2016.08.05.@ 00.08

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Amióta egyedül vagy, most vagy a legjobb formádban. Nem sürgeted az időt, nem akarsz túl sokat egyszerre, úgy tűnik, a nyár csodát tett veled, úgyhogy élvezd ezt a szuper állapotot!
Párban: Nyáron valahogy minden könnyebb, a konfliktusok is gyorsabban elcsitulnak, te is hamarabb túlteszed magad a sérelmeken, és ez a lehető legjobb most a párkapcsolatodnak.

Bika:
Szingli: Mindenáron pasizni akarsz, nem is érzed jól magad, ha pár srác nem vesz körbe egy bulin, pedig néha partizhatnál csak a táncolásért, a jó kedvért, a lazulásért. Jó lenne, ha a flörtfaktort pár órára kiiktatnád.
Párban: Szeretnél teljesen elfelejteni minden régi problémát, szakításokat, veszekedéseket, de valahogy mégis vissza-visszakúsznak a fejedbe és nem tudod kizárni ezeket. Lehet, hogy egy-két nap egyedüllétre lenne szükséged!

Ikrek:
Szingli: Finoman, mégis határozottan kellene megmondanod annak a srácnak, aki nem tetszik, hogy mi a szitu, amúgy minden marad így, és nem jutsz levegőhöz, ő pedig továbbra is nyomul.
Párban: Olyan fura gondolataid vannak, hogy kinek fontosabb ez a kapcsolat, neked vagy neki. Ha nem lenne számára komoly, akkor nem lenne veled, hidd el, ilyen egyszerű!

Rák:
Szingli: Egy érdekes, de kicsit gyerekes srác kerül a közeledbe, igazából még azt sem tudod, milyen céllal keresi a társaságod, de azért túl sokat ne gondolkodj az okokon…
Párban: Türelmetlen vagy, talán picit hisztis is, de a lényeg, hogy nem biztos, hogy mindenről a barátod tehet, ugye ezt te is tudod? Akkor ne kreálj mindenből túl nagy problémát és élvezd ezt a szuper nyári hétvégét!

Oroszlán:
Szingli: Egyik pillanatban el vagy keseredve, a másikban reménytelibb vagy, nem igazán tudsz kiigazodni az érzéseiden, de az a baj, hogy más sem. Amíg magadban nem tisztázod, addig ne erőltesd a randizást.
Párban: Nagyon-nagyon jól érzed magad most a kapcsolatodban, kiegyensúlyozottak az erőviszonyok, nagy a szerelem, de közben megvan a szabadság is. Most talán mozgástérre van szükséged, de ez nem baj a fiúdnak, használd ki!

Szűz:
Szingli: Fontos neked az értékrend és a világról alkotott kép, és igenis lehetetlen, hogy olyannal legyél, akinek ez mindegy vagy nem azt gondolja, amit te. Maradj ilyen határozott, ebben tényleg nem érdemes magaddal alkudozni!
Párban: Fel sem merül benned, hogy a pasid barátairól is bármit mondj, de igenis van olyan, ami nagyon zavar bennük vagy velük kapcsolatban? Akkor ezt meséld el a fiúdnak, tudnia kell róla, ha kerülöd a haverjait.

Mérleg:
Szingli: Talán ma, vagy inkább holnap leszel olyan hangulatban, hogy nyitott legyél, társaságba menj. Hiába van nyár, nem mindig van hangulatod a partizáshoz, de ez nem is baj, ne is erőltesd.
Párban: Olyan dologért is kitartóan harcolsz a párkapcsolatodban, amiről már te sem vagy feltétlenül meggyőződve, hogy úgy jó, de mégsem tudod elengedni. Ez csak a büszkeséged, igaz?

Skorpió:
Szingli: Mindenért hihetetlenül szerencsésnek érzed magad, és az öröm csak úgy sugárzik belőled, a pasik pedig ezt imádják. A felszabadult csajokért odavannak, mi szóltunk!
Párban: Mintha nem mondana igazat, talán valami kegyes hazugságot sejtesz? Nem lehet, hogy csak egy kicsit féltékeny vagy, de magadnak sem vallanád be?!

Nyilas:
Szingli: Egy kis távolságból már teljesen másképp nézel a volt kapcsolatodra, az exedre. Már van egy fal köztetek, ami sosem fog újjáépülni, de ez nem baj, sőt. Talán ez az igazi lezárás.
Párban: Mindketten sokat adtok bele a kapcsolatba, de a munkátok, a barátaitok és a családotok is rettenetesen fontos, nem mindig a párkapcsolat az első, most is ilyen állapotban vagytok, de ez teljesen normális.

Bak:
Szingli: Hirtelen változik a hangulatod, és ezt egy pasi sem tudná követni. Viszont ez nem is lehet akkora akadály, hogy ne lehessen áthidalni. Érzékeny vagy, ezt el kell fogadniuk.
Párban: Nagyon erős támasz a barátod, és most is bebizonyítja, a lehetetlennek tűnő helyzetekben is mindig józan és racionális. Ezt a stabilitás és biztonság nagyon fontos neked, ugye?

Vízöntő:
Szingli: Amikor már tényleg nem látod túl fényesen az ismerkedési lehetőségeket, akkor felcsillan a remény! Csak ne legyél kételkedő, add meg az esélyt a srácnak!
Párban: Igen, valóban valami nem oké a kapcsolatotokban, viszont nem most fogod megtalálni az okát. Egy változás talán majd egyértelművé teszi, de ne lásd olyan sötéten a helyzetet!


Halak:
Szingli: Igaz, hogy munkával is telik a hétvége, viszont a maradék kis szabadidődet rendesen kihasználod, nehogy pasisztori nélkül menjen el a hétvége, igaz?
Párban: Minden párkapcsolatban van körforgás, de most először tapasztalod meg, hogy valóban így van. Még az a szerencse, hogy ezt nagyon kellemes dolgon érzed majd meg…

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!