2016.08.01.@ 00.08

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Általában problémád van a hétfői felkeléssel, de most még ez is simán megy. Mivel kb. te leszel az egyetlen, akinek van kedve dolgozni és még jól is megy, megmented a csapatot.

Bika: Felerősödik a benned a vágy, hogy válts. Nem a szakmáddal van problémád, hanem a mostani környezetedet vagy feladatokat unod. Még azért beszélhetnél a főnököddel, hogy adjon új munkát, ami motiválna.

Ikrek: Olyan meetingre kell készülnöd, amitől folyamatosan ideges vagy? De ha felkészültél, nincs miért aggódni! Ha a lehető legtöbbet megteszed a projektért, akkor minden rendben lesz.

Rák: A humorod megint megment egy-két nehéz helyzetet. Nem is tudod, hogy a poénokkal magadét vagy az egész munkahely hangulatát akarod megmenteni, de mindegy is, így könnyebb lesz!

Oroszlán: A főnököd tőled kérhet tanácsot, de lehet, hogy az van mögötte, hogy megismerje a véleményedet a kollégákról, a viszonyodat hozzájuk. Lehetsz teljesen őszinte, mert tényleg kíváncsi a nézőpontodra.

Szűz: Délelőtt kicsit szétszórt lehetsz, de délután már menni tudsz rendesen koncentrálni. A hét nagy részben ilyen hullámzó lesz a munkakedved, de rengeteg izgalmas fejlemény is lesz, egy cseppet sem unatkozol majd.

Mérleg: Imádod az üzleti megbeszéléseket, programokat, workshopokat, mindent, ami nem kényszerít arra, hogy a megszokott környezetben dolgozz. Mindennél jobban inspirál egy meeting vagy esti meghívás.

Skorpió: Erős benyomást teszel az új kollégákra, üzletfelekre, ha munkát keresel, akkor ez a hét ideális lenne állásinterjúkra. Meggyőző vagy és jól reagálsz a legfurább kérdésekre, helyzetekre is.

Nyilas: Amikor csak lehet, próbálsz meglógni a munka elől – egy kis kávészünet, aztán úti beszámoló a munkatársad nyaralásárról, talán felhív a barátnőd, hogy elmesélje a hétvégi flörtkalandjait… Hát nem ezen a héten leszel a munka hőse…

Bak: Zavar, hogy néhány feszkós helyzetben leblokkolsz? Olyankor gondolj arra, hogy minden helyrehozható, ha nem azt mondtad, amit akartál volna, vagy nem jól reagáltál, utólag még megteheted. Ettől megnyugszol és elsőre is higgadtabban tudsz reagálni.

Vízöntő: Elsőre teljesen félreérthetsz egy információt, illetve lehet, hogy nem a teljes képet látod és ez megzavar. Ne pánikolj, ne keress összeesküvést, csak várd ki, mi történik, ha nem avatkozol bele.

Halak: Rengeteg energiád van, úgy érzed, minden befejezett feladat vagy leadott projekt közelebb visz egy nagyobb célodhoz a karrieredben. Ennél jobb motiváció nem is kell!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!

Horoszkóp: Április 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 26-án is!