2016.08.02.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 2-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 2., Kedd

Kos: Hihetetlenül aktív vagy, viszont sajnos senki sem tud lépést tartani veled. Azért mielőtt ezt szóvá tennéd, várj egy picit! Te is szoktál rossz passzban lenni, vagy elég ha nem alszol eleget, ugye? Ne legyél igazságtalan azokkal, akik igyekeznek.

Bika: Nem veszíthetsz semmit, ha tovább próbálkozol – így érzel és cselekszel egy dologgal kapcsolatban, és milyen jól teszed. Amikor már nem számítanál rá, végre sikerül.

Ikrek: Képtelen vagy gyorsan (kapkodva) és fegyelmezetten (feszülten) dolgozni tovább, egyszerűen nem megy ez a tempó… Lassíts, mert így baleset, kimerültség vagy kiégés lesz a vége, annyit pedig egyik fontos munkahely sem ér.

Rák: Magányos harcos vagy, de csak te gondolsz így magadra, igazából rengeteg a barátod, a családod melletted van, sőt a pasid is támogat, ha kell. Miért akarsz egyedül megküzdeni mindennel, ha van biztos háttered?

Oroszlán: Ha van olyan kapcsolatod (mindegy, hogy munkahelyi, családi, baráti, szerelmi), amiben úgy érzed, mindig te engedsz, háttérbe szorítod, amire te vágysz, és ez már régóta fennáll, akkor most kitörhetsz belőle. De készülj fel, hogy nem megy majd simán.

Szűz: Olyan erősnek érzed ma magadat, hogy semmi sem állíthat meg. Sőt, annyira elszánt vagy, hogy minden szituba úgy mész bele, hogy biztosan nem bánod meg utólag. Azért ezzel vigyázz!

Mérleg: Akármit teszel vagy mondasz, szembekerülsz a barátoddal. Ne keseredj el, egyikőtök sem a legjobb formáját hozza, és ha pluszban fáradtak és stresszesek vagytok, minden faktortól csak rosszabb lesz a helyzet. Már csak pár nap és jobb lesz a helyzet.

Skorpió: Szuper, ha a pasiddal érzed a legjobban magadat egy hosszú, fárasztó nap után, de néha nem ártana, ha kicsit elszakadnál. Rengeteg minden feldobna, feltöltene, amit kár lenne kihagyni. Mi lenne, ha felhívnád a BFF-ed, hogy van-e programötlete?

Nyilas: Minden konfliktust kétszer olyan erőteljesen élsz meg. A vereséget viseled a legrosszabbul – mint majdnem mindenki –, de a legrosszabbnak az tűnik, ha te nem voltál elég felkészült, frappáns abban a helyzetben. Ne éld meg ilyen drámának!

Bak: Álmodozós, tervezgetős hangulatban vagy, szinte semmi sem tud visszarángatni a földre, de nem is bánod, ma erre van szükséged. Szerencsére a körülmények is olyanok, hogy ezt senki nem kéri számon rajtad…

Vízöntő: Gondolkodj, mielőtt cselekszel, ez a legfontosabb ma. Hirtelen haragú vagy, kicsit szétszórt, a figyelmetlenséged pedig elég nagy zűrbe sodorhat. Semmi mást nem kell tenned, mint végiggondolni gyorsan, hogyan fogalmazd meg a véleményedet.

Halak: Egy barát sztorija, egy film vagy könyv nagyon nagy hatással lehet rád, akár a te életedben is változást hozhat. Erőre kapsz, elhatározol valamit, esetleg végre elég bátorságot érzel, hogy belefogj. Hajrá!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!