2016.07.28.@ 00.07

Horoszkóp: Július 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat július 28-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 28., Csütörtök

Kos: Ha a reggeled nem jó, akkor nagyon nehezen tudod leküzdeni a nyomott hangulatodat, mintha minden percben csak kevesebb energiád lenne, igaz? Ilyenkor sorold szépen magadban, hogy mi lesz jó a napodban, amit várni lehet!

Bika: Lelkifurdalásod lehet egy barátnőd vagy családtagod miatt, akihez ma nincsen türelmed, de te is küzdesz a magad kis problémáival, teendőivel. Este, amikor nyugi van körülötted, hívd fel a szerettedet és hallgasd legalább meg, neked is jól fog esni.

Ikrek: Nyugodt, kellemes napod lesz, már-már azt hiheted, ez biztosan a vihar előtti csend, de képzeld, nincs semmi rossz meglepetés. Használd ki, lógasd a lábad, csak azt csináld meg, amit nagyon muszáj!

Rák: Hihetetlen milyen széles skálán mozognak ma az érzelmeid a pasiddal kapcsolatban. Igazi szenvedélyes lány vagy, de a barátodnak lehet, hogy túl meredek ez a hullámvasút.

Oroszlán: Érdekes élményeid lesznek ma. Akivel nem vagy annyira jóban pozitív meglepetéssel áll elő, aki viszont közel áll hozzád, csalódást okozhat. Ki érti ezt? Mindegy, legalább jó is történik…

Szűz: Sokkal kreatívabb vagy, mint máskor szóval a munkádban is vesd be ezt a pluszt. A képzelőerőd szárnyal, csupa olyan új ötleted támad, amit még közeljövőben meg szeretnél valósítani.

Mérleg: Ha diétázol, ez egy veszélyes nap! Az elvesztett energiát, a rossz kedvet, az idegességet mind-mind finomságokkal szeretnéd pótolni. Legyen a közeledben sok friss gyümölcs és egy kis étcsoki, hogy legyen mihez nyúlni!

Skorpió: Átértékelődik benned rengeteg dolog, amit mostanában megtapasztaltál. Ráadásul a szerelmed vezet rá egy teljesen más nézőpontra, ami neked is sokkal jobban tetszik, de vajon eddig miért álltál ellen ennyire?!

Nyilas: Új szerződést kötsz, eladsz vagy vásárolsz, esetleg fontos tárgyalásra készülsz? Ez a nap tökéletes bizniszszempontból, használd ki, és ha lehet, folyamatban lévő tárgyalásokat is zárj le ma.

Bak: Ha szerelemről van szó, add át magadat az ösztöneidnek, vagy engedd, hogy a barátod irányítson! A büszkeségedet most told háttérbe, nem számít, hogy ki irányít, csak legyen jó mindkettőtöknek a végeredmény.

Vízöntő: Legyél száz százalékban önmagad! Ez lehet ma a kulcs valakihez vagy valamihez…Elviccelnél egy komoly helyzetet? Tedd azt! Vagy valakivel lelkiznél, hogy megoldást találjatok? Menj a fejed után!

Halak: Kicsit elfog az irigység azok iránt, akik megvalósítják az álmukat, akik mernek kockáztatni. Próbálj te is az álmaidra koncentrálni, az első lépéseket képzeld el magadban.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!

Horoszkóp: Április 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 26-án is!