2016.07.13.@ 00.07

Horoszkóp: július 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: július 13., Szerda

Kos: Egy spontán utazás? Ez pont neked való! Dobj félre mindent és menj vakációzni, azon nyomban megbánnád, ha melóra vagy bármi másra hivatkozva lemondanád a meghívást.

Bika: Nem kell mindent ezerszer megfontolni, főleg, ha ösztönösen érzed, mi lenne a jó neked. Csak addig is őrlődsz, amíg húzod az időt.

Ikrek: Összefutsz egy régi ismerőssel, akivel régen nagyon közeli kapcsolatban voltatok. Most jössz csak rá, mennyire hiányzott, és alig várod, hogy újra találkozzatok.

Rák: Ha a magánéletedben valami nincs rendben, mindig kihat a munkahelyi dolgaidra is. Most is így van, és akár egy nagyobb konfliktust is fellobbanthatsz azzal, hogy türelmetlen vagy.

Oroszlán: Kicsit sok minden torlódott fel, amit el kellene intézned, és nagyon nehezen tudod rávenni magadat, hogy a végére járj, pedig ezután csak rosszabb lesz. Vegyél egy nagy levegőt, és kezdd el!

Szűz: Kikapcsolódásra vágysz, de nincs időd este egy normális programra? Egy film csak belefér? Vagy mi lenne, ha videóhívással dumálnál a barátnőiddel végre egy nagyot?

Mérleg: A nyár anyagilag kész csőd, de megéri, nem bánnál meg egy koncertbelépőt, fesztiválbérletet vagy utazást sem, viszont ha nem jól osztod be a pénzed, akkor hónap végén problémák lesznek…

Skorpió: Akiben eddig bíztál a munkahelyeden, nagy csalódást okozhat, ráadásul nem is tudod mással megbeszélni, miért érint rosszul. Nem túl kellemes a nap az irodában, legalább utána legyen jó napod  a barátnőiddel, akiknek kiöntheted a szívedet.

Nyilas: Még csak a hét közepe van, de te már csak a szabadnapokra tudsz gondolni. Semmi nem motivál már, csak az, hogy minél hamarabb hazamehess. Megnyugtat, hogy mindenki más is így van ezzel, és senki nem fog ebben akadályozni?

Bak: Nagyon a szívedre veszed a kritikát, akkor is, ha nem is kemény és nem is bántó szándékkal mondják neked. Nem tudsz kibékülni a hibáiddal, pedig mind olyan, amin lehetne javítani.

Vízöntő: Szeretnél többet lenni a barátaiddal, a szerelmeddel, de ha velük vagy, akkor is teljesen másholvagy. Nem tudsz elengedni pár problémát, még arra az egy-két órára sem, amikor lazíthatnál. Jó neked így?

Halak: Játékos kedvedben vagy, és ez nagyon megtetszik egy srácnak. Tudja, hogy csak játszadozol vele, mégis nagyon rajong. Azért vigyázz, ha csak poén, akkor kellemetlen lesz ezt megmondani neki.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!