2016.07.15.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli:
Fontolgatsz egy nyaralást, de nem tudod, kivel vágj bele! Szinte mindegy, a lényeg, hogy kikapcsolódj, akárkivel utazol, jól sikerül majd.
Párban: Ha viszonylag friss a kapcsolatotok, akkor a nyár még tartogat pár kihívást. Még csak ismerkedési fázisban vagytok, és okozhattok egy-két meglepetést egymásnak.

Bika:
Szingli:
Mennél és nem is bulizni egy társasággal – de mi tart vissza? Hogy sok a szerelmes pár, kevés az egyedülálló srác? Na és?, Majd megismerkedsz egy idegennel!
Párban: Ne csak a saját vágyaidat tartsd szem előtt, ha nyaralást szerveztek! Egy párnapos kiruccanás is elsülhet rosszul, ha nem egyeztettek, ki mire vágyik!

Ikrek:
Szingli:
Minden gondolatodat a munka tölti ki, viszont így elrepül a nyár, és nagyon bánni fogod, hogy keveset partiztál, lazítottál.
Párban: Bármiben állapodtok meg, mindig van valami változtatás, halogatás a pasid részéről. Nyilván nem direkt akar ezzel bosszantani, de neked is rossz, hogy nem tudsz tervezgetni, ezt mondd meg neki!

Rák:
Szingli:
Már kifinomult érzéked van ahhoz, mikor nem érdemes ismerkedned, vagy hogy kivel nem. Ha valami nem stimmel lelkileg nálad, akkor lehet bármilyen dögös a srác, nem lesz jó a randi, most is ez lesz.
Párban: Hiába vagy foglalt, imádsz hódítani, viszont ez teljesen kiborítja a pasidat, és nem tűri már sokáig. Döntsd el, mi a fontosabb, ő vagy a flörtölés másokkal.

Oroszlán:
Szingli:
Egyre több esküvő van körülötted, de szerencsére egyáltalán nem zavar, sőt már kifejezetten jó ismerkedési lehetőséget látsz benne. Hajrá!
Párban: Ha mások párkapcsolati problémáiról van szó, mindig egyetértetek a megoldásban, viszont, ha a saját zűrjeitekről van szó, homokba dugjátok fejeteket. Igen, te is!

Szűz:
Szingli:
Minden nap imádod a nyarat, és nem tudsz betelni a jó idővel, a programokkal, a helyes pasikkal, egyszerűen tobzódsz. Szuper jó hangulatban telik az egész hétvégéd!
Párban: Egyre kevesebb a feszültség, és nagyobb az összhang köztetek, viszont mindig egy hajszálon múlik, hogy nem kaptok újra össze. Talán jót tenne 1-2 nap külön, nem gondolod?

Mérleg:
Szingli:
Kicsit lustán indul a hétvégéd, de ha azt érzed, a szombat napközben a pihenésé, akkor tegyél úgy, de azért este húzz bele!
Párban: Minden porcikád a pihenésre vágyik, a barátod viszont aktív hétvégét tervez, szóval nem lesz sok közös pont, és lesz esély egy kis balhéra is, de inkább legyél kompromisszumkész.

Skorpió:
Szingli:
Lenne munkád, de képtelen vagy hétvégén is azzal foglalkozni, de nem is baj, inkább jövő héten majd behozod a lemaradást, addig is lazíts!
Párban: Egy nagy-nagy bulira van meghívásotok, de nincs kedvetek egy nagyszabású partihoz? Akkor szervezzetek egy kisebbet a legjobb haverokkal.

Nyilas:
Szingli:
Az egyik lelkiismeretes barátnőd állandóan csomó közös programot szervez veled, pedig igazából te szeretsz néha otthon lenni, és csak dumálni, nem bántanád meg, ha ezt elmondanád neki…
Párban: Rengeteg szabadidőd van, de nem mindig töltöd el jól, van amire nem is marad és utólag bánni fogod. Egy icipici szervezéssel mindenre maradna időtök együtt.

Bak:
Szingli:
Felforgatja az életedet az egyik exed, hirtelen előkerül, és igazából még jól is érzitek magatokat együtt, valami nagyon furcsa hangulatod lehet ettől.
Párban: Féltékenyebb vagy, mint eddig, pedig semmi olyan nem történt, ami indokolná, hogy ez a rossz érzés elhatalmasodjon benned.

Vízöntő:
Szingli:
Szuper programod volt hétvégére, de sajnos lemondja a partnered, így hirtelen újat kell szervezned, de végül így sokkal jobb weekended lesz.
Párban: Egy kis családi problémából akkora lesz, hogy a ti kapcsolatotokat sem kíméli, viszont csak rajtatok múlik, mennyire engeditek, hogy befolyásolja-e a viszonyotok alakulását.

Halak:
Szingli:
Hihetetlen erős vagy, az önértékelésed is a helyén, minden körülmény annak kedvez, hogy most olyan sráccal ismerkedj meg, akivel komoly kapcsolatod is lehet, nem csak nyári flört.
Párban: Ez a fontos beszélgetések hétvégéje, de ne bánd a komolykodást, néha ez is kell, remek az időzítés, kár lenne ezt elszalasztani.

Címkék: bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skoripó szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!