2016.08.09.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 9., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 9., Kedd

Kos: Most összerakhatod a szerelmi életed kirakóit, persze ez sokkal izgalmasabb lesz, mint egy játék puzzle, de ugyanúgy fontos a sorrend! Hm, vajon milyen lesz az összkép, tetszik majd?

Bika: Képes vagy magadat is becsapni, szépíted a dolgokat, hogy számodra elfogadható legyen, de előbb-utóbb úgyis megint előjönnek a kellemetlenségek. Ma például biztosan szembesülsz pár hibával, amit próbáltál elfedni, elfelejteni.

Ikrek: Bármennyire igyekszel, ma nem tudsz mindent befejezni, amit elterveztél. Közbejöhet sok apróság, ami mindig szünetre kényszerít, de aztán újra belevetheted magad a teendőidbe. Ha felkészülsz erre lelkileg, nem idegesít majd annyira.

Rák: Megint ugyanaz a zsákutca! Unalmas és kicsit bosszantó, de igazából a te hibádból vagy megint ott. Talán legközelebb előrelátóbb leszel, illetve biztos, hogy az leszel, igaz?

Oroszlán: Most kezded csak igazán élvezni a nyarat, rengeteg kinti programot tervezel, fesztiválozol, grillpartira mész – pont így kell ezt csinálni! Ja és ma még egy új srác is bejöhet a képbe.

Szűz: Bátornak és bevállalósnak kell lenned, magadért megtehetnéd, erősítené az önbizalmadat, és a jövőd szempontjából is fontos lehet. Ha nem érzel elég erőt hozzá, akkor a legjobb barátnődnek meséld el, milyen helyzetben vagy, ő biztosan melléd áll.

Mérleg: Egy olyan csoporthoz kell csatlakoznod, amiben szinte senkit nem ismersz, de kellemes meglepetés ér, mert rögtön beolvadsz, és még jó fejek is. A magánéleted és a karriered szempontjából is fontos ismeretségeket köthetsz.

Skorpió: Ahogy elveszíted a kontrollt a kapcsolatodban, kétségbe is esel. Olykor teljesen el kell engedni magadat, hagyni, hogy ő irányítson vagy, hogy hatással legyetek egymásra.

Nyilas: Most van az az időszak, hogy újra el kell kezdened (vagy megtanulhatnád, ha még nem használtad) a meditációt. A sok stressz legyűréséhez nem biztos, hogy elég a sportolás, más technikához is fordulhatnál.

Bak: Hormonális hullámvasút, esetleg érzelmi bizonytalanság az oka annak, hogy nem érzed jól magad a bőrödben. A diszkomfort megszüntetésében persze sokat segítene, ha buliznál egy nagyot a barátnőiddel, akkor is, ha nincs kedved kimozdulni.

Vízöntő: A mozgás nagyon felerősítené nálad a kreatív energiákat. Ha pont erre lenne szükséged, akkor ne nagyon megterhelő edzés válassz, inkább játékosat, szórakoztatót.

Halak: Rengeteg az energiád, és sajnos pályázik rád egy energiavámpír, de engedd, hogy szekáljon, rajtad élősködjön egész nap. Rázd le, ez lesz a legjobb megoldás!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!