2016.07.13.@ 00.07

Horoszkóp: július 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 13-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: július 13., Szerda

Kos: Egy spontán utazás? Ez pont neked való! Dobj félre mindent és menj vakációzni, azon nyomban megbánnád, ha melóra vagy bármi másra hivatkozva lemondanád a meghívást.

Bika: Nem kell mindent ezerszer megfontolni, főleg, ha ösztönösen érzed, mi lenne a jó neked. Csak addig is őrlődsz, amíg húzod az időt.

Ikrek: Összefutsz egy régi ismerőssel, akivel régen nagyon közeli kapcsolatban voltatok. Most jössz csak rá, mennyire hiányzott, és alig várod, hogy újra találkozzatok.

Rák: Ha a magánéletedben valami nincs rendben, mindig kihat a munkahelyi dolgaidra is. Most is így van, és akár egy nagyobb konfliktust is fellobbanthatsz azzal, hogy türelmetlen vagy.

Oroszlán: Kicsit sok minden torlódott fel, amit el kellene intézned, és nagyon nehezen tudod rávenni magadat, hogy a végére járj, pedig ezután csak rosszabb lesz. Vegyél egy nagy levegőt, és kezdd el!

Szűz: Kikapcsolódásra vágysz, de nincs időd este egy normális programra? Egy film csak belefér? Vagy mi lenne, ha videóhívással dumálnál a barátnőiddel végre egy nagyot?

Mérleg: A nyár anyagilag kész csőd, de megéri, nem bánnál meg egy koncertbelépőt, fesztiválbérletet vagy utazást sem, viszont ha nem jól osztod be a pénzed, akkor hónap végén problémák lesznek…

Skorpió: Akiben eddig bíztál a munkahelyeden, nagy csalódást okozhat, ráadásul nem is tudod mással megbeszélni, miért érint rosszul. Nem túl kellemes a nap az irodában, legalább utána legyen jó napod  a barátnőiddel, akiknek kiöntheted a szívedet.

Nyilas: Még csak a hét közepe van, de te már csak a szabadnapokra tudsz gondolni. Semmi nem motivál már, csak az, hogy minél hamarabb hazamehess. Megnyugtat, hogy mindenki más is így van ezzel, és senki nem fog ebben akadályozni?

Bak: Nagyon a szívedre veszed a kritikát, akkor is, ha nem is kemény és nem is bántó szándékkal mondják neked. Nem tudsz kibékülni a hibáiddal, pedig mind olyan, amin lehetne javítani.

Vízöntő: Szeretnél többet lenni a barátaiddal, a szerelmeddel, de ha velük vagy, akkor is teljesen másholvagy. Nem tudsz elengedni pár problémát, még arra az egy-két órára sem, amikor lazíthatnál. Jó neked így?

Halak: Játékos kedvedben vagy, és ez nagyon megtetszik egy srácnak. Tudja, hogy csak játszadozol vele, mégis nagyon rajong. Azért vigyázz, ha csak poén, akkor kellemetlen lesz ezt megmondani neki.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!

Horoszkóp: Április 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 26-án is!