2016.07.13.@ 00.07

Horoszkóp: július 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: július 13., Szerda

Kos: Egy spontán utazás? Ez pont neked való! Dobj félre mindent és menj vakációzni, azon nyomban megbánnád, ha melóra vagy bármi másra hivatkozva lemondanád a meghívást.

Bika: Nem kell mindent ezerszer megfontolni, főleg, ha ösztönösen érzed, mi lenne a jó neked. Csak addig is őrlődsz, amíg húzod az időt.

Ikrek: Összefutsz egy régi ismerőssel, akivel régen nagyon közeli kapcsolatban voltatok. Most jössz csak rá, mennyire hiányzott, és alig várod, hogy újra találkozzatok.

Rák: Ha a magánéletedben valami nincs rendben, mindig kihat a munkahelyi dolgaidra is. Most is így van, és akár egy nagyobb konfliktust is fellobbanthatsz azzal, hogy türelmetlen vagy.

Oroszlán: Kicsit sok minden torlódott fel, amit el kellene intézned, és nagyon nehezen tudod rávenni magadat, hogy a végére járj, pedig ezután csak rosszabb lesz. Vegyél egy nagy levegőt, és kezdd el!

Szűz: Kikapcsolódásra vágysz, de nincs időd este egy normális programra? Egy film csak belefér? Vagy mi lenne, ha videóhívással dumálnál a barátnőiddel végre egy nagyot?

Mérleg: A nyár anyagilag kész csőd, de megéri, nem bánnál meg egy koncertbelépőt, fesztiválbérletet vagy utazást sem, viszont ha nem jól osztod be a pénzed, akkor hónap végén problémák lesznek…

Skorpió: Akiben eddig bíztál a munkahelyeden, nagy csalódást okozhat, ráadásul nem is tudod mással megbeszélni, miért érint rosszul. Nem túl kellemes a nap az irodában, legalább utána legyen jó napod  a barátnőiddel, akiknek kiöntheted a szívedet.

Nyilas: Még csak a hét közepe van, de te már csak a szabadnapokra tudsz gondolni. Semmi nem motivál már, csak az, hogy minél hamarabb hazamehess. Megnyugtat, hogy mindenki más is így van ezzel, és senki nem fog ebben akadályozni?

Bak: Nagyon a szívedre veszed a kritikát, akkor is, ha nem is kemény és nem is bántó szándékkal mondják neked. Nem tudsz kibékülni a hibáiddal, pedig mind olyan, amin lehetne javítani.

Vízöntő: Szeretnél többet lenni a barátaiddal, a szerelmeddel, de ha velük vagy, akkor is teljesen másholvagy. Nem tudsz elengedni pár problémát, még arra az egy-két órára sem, amikor lazíthatnál. Jó neked így?

Halak: Játékos kedvedben vagy, és ez nagyon megtetszik egy srácnak. Tudja, hogy csak játszadozol vele, mégis nagyon rajong. Azért vigyázz, ha csak poén, akkor kellemetlen lesz ezt megmondani neki.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Június 17., Hétfő

Horoszkóp: Június 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Ezzel a pasitípussal ne randizz a csillagjegyed szerint

Gyorsan olvass tovább, hogy megúszd a rosszul sikerülő nyári kalandokat.

Ezt a sminket próbáld ki a horoszkópod szerint

A csillagok a szépségtrükköket illetően sem tévednek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

Horoszkóp: Június 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 13-án is!

Így keress több pénzt a horoszkópod szerint

Turbózd fel a bankszámládat a csillagok segítségével!

A 3 legerősebb csillagjegy

Bármilyen akadályt leküzdenek. Sosem adják fel. Legyőzhetetlenek.

3 csillagjegy, akire rátalál júniusban a szerelem

Csekkold le gyorsan, köztük vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 7-én is!