat tőled, nem?
Párban: Egy új közös cél, nagyon összehoz titeket, és kifejezetten jót tesz, ha mostanában ellaposodott a kapcsolatotok. De persze ehhez az kell, hogy mindketten kedvvel csináljátok.

Vízöntő:
Szingli: Egy fura, de nagyon szórakoztató sráccal ismerkedhetsz meg, akivel semmi komolyat nem érdemes terveznetek, viszont arra szuper, hogy nyáron elüsd vele az időt.
Párban: Egyre több pár szakít körülöttetek, és ez köztetek is okozhat konfliktust, márpedig azért, hogy ki ki mellé álljon a szétválások után. 


Halak:
Szingli: Egy srác inspirál, elröpül vele az idő, de mégsem érzed azt az erős vonzalmat, amit szeretnél egy párkapcsolatban. Ne add alább annál, mint amire vágysz.
Párban: Szeretnél egy-két társaságot összehozni nálatok vagy egy bulin, mert nincs időtök külön-külön találkozni velük? Nem biztos, hogy ez jó ötlet, várj még ezzel!

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skoripó szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!