2016.07.12.@ 00.07

Horoszkóp: Július 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 12., Kedd

Kos: Van egy fix megbeszélt programod mára, amihez a legkevésbé sincsen kedved? Akkor legyél határozott, és mondd le, tedd át máskorra, mert tényleg elrontaná a napodat.

Bika: Minden fizikai terhelés duplán kifáraszt, úgyhogy ne is erőltesd, az edzést hagyd ki, inkább menj rollerrel vagy biciklivel dolgozni, vagy csak sétálj haza a munkahelyedről, de az éjszakázást és a kemény sportot hagyd holnapra.

Ikrek: Vidáman indul a napod, és szinte semmi sem tudja elrontani, hacsak nem csinálsz bolhából elefántot, csak hogy aggódhass valamin. Ennyire hihetetlen, ha minden jól megy?!

Rák: Ha már nyaraltál, szervezz egy mini pótszabit, viszont a legjobb lenne, ha az aktív pihenésre voksolnál. Hidd el, jobban kikapcsolna új helyek felfedezése, mintha egész nap csak napoznál.

Oroszlán: Nehezen szeded össze magadat reggel? Nyilván nem alszol jól a meleg miatt, de azért azt is átgondolhatnád, mit eszel reggelire, vagy eszel egyáltalán vagy csak lehajtod a kávéd?

Szűz: A magánéleted eléggé bekavar, nincs időd semmire, állandóan hív valaki, vagy emailekre, üzenetekre válaszolsz naphosszat. Történik valami, ha nem veszed fel a mobilt, amikor dolgod van?

Mérleg: Feledékeny vagy, amiből lehet némi galiba, de semmi helyrehozhatatlan, szóval próbáld azért összeszedni, mit kell ma csinálnod, és húzd ki a listádról, ha megvagy vele!

Skorpió: Annyira hullámzó a hangulatod, hogy másoknak még akár fura is lehetsz, de mit lehet tenni, ha ilyen a temperamentumod? Egyszer nevetsz, egyszer sírnál, érzékeny vagy, de holnap már kiegyensúlyozottabb leszel.

Nyilas: Nehezen viseled a rossz indulatú, kötözködő ismerősöket, és nem is tudod megállni, hogy ezt ne hozd a tudomásukra

Bak: Ér pár meglepetés ma, de mivel ezek jó dolgok, csak még feldobottabb leszel tőlük. Ráadásul a te jó hangulatod, másokra is szuper hatással lesz.

Vízöntő: Kész felfordulás van körülötted, a munkahelyeden is káosz, otthon meg attól vagy szétszórt, hogy elfáradsz napközben. Szükséged lenne egy kis relax masszázsra vagy egy nagy sétára, nem gondolod?

Halak: Lehetetlen? Az mi? Nagyon elszánt és határozott vagy, de mások szemében kicsit túlságosan is, de ne zavartasd magad, a jövődről van szó.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 12., Szerda

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!