2016.07.29.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Akár hiszed, akár nem, szerencsés vagy! Van időd magadra, átgondolni az utóbbi időszak minden jó és kellemetlenebb eseményét. Ez egy felkészülési időszak egy nagyon fontos új időszámítás előtt – gondolj így rá.
Párban: Tényleg csak egy mini szikra kell és robbanás lesz köztetek. Valamitől nagy a feszültség és nem tesztek ellene semmit, csak várjátok, hogy elmúljon, de ez elég veszélyes.

Bika:
Szingli: Fáradhatatlan vagy, ha bulizásról van szó, és nagyon élvezed az ismerkedést is. Jót tesz neked, hogy mindig nagy társaság vesz körül, ne állj le!
Párban: Kedved lenne kimozdulni, de energiád nincs hozzá? Akkor ne is erőltesd, legyen ez egy lustálkodós hétvége, próbáld rávenni a barátodat, hogy ő is veled tartson.

Ikrek:
Szingli: A kíváncsiság belevihet egy olyan viszonyba, amit te inkább szórakozásnak veszel, de végül bármi lehet belőle. Izgalmas, romantikus randi előtt állsz.
Párban: Mivel a héten nem biztos, hogy eleget voltatok kettesben, lesz mit bepótolnotok, rengeteg téma maradt ki. A pasidnak legalább akkora szüksége van rád, mint neked rá, úgyhogy ebből nem lesz vita.

Rák:
Szingli: Nehezen mondod ki az érzelmeidet, nagyon kevesen, a hozzád legközelebb állók tudják csak kiszedni belőled, ha bánt valami. Irtó nehezen dolgozol fel így egy csalódást.
Párban: Ha nem kapod meg azon nyomban, amit szeretnél, akkor türelmetlen és hisztis leszel, de ez nem fair a barátoddal szemben. Egy kicsi várakozás nagy balhéktól kímélhet meg.

Oroszlán:
Szingli: A túlbonyolítás nagyon megy, szinte esélyt sem adsz a srácnak, hogy bizonyítson. Miért vagy ilyen kemény a fiúkkal? Neked is csak jobb lenne, ha elengednéd magad, hogy minden menjen magától.
Párban: Ha van a mélyben valami probléma köztetek, amit eddig nem beszéltetek meg, akkor most jöhet valami, ami miatt kénytelenek lesztek tisztázni. Örülj neki, hogy túl lesztek rajta.

Szűz:
Szingli: Olyan sráccal találkozol, aki nagyon nem a te stílusod. Szerencsére nem hagyja annyiban a dolgot, és többször is jelentkezik, így jobban megismered. Onnantól pedig nem is érted, mi nem tetszett benne…
Párban: Kezded érezni, amit sokan mondanak, hogy egy hosszú párkapcsolatban megváltozik az ember. Kérdés, hogy tetszenek-e ezek a változások vagy sem.

Mérleg:
Szingli: Mindig mindent mérlegre teszel, mi éri meg, és mi nem, de nem lehet előre csomó tényezőt kiszámítani, szóval te se görcsölj rá randikra, az ismerkedésre.
Párban: Minél többet vagytok együtt, annál jobban szeretsz a szerelmeddel lenni, egyszerűen nincs olyan program, amin nem éreznéd jól magad vele. Azért néha csinálj pár külön programot, hogy ez így is maradjon.

Skorpió:
Szingli: Még vidámabb lenne a hétvégéd, ha olyan barátokat is felkeresnél, akikkel régen nem beszéltél, megszervezhetnél egy találkozót is, akár egy nagyobb bulit.
Párban: Készülj fel rá, hogy lesz köztetek egy láthatatlan fal, egy kis távolság, ami szépen eltűnik a weekend végére, de ezért dolgoznotok kell majd, és nem háríthatod csak a barátodra a felelősséget a helyzetért.

Nyilas:
Szingli: Hirtelen elragadnak az érzelmek, és a lavinát nem is tudod megállítani. Nem is kell, éld meg újra, amit kell, hátha erre van szükséged lelkileg. Ha nem régen szakítottál, akkor ez a szükséges rossz sajnos!
Párban: Ha nem finomkodsz és a csak az igazságot mondod, akkor nem lesz semmi gond. Az őszinteség fontos, akár egy hónapja, akár 5 éve vagytok együtt.

Bak:
Szingli: Szuper péntek, fantasztikus szombat, tökéletes vasárnap. Jól hangzik, ugye várod már? Tényleg hiba nélkül megy el a hétvége, sokáig fogsz még ezekből az élményekből táplálkozni…
Párban: Mint egy villámcsapás, úgy ébred benned egy gondolat a szerelmeddel kapcsolatban, talán végre megtalálod a megoldást egy olyan dologra, ami régóta nyomaszt.

Vízöntő:
Szingli: Nagyon komoly esélyed van arra, hogy olyan sráccal ismerkedhetsz meg, aki komolyan érdekel, úgy is mondhatjuk, hogy egyből belezúgsz majd. Ajaj!
Párban: Itt az idő, hogy csak egymásra koncentráljatok, főleg, ha barátokkal nyaraltatok, vagy sok családi program volt mostanában. Ez a hétvége csak a romantikáé legyen!
Halak:
Szingli: Rengeteg tapasztalatot gyűjtesz az ismerkedéssel kapcsolatban, de szerencsére rengeteg remek sztori kerekedik belőlük sok nevetéssel fűszerezve.
Párban: A pasid mindent megtesz, hogy szuper hétvégétek legyen, és majdnem tökéletes is. Rajtad múlik, átadod-e magad az élményeknek, vagy engeded, hogy a heti stressz tovább feszítsen belülről.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!