2016.07.18.@ 00.07

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat július 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Úgy tűnik, most hét közben gyűjtöd az erődet, mert a hétvégén inkább elfáradtál. A rossz idő ellenére rengeteg programot csináltál – beleértve a több órás shoppingolásokat is. Éppen ezért a munkanapok csak a melóról és a pihenésről szólnak majd.

Bika: Furcsa feladatot kapsz, amit eddig még nem, de nem a jó oldalát nézed, hogy mondjuk nem uncsi, vagy monoton, hanem azon agyalsz, miért terelt erre a főnököd. Nincs emögött semmi hátsó szándék, csak a nyaraló kollégád munkáinak egy részét is át kell venned.

Ikrek: Kicsit átrendeződnek a feladatkörök a munkahelyeden, és ebből szinte biztos, hogy csak jól jöhetsz ki. Viszont lesz pár álmatlan éjjeled az új meló miatt, mert nem lesz könnyű, sőt…

Rák: A kíváncsiság visz bele egy helyzetbe, de később megbánhatod, hogy belekeveredtél. Ha időben kapcsolsz, és nem keveredsz bele, akkor minden rendben lesz, nyugis hét vár rád!

Oroszlán: Felröppen a hír, hogy új főnökötök lesz, és van is némi alapja a pletykának, de nem most aktualizálódik a dolog. Azért nem baj, ha felkészülsz rá lelkileg, mert bevezet pár változtatást az új boss!

Szűz: Hiába keresgélsz, nem találsz jobb melót? Akkor állj le az álláshirdetések böngészésével, és várj! Amikor nem számítasz rá, valami az utadba kerül, ami sokkal jobb annál, mint amire számíthatnál.

Mérleg: Mindenki tanácsokkal akar ellátni, talán bizonytalannak tűnsz a munkáddal kapcsolatban, de ezen ne húzd fel magadat! Nem rossz szándékkal teszik, csak segíteni szeretnének, és még az is lehet, kapsz tényleg pár jó ötletet.

Skorpió: Ma olyan hirtelen haragú vagy, hogy nem nagyon mernek beléd kötni, sőt egyáltalán hozzád szólni a munkatársaid. Pedig szükség lenne ma a csapatmunkára, ne zárkózz el tőle teljesen.

Nyilas: Az első reakcióid nem annyira jók egy-egy helyzetre, viszont rettenetesen jól oldod meg a váratlan helyzetek, azaz mi lenne az ideális? Ha nem mondanád ki, amit gondolsz, csak cselekednél.

Bak: Minden szempontból a topon vagy, de leginkább a játszmákban vagy nagyon jó. Minden lépést ki tudsz találni előre, így egy vetélytársad sem tud megelőzni.

Vízöntő: Túl sokat akarsz egyszerre, túl nagy a hibalehetőség, amit nem is veszel észre, csak mész előre, hogy elérd a céljaidat. Legyél picit figyelmesebb, néha tájékozódj a kollégáidtól, és ha kell, lassíts!

Halak: A határozottságod másnak támadásnak tűnhet, ők azt érzékelik, hogy szerinted valami nem jó és miattuk nem jó. Finomabban fogalmazd meg a kritikát, hogy feleslegesen ne bánts meg másokat.

 

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!