2016.08.03.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 3., Szerda

Kos: Végre jut mindenre időd, amit régóta halogatsz, tarthatsz végre beauty-napot, shoppingpartit, vagy bármit, amire több órára van szükséged, és mostanában nem volt egyhuzamban ennyi. 

Bika: Kérdezz rá bármire a pasidnál, amire úgy érzed, megérdemled a választ. Igen, az ő lelke is fontos, de a tiéd is, neked is szükséged van az érzelmi biztonságra és arra, hogy ne legyen kétségek benned.

Ikrek: Kitűzöl egy célt, és rendre meggyőzöd magad arról, hogy miért nem tudod majd megvalósítani. Miért ne tudnád? Egyszer kellene bebizonyítani magadnak, hogy mindenre képes vagy, és utána nem inganál meg. Vegyél erőt magadon!

Rák: Van egy határ, ami után nem szívesen erőlteted meg magadat, de tényleg ez a legjobb hozzáállás, ha a párkapcsolatodat szeretnéd megmenteni? Igenis van az a helyzethez, hogy neked kellene jobban odatenni magadat…

Oroszlán: Ez nem a legjobb nap arra, hogy valami nagy kaliberű tervbe vágj bele, nem látod reálisan a körülményeket, de nem a te hibádból, egyszerűen pár infó nem jut el hozzád. 

Szűz: Az egyik kollégád el sem tud szakadni tőled, sőt, ha ő egy fiú munkatárs, akkor elég valószínű, hogy hamarosan, nem csak az irodai kávézóban szeretne találkozni veled. És te mit szeretnél?

Mérleg:  Egy réges-régi családi történet kerül elő, amiről azt hitted, már megoldódott. Most itt van, és képtelen vagy elhessegetni, mindenképp szeretnél belefolyni, megoldani, békíteni, bármit, csak tehess valamit.

Skorpió: Ami jó megoldásnak tűnt tegnap, ma biztosan nem az. Bizonytalan vagy, ami ezúttal döntésképtelenséget jelent, és ettől nem érzed túl jól magad. Csak akad valaki, akinek elmesélheted a helyzetet és tanácsot kérhetsz, ugye?

Nyilas: A főnököddel kerülhetsz konfliktusba, de mivel te leszel erkölcsi fölényben, szinte biztosan te jössz ki jól belőle. Viszont minden eddigi sérelmedet fel kellene hoznod, hogy ne nyomasszon tovább.

Bak: Ha most elhatározol valamit, akkor sokáig ki tudsz tartani mellette. Lelkileg és fizikailag is szuper passzban vagy, itt az idő, hogy kitűzz egy nagy célt és el is indítsd az új projektedet.

Vízöntő: Minél többet agyalsz rajta, annál biztosabb vagy benne, hogy az új srác nem is picit tetszik, hanem nagyon odavagy érte. Innentől már csak az okoz majd problémát, hogyan leplezd… Persze egy ponton kimutathatod!

Halak: Ma jól be kellene osztanod az energiádat. Például vitára, versenyzésre nem érdemes pazarolnod az erődet és idődet. Fordítsd arra, hogy új motivációt találj, inspirálódj, ismerj meg új embereket.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skoripó vízöntő zsűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!