2016.07.18.@ 00.07

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 18-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Úgy tűnik, most hét közben gyűjtöd az erődet, mert a hétvégén inkább elfáradtál. A rossz idő ellenére rengeteg programot csináltál – beleértve a több órás shoppingolásokat is. Éppen ezért a munkanapok csak a melóról és a pihenésről szólnak majd.

Bika: Furcsa feladatot kapsz, amit eddig még nem, de nem a jó oldalát nézed, hogy mondjuk nem uncsi, vagy monoton, hanem azon agyalsz, miért terelt erre a főnököd. Nincs emögött semmi hátsó szándék, csak a nyaraló kollégád munkáinak egy részét is át kell venned.

Ikrek: Kicsit átrendeződnek a feladatkörök a munkahelyeden, és ebből szinte biztos, hogy csak jól jöhetsz ki. Viszont lesz pár álmatlan éjjeled az új meló miatt, mert nem lesz könnyű, sőt…

Rák: A kíváncsiság visz bele egy helyzetbe, de később megbánhatod, hogy belekeveredtél. Ha időben kapcsolsz, és nem keveredsz bele, akkor minden rendben lesz, nyugis hét vár rád!

Oroszlán: Felröppen a hír, hogy új főnökötök lesz, és van is némi alapja a pletykának, de nem most aktualizálódik a dolog. Azért nem baj, ha felkészülsz rá lelkileg, mert bevezet pár változtatást az új boss!

Szűz: Hiába keresgélsz, nem találsz jobb melót? Akkor állj le az álláshirdetések böngészésével, és várj! Amikor nem számítasz rá, valami az utadba kerül, ami sokkal jobb annál, mint amire számíthatnál.

Mérleg: Mindenki tanácsokkal akar ellátni, talán bizonytalannak tűnsz a munkáddal kapcsolatban, de ezen ne húzd fel magadat! Nem rossz szándékkal teszik, csak segíteni szeretnének, és még az is lehet, kapsz tényleg pár jó ötletet.

Skorpió: Ma olyan hirtelen haragú vagy, hogy nem nagyon mernek beléd kötni, sőt egyáltalán hozzád szólni a munkatársaid. Pedig szükség lenne ma a csapatmunkára, ne zárkózz el tőle teljesen.

Nyilas: Az első reakcióid nem annyira jók egy-egy helyzetre, viszont rettenetesen jól oldod meg a váratlan helyzetek, azaz mi lenne az ideális? Ha nem mondanád ki, amit gondolsz, csak cselekednél.

Bak: Minden szempontból a topon vagy, de leginkább a játszmákban vagy nagyon jó. Minden lépést ki tudsz találni előre, így egy vetélytársad sem tud megelőzni.

Vízöntő: Túl sokat akarsz egyszerre, túl nagy a hibalehetőség, amit nem is veszel észre, csak mész előre, hogy elérd a céljaidat. Legyél picit figyelmesebb, néha tájékozódj a kollégáidtól, és ha kell, lassíts!

Halak: A határozottságod másnak támadásnak tűnhet, ők azt érzékelik, hogy szerinted valami nem jó és miattuk nem jó. Finomabban fogalmazd meg a kritikát, hogy feleslegesen ne bánts meg másokat.

 

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!